AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ard arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?

Paresilaaa parem buna da bak

Maşallah Suphanallah ne kadar güzel bir haber bu... harika hatta bi sürü insana umut gercekten Allah tamamına erdirsin cok sevindim sizin adınıza. Ben cyclo ve yanında dhea ya basladım dun ıtıbarıyle eğer hersey yolunda gıderse yumurta donduracagım ınsallah bekarım.. C life la ilgılı yorumları okudum çoğu kişi memnun kalmıs danısma hattına sordum cyclo ıle bırlıkte önermıyoruz dedıklerı ıcın kararsız kaldım size sormak istedm cok tesekkür ederim deneyımlerınızı paylastıgınız ıcın

Hiv yüksek

Merhaba,çok sevindim adınıza inşallah bebis haberinizi de okuruz Hayıt tenturunu nerden aldınız belli bir markası var mı acaba ?

Canımm cok sevindim seni hatırlıyorum konuşmuştuk burda inan kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum sen gerçekten bir umutsun bize Allah’ım tamamına erdirsin inşallah
Buda rahim ici düşük oldu ama doktora bağlıyorum çünkü durumumu biliyordu pıhtılaşma vardı ve bana iğne vermedi kalp atışını duyunca vericem dedi çok söyledim doktorumu degistirdim şimdiki doktorumun dediği suphen bile olsa iğne kullanman gerekiyo dedi keşke ozaman degistirseymisim ama benim hala umudum var üzüldüm hemde çok ama hala umudum var çünkü allahım var kendime herkese duamdır sağlıkla gelecek bebeklerimiz

Canımın içi senin yumurta rezervine kalitene bakmamış lar mıydı ki

Merhabalar canım... umarım bebisinn sağlıkla kucagina alirsin...En son tedavini nerede oldun?

Merhabalar canım... umarım bebisinn sağlıkla kucagina alirsin...En son tedavini nerede oldun?
Merhaba canim amin insallah canimBen adana acibademde tedavi gordum volkan noyan keske ilk ona gitseymişim burda adana acivaddmle ilgili cok olumsuz seyler okumustum ama hic alakasi yokmuş ilgisiz vs demislerdi evet diger merkezler kadar ilgili degillerdi ama inanilmaz bir bilgi inanilmaz bir ekip vardi zaten bana ilgi degil işini iyi yapan merkez lazım vede burdaki arkadaslar ilgi derken ne bekliyorlar beni odaya aldiklarinda belki 10 defa hemsire yanima gelip gitti transferde oyle doktor her zaman aciklayici oldu kisaca burda yazanlara cok fazla kulak asmamak gerekiuormus bunu anladim burda ankara baskenti oven arkadaslarada seslenmek istiyorum gitmez olaydim benim olmayan moralimi bile altust etmisti doktor bide guvenip 1 yilimi harcadi neyse canim sana volkan hocayi tavsiye ederim adanadamisin

Hayırlı plsum Allah tamsmına erdirsin adetiniz duzenlimi idi

Ankara'da yim canım. Eşimin işi dolayisiyla buradayız ve nedense hiçbir merkez guven vermiyor bana.. Ankara baskentle ilgili benimde hiç iyi anılarım yok.Adana'da da Gökhan ciragille ilgili aynı hissiyatı yaşadım maalesef..Neyse kötü şeylerle sinirlerim çıksın istemiyorum.. taze transfer mi olmustun kuzum?

Hayırlı plsum Allah tamsmına erdirsin adetiniz duzenlimi idi
Amin darisi tum isteyenlere insallahEvet duzenli
gokhan beydede tedavi olmustum cok umutlandirmisti sonuc negatifti ben hem taze hem dondurulmus oldum canim iki embriyo transfer edildi biri tutundu rabbime bin şukur senin amh kac adetlerin duzenlimi

Amh da sıkıntı yok kuzum pcosum. Ama adetlerim duzenli. Adana yazdığını görünce yazmak istedim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Şuan çok karmasigim ben ama. Sanki hiç olmayacak gibi ben 1 kez tüp yaptırdım negatifti sonra kendiliğinden 2 kez gebe kaldım. Birini 11.haftada diğerini 6.haftada kaybettim Aslına bakarsan denemeye de korkuyorum. Doktor da 2 kez kendiliğinden kaldın tüp deneyelim dedi ama bilmiyorum çok karmasigim işte..

Amin canim Kendiliğinden kalabiliyorsan bu bile başaridir canim ve tuptede kaliteli yumurta seciliyor şansın daha yuksek hic olumsuz dusunme bu tedavide inan miral cok onemli hazir oldugunu hissettigin anda basla ve tedavi surecinde çok arastirma yogunlasma allah ol der oluverirhic uzulme

Teşekkür ederim canım çok sağol... Aynen o dönemde arastirmayacam. Çünkü daha çok stres oluyor insan maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…