Merhaba, 1.5 yıllık evliyim. 34 yaşındayım. Evliliğimin 3.ayında adet görmediğim için heyecanla gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıkınca doktora gittim. Fsh 109 östradiol de çok düşük çıktı. Özel bir hastanede amh baktırmam istendi, sonuç 0.01.dünya başıma yıkıldı tabi. 1 kez
tüp bebek denedim. 2 yumurta varmış biri boşmuş diğeri de dejenere olduğu için başarısız oldu. Altunizade acıbademde bir profesöre gittim. Hiç yumurta yokmuş. Tüp bebek denemen gereksiz dedi. İstersen donör (kıbrısta yapılan başka kadından yumurta alınarak yapılan işlem) denersin sonra dedi. Eşimle yıkıldık, henüz de çok yeni evliydik. Bunun üzerinden 4 ay kadar geçti. Sabah mide bulantıları başladı ama ben haftalarca doktora gitmedim nasılsa hamile kalamam başka sebeptendir diye. Bu arada eşim de doktor onun ısrarıyla test yaptırdım ve bhcg >10000 çıktı. İnanamadım, doktoruma gittim ve 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 2 aylık bir oğlum var. Spontane bir şekilde ve o üzüntünün üzerine geliveren bir hediye. Sadece biosteron kullanmıştım. Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.