AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tüp bebek dedi Canım inşaallah bu ay zamanında adet olurum ilaç verdi prolaktn düşsün diye Sennin nasıl gidiyor tekrar toplama oldu mu
İnşallah kuzum bu mübarek günde rabbim hepimize şifa verir. Sana da tüm isteyenlere de Benim yumurtalar toplandı bugün ama 6 yumurta vardı ikisi dolu çıktı bakalım döllenebilecekler mi

INTRALİPİD serumunu arastirdinmi bi arastirsana kk kulubundada var bu serum hakkinda bilgi,bağışıklılık sistemini guclrndiriyormus hamile kalmayi embriyo tutunmasini kolaylastiriyormus @electraa sana uygunsa bir bak naptin nasilsin ne zaman transfer olacak..

İnşallah kuzum bu mübarek günde rabbim hepimize şifa verir. Sana da tüm isteyenlere de Benim yumurtalar toplandı bugün ama 6 yumurta vardı ikisi dolu çıktı bakalım döllenebilecekler mi
fundacım güzel haberlerini bekliyoruz.. valla kasım bize uğurlu geldi ailece, evimize güzel haberler geldi hep. şuan için sahip olduğum embriyolara seviniyorum. hala sonu nasıl olacak belli değil ama genede olumlu olacağını düşünüyorum ki daha güzel ve daha olumlu gelişmeleri hayatıma çekeyim. bence seninde miniş haberlerini kutlayacağız.

selcanım günaydın, çok saol .inceleyeceğim. işe yarar diye düşünüyorum. zaten bağışıklık her anlamda önemli birşey.

bu arada geçen gün benim doktoruma gidip hamile kalan arkadaş söyledi. transfer yapılmadan birkaç gün önce ve yapıldığı zamanlarda havuç suyu çok önemliymiş. tutunmayı kolaylaştırıyormuş. sabah 2- 3 havucun suyunu sıkıp iç dedi bana.

ben transfer için biraz daha bekleyeceğim. şubat falan olabilir. bu arada doktor bir kez daha tedavi ve akabinde toplama yapalım diyor. ama ben istemiyorum. artık o konuya kafa yormak istemiyorum. zaten embriyoları iki değil de tek tek koyması taraftarıyım. bilmiyorum. bence 2 de riskli, bazen biri tutunamayıp düşerken tutunanı da olumsuz etkiliyor. isteyene saygım var ama bir çocuk için uğraşırken 2 olsun aman aradan çıksın düşüncesinde değilim ben. tek evladım olsun bana yeter , tekrar çocuk yapmak için 3 - 5 sene dondurma planımda yok. yaşım olmuş 39 , doğurucam 40 olacak.. 3- 5 sene sonra zaten tekrar istemem

Bitkisel hiç birşey denemedim ilk bitkisel denemeyi düşünüyorum . Donasyon ile ilgili bir düşüncem yok şuan canım.

zaten tek çare o ise, geniş geniş düşün. yaşında genç zaten çok acele etmene gerek yok. başkalarının düşüncelerine çok takılma. gönlün nasıl isterse kararını sen vereceksin. bizler bu yolda birlikte yürüdüğün arkadaşların olarak gerçekten sana dostluk edenler olarak kararın ne olursa olsun seni desteklemekten yana kullanırız. bu zor bir karar , ben çok düşünmüştüm o yüzden çokta zorlandım. Çözümsüz durumlar için mucize bir çözüm olduğunu düşünüyorum , herkesin hakkı ama ben kendim yapamayacağıma karar verdim. ayıptır günahtır, alelalem ne der kısmında değilim. kimse bişey demez ama ben kendim takarım. o yüzden biz karı koca olursa olur olmazsa da bu hayata iki kişi devam ederiz dedik

İnşallah kuzu bugün aradılar iki taneden 1 i döllenmiş ve diğerinin de akıbeti bilinmez tekrar toplama işlemi de çok yoruyor ve başka ilde tedavi gördüğüm için rapor işleri de sorunlu oluyor sanırım kalanla devam edeceğim yola. Senin durumlar ne peki tedavi nasıl gidiyor

Kaç embriyo oldu şimdi canım

Benimde amh 0.01 fsh 33e dusmus bu ay. Yumurta varsa toplaticam. Evli degilim. Ama yok gibi. Karindan ultrasondan gorunen yok
Doktorum.olsaydi dogum kontrol hapi buyuturdu dedi. Gorebilirdik. Bakalim hayirlisi. Allah kimsenin basina vermesin. Çaresizce bir durum
Stres doldu hayatim.birden. forumlardan cikamiyorum. Elimden gelen herseyi yiyorum. Ari sutu bal polen hayit haplari. Kuruyemisler. Vitaminler. Bakalim
Hayirlisi insAllah herseyin

Bu
amh illeti sitresle ters orantı ne yazıkki kendinizi şimdiden strese sokmayın bence

Yapabilecegim hicbirsey yok. Stres yapmamak elde değil . 45 yasindaki kadinlar dogal yolla hamile kalip doguruyorlar. Benden fazla yumurtalari var.
Bu yasta bu neyin nesi simdi. Neden demeden duramiyorsun
Bizimde imtihanımız buymuş dua etmekten çaba sarfetmekten başka çaremiz yok ne yazıkki

InsAllah herkesin dilegi kabul olur. Herkes bebegini kucagina alir.
Benimde yumurtam cikarda dondurabilirim. Gerci bir iki tane dondursam o bile coknise yaramaz da, garantisi yok ki tutacaginin.

A
InsAllah herkesin dilegi kabul olur. Herkes bebegini kucagina alir.
Benimde yumurtam cikarda dondurabilirim. Gerci bir iki tane dondursam o bile coknise yaramaz da, garantisi yok ki tutacaginin.
amin inşallah ama bu kadar karamsar olma bak benim de 2 yumurtam var ve onlar birer umut. Umudunu kaybetme sakın ve şimdiden ne yapabiliyorsan yap sonradan pişman olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…