AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba amh iniz yaşınıza göre epey epey yüksek pco durumunuz mu vardi acaba
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri
Q10 ve l-larginin takviyeleri olarak hangisini kullaniyorsunuz fark edermi markasi

Q10 ve l-larginin takviyeleri olarak hangisini kullaniyorsunuz fark edermi markasi
Aslinda bunlar ve daha fazlası promotil women diye bir takviyenin içinde mevcut,bazi drlar bunu tavsiye ediyorlar ama ben ayri ayrı kullanıyorum
Bunların yanında omega 3 ve arı sütü de tavsiye ediliyor

Dr umun yazısı belki fikir olur size 2 kez gebe kalmışsınız tekrar olur endiselenmeyin sadece kendinize dikkat edin

Eklentiler

• Screenshot_20200509-011955_Samsung Internet.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 117
Merhabalar, siz bunları kullanınca fark gördünüzmü, sizin amh nasıl, gerçi amh takılmayın diyor lar da bilemedim biz herşeyi amh a bağlı yoz sanki

Merhabalar, siz bunları kullanınca fark gördünüzmü, sizin amh nasıl, gerçi amh takılmayın diyor lar da bilemedim biz herşeyi amh a bağlı yoz sanki
Merhaba ben de bir ay olmadı kullanmaya başladım,ancak enerji verdiklerini soyleyebilirim son bir haftadır özellikle yorgun ve vücut ağrıları ile uyanmiyorum
Ahm 0,55 fsh 13 amh ile ilgili beklentim yok ama fsh düşer belki diye umud ediyorum

Kutlu olsun tüm annelere. Henüz olmamış evladımızı dahi bu kadar sevebiliyorsak kimbilir bizler de ne güzel anne oluruz. Kimbilir bizler de ne çok yorulur ne çok fedakar oluruz, bir evladımız olsa.. Biz de süt olur, ilaç olur, cennet oluruz her anne gibi. Uyurken onun nefesini dinler huzur buluruz.Kimbilir belki çok yakındır. Rabbim bizlere de göz aydınlığı evlatlar nasip etsin. Burukluğumuzu sevince çevirsin, bizleri daha fazla bekletmesin inşallah. Kalbinde anne olma hasreti çeken bizlerin de anneler günü kutlu olsun.

Çok güzel yazmışsınız. Hepimizin bir gün annelik duygusunu tadabilmesi dileğiyle

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim, daha tam olarak cevap yazmak istediğim mesajı nasıl alıntı yapacağımı tam anlamadım. Burda AMH çok düşük olup da Biosteron ile doğal olarak hamile kalan bir mesajda yazılmış. Benim de AMH 0,22 , diğer hormonlarım vs. normal ve tüp Bebek denemelerim başarısız. Vitamin destekleri alıyorum, biosteron kullansam faydası olur mu, yoksa zararı var mı? Artık tüp Bebek sayfasını kapattım malesef.

Ben biosteron kullanıyorum 1.5 aydır. Bugün regl oldum yumurtaliklarimin olduğu bölge ağrıyor umarım faydası olmuştur. Henüz virüs sebebi ile doktora gidemediğim için baktıramadım. Gittiğim zaman güncel olarak yazarım buraya da.

Merhaba biesteron nasıl kullanıyorsunuz acaba günde kaç tane alıyorsunuz?

Acaba neden önermiyormus doktorunuz.

Benim doktorlarım hep önerdi yapın dedi.
Hem vitaminlerimi kullandım hem dhea hemde kür yaptım.
Tüp bebek denemeleri tutmadı.
Doğal yolla gebe kaldım geçen sene oğlumu doğurdum.
Bu sene tekrar doğal yolla gebe kaldım.
Hatta doktorumla kürler hakkında baya konuştum.
İbrahim Saraçoğlunu da aramıştım müşteri hizmetleri çok ilgili. Dhea hormonu aldıktan 2 saat sonra testere dişli aslan pençesi çayını iç demişlerdi hepsini uyguladım.

Almanlar gelmiş hayıt ve testere dişli aslan pençesi bitkileri öğrenip baya araştırmışlar. Hayıtı hap şeklinde testere dişli aslan pençesini de çay posetleri şeklinde eczanelerde satıyorlar. Doğurganlık oranı artmış.

Niye kötü düşünüyorsunuz. Benim hiç yumurtam olmazdı 2 aydır yumurtam oluyor fakat aksilik virüs girdi araya toplatamıyorum. Bence etkili
Prp başarı oranı %20 ymiş.
Demek siz etkisi gören gruba gidiyorsunuz.
Maaşallah inşallah tez vakitte hamile kalırsınız.

Bende 12 FSH ile oğluma gebe kaldım 36 yaşında, 37 yaşımda geçen sene doğdu. Bu sene başında oğlum 8 aylıkken tekrar gebe kaldım. 12 13 FSH yüksek değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…