- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.681
Q10 ve l-larginin takviyeleri olarak hangisini kullaniyorsunuz fark edermi markasiMerhaba amh iniz yaşınıza göre epey epey yüksek pco durumunuz mu vardi acaba
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri
Aslinda bunlar ve daha fazlası promotil women diye bir takviyenin içinde mevcut,bazi drlar bunu tavsiye ediyorlar ama ben ayri ayrı kullanıyorumQ10 ve l-larginin takviyeleri olarak hangisini kullaniyorsunuz fark edermi markasi
Dr umun yazısı belki fikir olur size 2 kez gebe kalmışsınız tekrar olur endiselenmeyin sadece kendinize dikkat edinQ10 ve l-larginin takviyeleri olarak hangisini kullaniyorsunuz fark edermi markasi
Merhabalar, siz bunları kullanınca fark gördünüzmü, sizin amh nasıl, gerçi amh takılmayın diyor lar da bilemedim biz herşeyi amh a bağlı yoz sankiAslinda bunlar ve daha fazlası promotil women diye bir takviyenin içinde mevcut,bazi drlar bunu tavsiye ediyorlar ama ben ayri ayrı kullanıyorum
Nature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 60 Kapsül - Koenzim Q10 (Coq-10)
Nature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 60 Kapsül Vitaminler.com'da! Koenzim q10 takviyesi fiyatı ve içeriği hakkında bilgi alabilir, ücretsiz kargo ile ürünü satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com Bunların yanında omega 3 ve arı sütü de tavsiye ediliyorSolgar L-Arginine 1000 Mg 90 Tablet - Amino Asitler
Solgar Arjinin faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Vitaminler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com
Merhaba ben de bir ay olmadı kullanmaya başladım,ancak enerji verdiklerini soyleyebilirim son bir haftadır özellikle yorgun ve vücut ağrıları ile uyanmiyorumMerhabalar, siz bunları kullanınca fark gördünüzmü, sizin amh nasıl, gerçi amh takılmayın diyor lar da bilemedim biz herşeyi amh a bağlı yoz sanki
Çok güzel yazmışsınız. Hepimizin bir gün annelik duygusunu tadabilmesi dileğiyleKutlu olsun tüm annelere. Henüz olmamış evladımızı dahi bu kadar sevebiliyorsak kimbilir bizler de ne güzel anne oluruz. Kimbilir bizler de ne çok yorulur ne çok fedakar oluruz, bir evladımız olsa.. Biz de süt olur, ilaç olur, cennet oluruz her anne gibi. Uyurken onun nefesini dinler huzur buluruz.Kimbilir belki çok yakındır. Rabbim bizlere de göz aydınlığı evlatlar nasip etsin. Burukluğumuzu sevince çevirsin, bizleri daha fazla bekletmesin inşallah. Kalbinde anne olma hasreti çeken bizlerin de anneler günü kutlu olsun.
Ben biosteron kullanıyorum 1.5 aydır. Bugün regl oldum yumurtaliklarimin olduğu bölge ağrıyor umarım faydası olmuştur. Henüz virüs sebebi ile doktora gidemediğim için baktıramadım. Gittiğim zaman güncel olarak yazarım buraya da.Merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim, daha tam olarak cevap yazmak istediğim mesajı nasıl alıntı yapacağımı tam anlamadım. Burda AMH çok düşük olup da Biosteron ile doğal olarak hamile kalan bir mesajda yazılmış. Benim de AMH 0,22 , diğer hormonlarım vs. normal ve tüp Bebek denemelerim başarısız. Vitamin destekleri alıyorum, biosteron kullansam faydası olur mu, yoksa zararı var mı? Artık tüp Bebek sayfasını kapattım malesef.
Merhaba biesteron nasıl kullanıyorsunuz acaba günde kaç tane alıyorsunuz?Ben biosteron kullanıyorum 1.5 aydır. Bugün regl oldum yumurtaliklarimin olduğu bölge ağrıyor umarım faydası olmuştur. Henüz virüs sebebi ile doktora gidemediğim için baktıramadım. Gittiğim zaman güncel olarak yazarım buraya da.
Doktor günde 3 tane yazdı. Yanında Teatrio kullanıyorum günde 1tane.Merhaba biesteron nasıl kullanıyorsunuz acaba günde kaç tane alıyorsunuz?
Teşekkür ederimDoktor günde 3 tane yazdı. Yanında Teatrio kullanıyorum günde 1tane.
Kalite arttırması için takviye dediler de bilmiyorum pek emin olamıyorumTeşekkür ederimteatrio ilk defa duydum o ne için veriliyor?
İnşallah işe yarar, bir an önce anne olursunuzKalite arttırması için takviye dediler de bilmiyorum pek emin olamıyorum
Acaba neden önermiyormus doktorunuz.Gecen prof.berfu hanimin bi yazisi vardi kür onermiyorum diye
Sonucları gösteremedim doktora malum virusten dolayi iki düşükten sonra kadin doguma gittim hormon degerlerime baktiricam dedim kendisi istedi amh yi diger testlerimde yapildi hamileliklerden dolayi kilomda var ilk gebeligim 21 haftalikti
Prp başarı oranı %20 ymiş.Niye kötü düşünüyorsunuz. Benim hiç yumurtam olmazdı 2 aydır yumurtam oluyor fakat aksilik virüs girdi araya toplatamıyorum. Bence etkili
Bende 12 FSH ile oğluma gebe kaldım 36 yaşında, 37 yaşımda geçen sene doğdu. Bu sene başında oğlum 8 aylıkken tekrar gebe kaldım. 12 13 FSH yüksek değil bence.Herkese MerhabalarGecen yıl bu forumda fazlasıyla gezinen umut arayan birisi olarak yazıyorum ve simdi de ben umut olmak istiyorum .Ben de tesadüfen 30 yasıma yeni girdiğim ayda farklı bir problem icin gittiğimde FSH degerimin 21 olduğunu öğrendim ve doktorum diğer ay bir daha yapalım bu testi dedi bende bu değeri ne düşürür araştırırken hayıtla karşılaştım bir ay kullandım diğer ay 13 e düşmüştü. Evet düşmüş ancak bizim icin hala yüksek bir değer dedi. Ve AMH testi istedi.Bana yumurtalarımın 1-2 yıl içerisinde bitme ihtimalinin olduğunu söyledi ve dünya basıma yıkıldı. Diğer ay AMH için tekrar hastaneye gittim ve şehir dışına gideceği için kan bir haftada sonuc çıkar denildi. Bir hafta sonra gittiğimde kendi doktorum yoktu ve bir baska doktora yorumlattım ve iyiki de öyle oldu. sonuc 0.34 tü ve evet sınırdasın ama adetlerin düzenliymiş yasın da cok genç normal yolla hamile kalabilirsin dedi ve nasıl umutla doldum anlatamam. sana bir ilaç vereceğim dedi.Yumurta kalitesini artırmak icin biosteron verdi.İlaçla ilgili çok fazla sey yazıyordu forumlarda ama genel kanı fayda sağladığı ile ilgiliydi. Kullanıp kullanmamakta basta tereddüt ettim. İlk ay tek dozla başladım. Ancak bunun yaninda Saraçoğlu kürleri, bal polen, çörekotu da kullandım. Beslenmeme cok dikkat ettim paket gıda asla tüketmemeye çalıştım, bol meyve sebze günde en az 5 km yürüyüş, erken yatıp erken kalkma dahil herseyi uyguladım.Omega 3 takviyesi ve Qenzim Q10 kulEşim hemen tüp bebege basvuralım demişti ve lütfen bana iki-üc ay süre ver ben inanıyorum dedim ve moralimi yüksek tuttum. Ve ikinci ayımın sonunda hamile kaldığımı ögrendim ve su an bebegime kavuşmak icin gün sayıyorum. Tabi dualarımı hic ihmal etmedim ve meryem suresi okumayı. Sizlerde lütfen ümidinizi kesmeyin ve moralinizi yüksek tutun. Allah dilerse olmayacak sey yok su dünyada.
Merhabalar, amh kaçtı sizinBende 12 FSH ile oğluma gebe kaldım 36 yaşında, 37 yaşımda geçen sene doğdu. Bu sene başında oğlum 8 aylıkken tekrar gebe kaldım. 12 13 FSH yüksek değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?