- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi crocus7919
- #6.741
İnşallah kuzu bugün aradılar iki taneden 1 i döllenmiş ve diğerinin de akıbeti bilinmez tekrar toplama işlemi de çok yoruyor ve başka ilde tedavi gördüğüm için rapor işleri de sorunlu oluyor sanırım kalanla devam edeceğim yola. Senin durumlar ne peki tedavi nasıl gidiyor
kuzum, ben tamamen işe kanalize oldum. malum bi taraftan hayat devam ediyor. harcadıklarımızı yerine koymak lazım ve çocuktan sonrasını da düşünmek lazım. biz dondurduk. embriyolarımız bekliyor. doktor garanti olsun diye birkaç ay sonra tekrar yapalım 2- 3 tane daha elde edelim diyo da ben pek yanaşmıyorum işte. eldekileri tek tek koysun. şuan o işlemlere ne bedenim hazır ne ben hazırım nede bütçem hazır.
birde düşünüyorum , ilk denemede tutarsa kenarda donmuş olanları ne yapacağım. yazık değilmi.. bir nevi onlarda can. insan çocuğunu çöpe atar gibi hissetmezmi.. kaç kez uğraştık olsunlar diye. ben zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. yaşımda ilerleyecek. ilk dondurduklarımız tutarsa diğerleri boşa gidecek. hem bedene hem o canlara hem masrafa yazık değilmi. ne düşüneceğimi bilmiyorum