• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba, 1.5 yıllık evliyim. 34 yaşındayım. Evliliğimin 3.ayında adet görmediğim için heyecanla gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıkınca doktora gittim. Fsh 109 östradiol de çok düşük çıktı. Özel bir hastanede amh baktırmam istendi, sonuç 0.01.dünya başıma yıkıldı tabi. 1 kez tüp bebek denedim. 2 yumurta varmış biri boşmuş diğeri de dejenere olduğu için başarısız oldu. Altunizade acıbademde bir profesöre gittim. Hiç yumurta yokmuş. Tüp bebek denemen gereksiz dedi. İstersen donör (kıbrısta yapılan başka kadından yumurta alınarak yapılan işlem) denersin sonra dedi. Eşimle yıkıldık, henüz de çok yeni evliydik. Bunun üzerinden 4 ay kadar geçti. Sabah mide bulantıları başladı ama ben haftalarca doktora gitmedim nasılsa hamile kalamam başka sebeptendir diye. Bu arada eşim de doktor onun ısrarıyla test yaptırdım ve bhcg >10000 çıktı. İnanamadım, doktoruma gittim ve 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 2 aylık bir oğlum var. Spontane bir şekilde ve o üzüntünün üzerine geliveren bir hediye. Sadece biosteron kullanmıştım. Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.
arkadaşım allah rızası için bana özelden donus yaparmısın adet görmedğin dönemde fsh okadr yüksekken üstelik folukul yokken nasıl gebe kaldın cylo progınova kullandınmı benım rahım duvarıda çok ınce akran sayılırız 1 yıl buyuksun benden bende yenı evlıyım her gıttığım doktor kıbrıs nakıl dedı geçen ay cyloyu çift aldım rahım duvarı kalınlaşsın dıye ama ne çare bugun baktrdım fsh 46 e 2 4 küsürlerde buarada hıc kendılğımden adet görmedım doğuştan

Daha dün bu konu ile ilgili internet üzerinden bilimsel bir sunumu dinledim. Prp için hiç etkili olmadığını daha uygulandıktan dakikalar sonra yıkıma uğradığını yani etkisini kaybettiğini ifade ettiler.
doğrudur. benim doktorum prp yi yapmadan önce beni uyarmıştı etkisi olmaz diye ısrarla ben yapılsın istemiştim sonuç ortada benim amh 0.10 çok düşük

doğrudur. benim doktorum prp yi yapmadan önce beni uyarmıştı etkisi olmaz diye ısrarla ben yapılsın istemiştim sonuç ortada benim amh 0.10 çok düşük
Niye kötü düşünüyorsunuz. Benim hiç yumurtam olmazdı 2 aydır yumurtam oluyor fakat aksilik virüs girdi araya toplatamıyorum. Bence etkili

Arkadaslar bence amh degeri o kadarda onemli degil daha yaşınız genc onemli olan 1 tanede yumurtaniz olsa kalitesi önemli benim yaşım 42 geceden seneden bu yana 2 kaybim var martta amh ve diger degerlerime baktirdim amh bende 4.33 çıktı tamam yumurtam var ama kalitesiz iste yasimdan dolayi yani oyle düşünüyorum hamile kaliyorum ama düşük oluyo

Arkadaslar bence amh degeri o kadarda onemli degil daha yaşınız genc onemli olan 1 tanede yumurtaniz olsa kalitesi önemli benim yaşım 42 geceden seneden bu yana 2 kaybim var martta amh ve diger degerlerime baktirdim amh bende 4.33 çıktı tamam yumurtam var ama kalitesiz iste yasimdan dolayi yani oyle düşünüyorum hamile kaliyorum ama düşük oluyo
Değer çok çok iyi. Tüp bebekte dünya kadar yumurta toplanır. Denemediniz mi?

Rahimle ilgili bir sorununuz olabilir mi? Endometrium veya adenomyozis gibi

3 kez spontane bir kez de tüp bebekle gebe kalabildim ancak eve sağlıklı bebek getiremedim. Olay eve sağlıklı bebek getirebilmekte
Amh ınız düşükkenmi spontan gebelik yaşadınız, buarada cevabınız için teşekkür ederim

Kalitesi için herhangi bir takviye alıyormusunz

Kalitesi için herhangi bir takviye alıyormusunz
Takviye almiyorum folik trio kullaniyorum bir ara zeytinyaginda 1 gece bekletip incir yemistim sabahlari birde gece yatmadan evvel chia tohumunu yogurtla karıştırıp yedim diyet yaptim kilo verince hamile kaldim 8.5 haftalikkende kalbi durdu kurtaj oldum 3 ayi gecti

Takviye almiyorum folik trio kullaniyorum bir ara zeytinyaginda 1 gece bekletip incir yemistim sabahlari birde gece yatmadan evvel chia tohumunu yogurtla karıştırıp yedim diyet yaptim kilo verince hamile kaldim 8.5 haftalikkende kalbi durdu kurtaj oldum 3 ayi gecti
Merhaba amh iniz yaşınıza göre epey epey yüksek pco durumunuz mu vardi acaba
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri

Gecen prof.berfu hanimin bi yazisi vardi kür onermiyorum diye
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri
Sonucları gösteremedim doktora malum virusten dolayi iki düşükten sonra kadin doguma gittim hormon degerlerime baktiricam dedim kendisi istedi amh yi diger testlerimde yapildi hamileliklerden dolayi kilomda var ilk gebeligim 21 haftalikti

Back