- 15 Temmuz 2016
- 8.189
- 13.678
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.701
Amh 1 di.Merhabalar, amh kaçtı sizin
Kür, vitamin olarak neler kullandınız cevabınız için çok tşk ederimAmh 1 di.
Ama yumurta çıkmadı ilk tüp bebek denemesinde 3 tane çıktı. 1 i kalitesiz 1 döllenmeyi durdurdu son kalan 1 tanesini 3. Gün transfer ettiler. Bu başarısız denemeden sonra basladim araştırmalara.
Sonra ben ameliyatı oldum, vitaminler, kürler, dhea ile vücudumu hazırladım.
2 ay hazırladım. Doktorum onayıyla yaptım hepsini.
Sağlıklı 9 yumurta alındı 6 sı 5 güne gitti.
Ben sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.Kür, vitamin olarak neler kullandınız cevabınız için çok tşk ederim
Çok tşk güzel dilekleriniz için, testere dişli aslan pençesi nekadar süre içtinizBen sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.
Bülent tıraşın bı yazısını bulmuştum, sonra araştırdim PDF indirdim makaleler okudum.
Yumurta kalitesinin artması için
2 ay boyunca,
500 Lük c vitamini. Her gün içtim.
400 lük e vitamini. Bir kutu içtim çok etkili çünkü depo vitamin olduğu için.
5000 lik a vitamini, 5000 lik bulamadim aldığım 30 000 likti. Haftada bir içtim.
Her gün folik asit içtim 400 mgc lik. Hergün içtim.
B12 hafta da iki kere kullandim. Ağızdan dil atlı fıs fıs şeklinde.
D vitamini günlük 10 damla almak gerekiyor. Fakat ben 300 000 bin ünite bir ampulü içtiğim için günlük almadım bir kere içtim.
Her gün sabah akşam dhea kullandım.
Dhea ictiksen 2 saat sonra da testere dişli aslan pençesi çayı içtim.
Doktorumda konuştum. Aradım tedaviden 1 hafta önce herşeyi bıraktırdı.
Gittim yumurtalara bakıldı. 3 yumurta vardı. Başladım tedaviye her Gittiğimde iki iki arttı yumurtalar.
En son doktorum umdugumdan daha fazla yumurtalar gelişti. 9 dan daha da fazla hepsini alıcam sana kaçında işlem yapılacak yumurta onları soylicem dedi.
Tutmadı gerçi tuttu hemen sonlandi.
Doğal yolla gebe kaldım.
Ben çok faydasını gördüm.
İnşallah bu topikte faydası görecek bir sürü arkadaşlar olur.
Rabbim tez vakitte evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder.
Maaşallah canım.. Tüm eczaneyi içmişsin.. :) ilk başladığında hiç yumurta var mıydı? Bende bu ay hiç yumurta göremedi doktor.. Dhea bi de takviye gıda hapları verdi (balık yağı, çinko, demir, vs.) protein ağırlıklı beslen dedi.. Ben de bol bol balık, Tavuk, yumurta, süt, incir tüketmeyin planlıyorum yeterli olur mu sence? Yoksa senin yaptığın gibi vitamin falan da mı alsam???Ben sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.
Bülent tıraşın bı yazısını bulmuştum, sonra araştırdim PDF indirdim makaleler okudum.
2 ay boyunca,
5000 lik a vitamini, 5000 lik bulamadim aldığım 30 000 likti. Haftada bir içtim.
D vitamini günlük 10 damla almak gerekiyor. Fakat ben 300 000 bin ünite bir ampulü içtiğim için günlük almadım bir kere içtim.
Gittim yumurtalara bakıldı. 3 yumurta vardı. Başladım tedaviye her Gittiğimde iki iki arttı yumurtalar.
En son doktorum umdugumdan daha fazla yumurtalar gelişti. 9 dan daha da fazla hepsini alıcam sana kaçında işlem yapılacak yumurta onları soylicem dedi.
Doğal yolla gebe kaldım.
Merhaba. Siz ne için ameliyat olmuştunuz. Benim de amh düşüklüğü dışında bir sorunum yok ancak bebekte yok. Böyle çok duydum rahim ameliyatı filan olup hamile kalanı. Bir o kaldı ..Amh 1 di.
Ama yumurta çıkmadı ilk tüp bebek denemesinde 3 tane çıktı. 1 i kalitesiz 1 döllenmeyi durdurdu son kalan 1 tanesini 3. Gün transfer ettiler. Bu başarısız denemeden sonra basladim araştırmalara.
30 gün yapılıyor 15 gün ada veriliyor 30 gün tekrar yapılıyor.Çok tşk güzel dilekleriniz için, testere dişli aslan pençesi nekadar süre içtiniz
:) Yok be inan bütün eczane değil.Maaşallah canım.. Tüm eczaneyi içmişsin.. :) ilk başladığında hiç yumurta var mıydı? Bende bu ay hiç yumurta göremedi doktor.. Dhea bi de takviye gıda hapları verdi (balık yağı, çinko, demir, vs.) protein ağırlıklı beslen dedi.. Ben de bol bol balık, Tavuk, yumurta, süt, incir tüketmeyin planlıyorum yeterli olur mu sence? Yoksa senin yaptığın gibi vitamin falan da mı alsam???
Ne ameliyatı oldunuz acaba?Amh 1 di.
Benim sorun rahim filminde çıktı. Sol tüpüm hidroselpenkti. Rahme enfeksiyonlu su akıp bebeğin tutunmasını engelliyordu.Merhaba. Siz ne için ameliyat olmuştunuz. Benim de amh düşüklüğü dışında bir sorunum yok ancak bebekte yok. Böyle çok duydum rahim ameliyatı filan olup hamile kalanı. Bir o kaldı ..
Yazdım canım bı arkadaş da sormuş bu cevaptan bı yukarı da okuyabilirsinNe ameliyatı oldunuz acaba?
Teşekkür ederim cevabın için.Ben biosteron kullanıyorum 1.5 aydır. Bugün regl oldum yumurtaliklarimin olduğu bölge ağrıyor umarım faydası olmuştur. Henüz virüs sebebi ile doktora gidemediğim için baktıramadım. Gittiğim zaman güncel olarak yazarım buraya da.
Paylaşımlarınız çok kıymetli umut oldunuz bizlere,saglicakla büyütün bebekleriniziBen sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.
2 ay boyunca,
Doğal yolla gebe kaldım.
Çok sevindim canım adına,tedavinin tamamına ermesini dilerimBen biosteron kullanıyorum 1.5 aydır. Bugün regl oldum yumurtaliklarimin olduğu bölge ağrıyor umarım faydası olmuştur. Henüz virüs sebebi ile doktora gidemediğim için baktıramadım. Gittiğim zaman güncel olarak yazarım buraya da.
Amin.Paylaşımlarınız çok kıymetli umut oldunuz bizlere,saglicakla büyütün bebeklerinizi
Siz inanmış,fazlaca dilemiş ve mutlu sona ulaşmışsınız,hikayeniz umut dolu benzer durumda olan arkadaşlarla paylaşmak isterim yeri geldikçe izniniz olursaAmin.
İnşallah inşallah.
Rabbim sizlerinde kucaklarini doldursun hayırlı evlatlarla.
Ben bu topikte tüp bebek topiklerinde vs vs az dolasmadim.
Çok yardımcı olan, Çok destek olan, bilgisi olup yönlendiren, tecrübelerini paylaşanlar hiç birini unutmadım.
Ben inanıyorum Rabbim ol dedikten sonra hepinizin evlatları olacak.
Tabi ki ne demek.Siz inanmış,fazlaca dilemiş ve mutlu sona ulaşmışsınız,hikayeniz umut dolu benzer durumda olan arkadaşlarla paylaşmak isterim yeri geldikçe izniniz olursa
Acaba neden önermiyormus doktorunuz.
Benim doktorlarım hep önerdi yapın dedi.
Hem vitaminlerimi kullandım hem dhea hemde kür yaptım.
Tüp bebek denemeleri tutmadı.
Doğal yolla gebe kaldım geçen sene oğlumu doğurdum.
Bu sene tekrar doğal yolla gebe kaldım.
Hatta doktorumla kürler hakkında baya konuştum.
İbrahim Saraçoğlunu da aramıştım müşteri hizmetleri çok ilgili. Dhea hormonu aldıktan 2 saat sonra testere dişli aslan pençesi çayını iç demişlerdi hepsini uyguladım.
Almanlar gelmiş hayıt ve testere dişli aslan pençesi bitkileri öğrenip baya araştırmışlar. Hayıtı hap şeklinde testere dişli aslan pençesini de çay posetleri şeklinde eczanelerde satıyorlar. Doğurganlık oranı artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?