• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben kendş haline bıraktım.
Macun ve kürler geçici olarak fsh düşürüyor. Sonra fsh eskisinden dahada fırlıyor. Benm tecrübem bu oldu.

Ben ondan sipariş ettim şimdi zayen daha bebiş için hiç deneme yapmadım konteol amaçlı dr gittim bunlar oldu birden böyle bi kaosun içine girdim hiç bilmediğim şeyler allah yardımcımız olsun

Bu arada bir arkadaş clife bitkisel macundan bahsetmiş burada. Araştırdım bizim gibi rezervi az olanların yumurta sayısı artmış bu macunla. Ben bu ay sonu tedaviye başlamış olacağım inşallah,şu an kullanmamin bir zararı olur mu acaba sizce
Merhaba bende clife macun kullanmayı düşünüyorum siz kullandınız mı faydasını gördünüz mü

Sana katılıyorum. Benimde öyle oldu
Kesnlkle öyle. O sebeple artık bitkisel kürlere karşıyım.
Bizim gibi amh düşük olanlar için 3 denemeden sonra kendi kendine hamile kalma şansonla tül bebekle hamile kalma şansı aynıymış o sebeple hormon iğneşerini basmak yerine bir yerden snra kendi haline bırakmak gerekiyor

Kesnlkle öyle. O sebeple artık bitkisel kürlere karşıyım.
Bizim gibi amh düşük olanlar için 3 denemeden sonra kendi kendine hamile kalma şansonla tül bebekle hamile kalma şansı aynıymış o sebeple hormon iğneşerini basmak yerine bir yerden snra kendi haline bırakmak gerekiyor
Kesinlikle sana katılıyorum. Benim biraz düşer bitkilerle bırakınca oncekinin 2 katına yaklasirdi
Ben 1 sene kullandım boş. Paralarim çöpe gitti. Benimde ilk ve son doktorum içimde kalmasın diye gidiyorum. Olmazsa dahada gitmenin anlamı yok maddi manevi kayıp.

Aynı şekilde benmde kürlerden önce fsh 15di kendiliğimden 45 günde bir adet olurdum.
Kürleri kullandım 9a düştü ama 6 aydr bir kez adet oldum ve rahmim kalınlaşmıyor.
Cyclo prognova başladım.
Kendiliğimden adet olamıyorum ve hiç olmayan ateş basmalarım oluyo her gün.
Şuan fshımı öllçtrmeye bile korkuyorum. Doktoruma son adetimle ölçtürdüğümde 9 olmştu dedm. İmkansız git ölçtür ateş basması oluyor ve eahm kalınlaşmıyot çok yüksek demekki dedi.
Ben fshı kürlerle baskılamanın sadece sanal bir durum olduğunı geçici olduğunu ve sonrasında iki kay hızlı şekilde artırdığını bizzat yaşadım. O sebeple kürleri kendi durumumdakilere önermiyorum (amh 0.02, fsh 15idi yaş 30 diğer hormonlar normal) şuan ölçtürsem 50den fazla olacağını düşünüyorum çünkü gün içerisinde 2-3 sefer sıcak basması yaşıyorum.
Açıkçası başka takviyelerde kullandım sürekli olarak qenzim qten dhea omega vs ama olumlu bir etkiyi yaşamadım. Amh 0.0 olunca yanındaki 9da olsa 1de olsa artık mucizelere ihtiyaç var malesef.

Aynı şekilde benmde kürlerden önce fsh 15di kendiliğimden 45 günde bir adet olurdum.
Kürleri kullandım 9a düştü ama 6 aydr bir kez adet oldum ve rahmim kalınlaşmıyor.
Cyclo prognova başladım.
Şuan fshımı öllçtrmeye bile korkuyorum. Doktoruma son adetimle ölçtürdüğümde 9 olmştu dedm. İmkansız git ölçtür ateş basması oluyor ve eahm kalınlaşmıyot çok yüksek demekki dedi.
Ben fshı kürlerle baskılamanın sadece sanal bir durum olduğunı geçici olduğunu ve sonrasında iki kay hızlı şekilde artırdığını bizzat yaşadım. O sebeple kürleri kendi durumumdakilere önermiyorum (amh 0.02, fsh 15idi yaş 30 diğer hormonlar normal) şuan ölçtürsem 50den fazla olacağını düşünüyorum çünkü gün içerisinde 2-3 sefer sıcak basması yaşıyorum.
Açıkçası başka takviyelerde kullandım sürekli olarak qenzim qten dhea omega vs ama olumlu bir etkiyi yaşamadım. Amh 0.0 olunca yanındaki 9da olsa 1de olsa artık mucizelere ihtiyaç var malesef.
Merhabalar ben şuan Doktordan geliyorum iki ayrı tüp bebek doktoruna gittim. Amh 0.01 FSH 95 ve küçüklüğümden beri ilaçsız adet göremiyorum. İki doktor da tıp olarak imkansız dediler :( bu değerlerle tüp bebek bile yapamayız dediler dünya başımıza yıkıldı daha yaşım 25. Donasyon ile ancak yada mucize gerek dedi. Bende hayıt ile FSH ı düşürmeye mi çalışsam dedim. Zaten 95 kaybedecek birşeyim de yok gibi bu değerlerle. Siz FSH için hayıt kullandınız mı. Kullanmış iseniz paylaşırsanız sevinirim..

Merhabalar ben şuan Doktordan geliyorum iki ayrı tüp bebek doktoruna gittim. Amh 0.01 FSH 95 ve küçüklüğümden beri ilaçsız adet göremiyorum. İki doktor da tıp olarak imkansız dediler :KK43: bu değerlerle tüp bebek bile yapamayız dediler dünya başımıza yıkıldı daha yaşım 25. Donasyon ile ancak yada mucize gerek dedi. Bende hayıt ile FSH ı düşürmeye mi çalışsam dedim. Zaten 95 kaybedecek birşeyim de yok gibi bu değerlerle. Siz FSH için hayıt kullandınız mı. Kullanmış iseniz paylaşırsanız sevinirim..

Merhaba. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kullandım geçici olarak düştü soğan kürüde yaptım heosini yaptım geçici olarak düştü sonra eskisinden daha yükseldi fsh ve rahim kalınlaşmamaya başladı. Ben tavsiye etmem ama ben doktor değilim bana göre hareket etme bu benm kişisel tecrübem.
Donasyona da mı imkansız dediler. Donasyon her hal ve karda mmkün diye biliyorum ben

Slm kizlar kızlar gecen ay dr hic yumurta goremediydi bu arada prowomen adlı vitamin takviyesi kullaniyordum ek olarak hayit tohumu ve ari poleni de neyse bu ay gittim yumurta gördü goremedi gibi birsey oldu sonra histereskopi oldum 3 gun oldu,rahimde t şeklinde yapışıklık varmis onu almislar iki adetten sonra gidecegim ins.. diyecegim hani kurlerin fayda etmiyor diyorsunuz ya ama bu ay tahlillerde bile degisiklik ve yukselme var iki ay olacak pes etmeden vaz gecmeden kullanın mücadele edin tmm kurleri birakinca yükseliyor bazi hormonlar ama önemli olan tüp bebek yapilana kadar saglikli embriyo olsunda tek bebis icin yol acilsinda sonra yuksek olursa olsun benim 4 cu tüp yaptiraccagim ins gelismeleri burda yazarim..benim amh 0,6 ve yumurta yoktu..
2ci tupte ilaçlarla zar zor uc yumurta bulundu ve kalitesizdi,3 tupte 2ay kur uyguladim ari poleni,hayit tohumu saglikli beslendim iki ay ve 6 yumurta bulundu kaliteli yumurta olmustu ve bunu gordum ya umudumu kayp etmicem hemde endometriozis erken menopoz yapisikli olan rahim ve yumurta gorunmuyo buna ragmen devam edecegim inş..
Pro women adli ilaci ve Art Med adli ilacı arastirin bizim gibi durumda olanlara dr oneriyor en az uc ay kullanılması gerekiyormus,rabbim yardimcimiz olsun tedavi sureclerimizi kolaylastirsin ins..

Merhabalar ben şuan Doktordan geliyorum iki ayrı tüp bebek doktoruna gittim. Amh 0.01 FSH 95 ve küçüklüğümden beri ilaçsız adet göremiyorum. İki doktor da tıp olarak imkansız dediler :KK43: bu değerlerle tüp bebek bile yapamayız dediler dünya başımıza yıkıldı daha yaşım 25. Donasyon ile ancak yada mucize gerek dedi. Bende hayıt ile FSH ı düşürmeye mi çalışsam dedim. Zaten 95 kaybedecek birşeyim de yok gibi bu değerlerle. Siz FSH için hayıt kullandınız mı. Kullanmış iseniz paylaşırsanız sevinirim..
Canım fsh dan baska sorunun yoksa yani rahimde bi problem yoksa hayiti dene ne kaybedersin ama senin durumdakilerden cok duydum hamile olanlari sakin vazgeçme sakin hemen stresten uzaklas kendini toparla mucadele et canim yasin cok küçükmüş bol bol dua et rabbimin hazinesinde bol elbet bizlerede verir,gercekten senin durumunda olanlardan hamile olanlari duydum.Allah kolaylastirsin yolunu...

Cyclo prognova başladım.
Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Hele benim fsh 160 a çıktı
O ateş basmaları bi ara beni öldürecekti. Halada arada olsada devam ediyor. 3 5 kiloya yakın arı sütü bal polen yedim. Hayıtin otunu çöpünü suyunu daha bir çok ot denedim hemde düzenli vücudum banamisin demedi.Bence çoğunun bu fsh dusmeleri tesadüfen oluyor onuda Hayıt düşürdü sanıyorlar. Spor bile yaptım ciddi anlamda kilom olmadığı halde diyet ama sonuç sıfır
Şimdide tedavideyim 1 yumurta bile çıkmıyor o kadar iğneyle rağmen
Doktorum biesteronun pek fayda edeceğini sanmam dedi ama ben genede birkaç ay kullanacağım sırf Vicdanım rahat olsun diye

Cyclo prognova başladım.
Bide ben suna gerçekten inanıyorum 2 3 sene içinde döndün döndün yoksa imkansız gibi geliyor menopozdan dönüş. Benim 2.5 sene oldu

Merhaba. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kullandım geçici olarak düştü soğan kürüde yaptım heosini yaptım geçici olarak düştü sonra eskisinden daha yükseldi fsh ve rahim kalınlaşmamaya başladı. Ben tavsiye etmem ama ben doktor değilim bana göre hareket etme bu benm kişisel tecrübem.
Donasyona da mı imkansız dediler. Donasyon her hal ve karda mmkün diye biliyorum ben
Yok canım sadece donasyon ile olur dediler . Tüp bebek bile yapamam bu değerlerle dedi. Bir mucize işi dedi. Tüp bebek kapılarını bile başlatmadan bıraktılar :(

Canım fsh dan baska sorunun yoksa yani rahimde bi problem yoksa hayiti dene ne kaybedersin ama senin durumdakilerden cok duydum hamile olanlari sakin vazgeçme sakin hemen stresten uzaklas kendini toparla mucadele et canim yasin cok küçükmüş bol bol dua et rabbimin hazinesinde bol elbet bizlerede verir, gercekten senin durumunda olanlardan hamile olanlari duydum.Allah kolaylastirsin yolunu...
Canim sen hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun beni bu değerler ile tüp bebeğe bile kabul etmediler. Bende 3 ay Promotil Women kullandım ancak hiç ilerleme olmadı aksine amh ilaca başlamadan önce 0.02 ise bu ilacı kullandıktan 3 ay sonra 0.01 a düştü. Şimdi kaldım öyle bugün iki tüp merkezi de donasyon dedi ne yapacağımı bilmiyorum :( :( evet yaşım çook küçük ancak hormonlarım 70 yaşında gibi :(

Slm kizlar kızlar gecen ay dr hic yumurta goremediydi bu arada prowomen adlı vitamin takviyesi kullaniyordum ek olarak hayit tohumu ve ari poleni de neyse bu ay gittim yumurta gördü goremedi gibi birsey oldu sonra histereskopi oldum 3 gun oldu,rahimde t şeklinde yapışıklık varmis onu almislar iki adetten sonra gidecegim ins.. diyecegim hani kurlerin fayda etmiyor diyorsunuz ya ama bu ay tahlillerde bile degisiklik ve yukselme var iki ay olacak pes etmeden vaz gecmeden kullanın mücadele edin tmm kurleri birakinca yükseliyor bazi hormonlar ama önemli olan tüp bebek yapilana kadar saglikli embriyo olsunda tek bebis icin yol acilsinda sonra yuksek olursa olsun benim 4 cu tüp yaptiraccagim ins gelismeleri burda yazarim..benim amh 0,6 ve yumurta yoktu..
2ci tupte ilaçlarla zar zor uc yumurta bulundu ve kalitesizdi,3 tupte 2ay kur uyguladim ari poleni,hayit tohumu saglikli beslendim iki ay ve 6 yumurta bulundu kaliteli yumurta olmustu ve bunu gordum ya umudumu kayp etmicem hemde endometriozis erken menopoz yapisikli olan rahim ve yumurta gorunmuyo buna ragmen devam edecegim inş..
Pro women adli ilaci ve Art Med adli ilacı arastirin bizim gibi durumda olanlara dr oneriyor en az uc ay kullanılması gerekiyormus,rabbim yardimcimiz olsun tedavi sureclerimizi kolaylastirsin ins..
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah canım. Arı polenini nereden alıyorsunuz canim ?

Canim sen hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun beni bu değerler ile tüp bebeğe bile kabul etmediler. Bende 3 ay Promotil Women kullandım ancak hiç ilerleme olmadı aksine amh ilaca başlamadan önce 0.02 ise bu ilacı kullandıktan 3 ay sonra 0.01 a düştü. Şimdi kaldım öyle bugün iki tüp merkezi de donasyon dedi ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: :KK43: evet yaşım çook küçük ancak hormonlarım 70 yaşında gibi :KK43:
Canim ben kayserideyim hep özellere gittim para doktum fayda gormedim gormedigim gibi hic bir tahlil yapmadilar,erciyes tip unv fakültesine hastanesine gidiyorum her tahlili yapiyorlar en azindan,bende kac hormon tahlillere,amh,kan pitilasmaya,genetik krozomlara bakildi genetik 1,5 ayda cikacak,sonra rahime kamerayla yani histereskopi yapildi yapisiklik varmis onu duzeltmisler yani okadar ozele para doktum sonuc sifir,simdi memnunum en azindan arastirma yapiyorlar,2008 yilinda labaroskobi olmustum yine bu fakuktede endometriozis hastalik teshisi kondu ve son uc yildirda erken menopoz yumurta gozukmuyor ilacla buyutuyorlar oda hormonlu kalitesiz, ne bilim elimden geleni yapiyim 15 yillik hasretim son bulur ins...
Peki senin fsh icin ilaç vermiyorlarmi hani ilacla dusuruluyormus ya burdan duymustum dr sana demedimi,bak dr bana senin tup bebek sansin cok dusuk kabul ediyormusn burda tedaviye baslamak istiyirmusun dedi, zaten deney icin insan ariyorlar kabul ettim ama benim sansa histereskopiyi prof dr yapti,sen hangi sehirdesin sende unv hastanesine git arastirsinlar bol tahlil yapsınlar umidini kaybetme en fsh dusurecek kur ilac kullan kendiliginden belki hamile kalirsin rabbimin hazinesinde boll ...
Ari poleni tanidiktan aliyorum canim bingolden getittirecegim bi yarim kg,hakiki ari sütünü buldum onu gonderemedilerdi buzlu şoklu gelmesi lazimmis bozulma riksi cokmus o yuzde onu iptal ettim bide 15g 250 tl di,polen uygun fiyati.. rabbim hepimizin sifasini versin inş bol bol oku kardesim bol dua inan bizi kurtaracak o...

Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Hele benim fsh 160 a çıktı
O ateş basmaları bi ara beni öldürecekti. Halada arada olsada devam ediyor. 3 5 kiloya yakın arı sütü bal polen yedim. Hayıtin otunu çöpünü suyunu daha bir çok ot denedim hemde düzenli vücudum banamisin demedi.Bence çoğunun bu fsh dusmeleri tesadüfen oluyor onuda Hayıt düşürdü sanıyorlar. Spor bile yaptım ciddi anlamda kilom olmadığı halde diyet ama sonuç sıfır
Şimdide tedavideyim 1 yumurta bile çıkmıyor o kadar iğneyle rağmen
Doktorum biesteronun pek fayda edeceğini sanmam dedi ama ben genede birkaç ay kullanacağım sırf Vicdanım rahat olsun diye

Valla durumumuz Çok benzer, açıkçası ben 1.5 yıl önce 0.02olan amhımı birdaha ölçtürmeyeceğim. 0.03 bile olamayacağı bilimsel olarK kesinken 001 yadaa 0000001 artık geri düzelemyeceğini tedavisi olmadığını kabullendim ve tüp bebek tedavisini bıraktım.
Menapozu etkileyen amh dan çok fsh.
Fshım kaç bilmiyorum ama hiç yaşamadığım sıcak basmaları gösteriyorki çok yüksekk bu arada saraçoğlunun soğan hayıt tohumu testere dişli aslan oençcesi küründen önce 15ti ve 45 günde bir kendiliğimden adet oluyordum ve 1-2 kendiliğinden yumurta gelişiyordu ilaçsız. Kürden sonra 6 ay adet olamama rahim kalınlaşmaması ve yumurta gözükmemesi sorunlarını hayatında ilk kez yaşadım o sebeple ben kürleri kullandığıma pişmanım. Keşke kullanmasaydım. Ama kullanmasaydımfa acaba kürleri kullansam etkileyecekmi diyr içimde hep bir umut ve vicdan azabı kalacaktı. O bakımdan kullandığım iyi oldu. Ama sağlığıma ve hastalığıma şifa olmak bir yana kötü etki etti.

Ateş basması insanın hayatının kalitesini düşürüyor ve inana osiklolji bozuluyor bür fakika önce çorap ve hırka giyecek kadar üşüyorken (evdeki herkesn üşüdüğü bir havada) bir anda öyle bir sıcak basıyorki ter basıyor çorap hırka çıkıyor ama bu 10 dk filan sürüyor sonra yine üşüyorsun. Gece boyu bu böyle devam ediyor artık insann sinirleri yıpranıyor. Basan sıcak öyle böyle değil beynine vuruyor insanın :( cam oencere açıyosun bu seferde insanlar tepki gösteriyor bu soğuk havada napıyosun diye :) vallaha delirir insan. Bu arada neyseki bu bikaç yol sürüyormuş bücut östrojen fülmesine alışıncaya kadarmış sonrasında azalarak geöecekmiş.

Valla bende senn gibi spor kilo verme kürler takviyeler herşeyi kullandım. Takviyelere bu zamana kadar 10.000 tl harcamışımdır. Her ay biesteron(100tl filan) q enzim qten(150tl) omrga 3(100 tl) yanına ot çöp ve başka duyduypun takviye denemeleri derken aylık 500tl sadece takviye masrafı.... olunan tedavileri saymıyoruum bile. Maddi manevi bitiriyor insanı üstelik elde ne var sıfır.
Bunları kullanıp sonuç görsem neyse değdi diyeceğim gözüme gözkmeyecek ama bukadar harcamalar sonunda dahada kötüye giden bir tablo olunca inan insan yıpranıyor :(
Biz açıkçası herşeyi aman şunu fa kullanmadım demeyelim diye bicdanımızı rahatlatmak için kullanıyoruz birazda.

Günden güne herşey kötüye gitti iyi hiçbir gelişme yaşamadım.

Bide ben suna gerçekten inanıyorum 2 3 sene içinde döndün döndün yoksa imkansız gibi geliyor menopozdan dönüş. Benim 2.5 sene oldu

Dönüş yok bence ya bu yoldan onlar mucizevi yaşanmış birkaç olaydan bahsediyolar. Birde bizim kadar kötü durumda değildir dönenlerde. Ki ben hem yürköe hem ingilizce birçok yetden okudum acı ama gerçek şuanki tıp imkanları ile TEDAVİ YOK GERİ DÖNÜŞ YOK. Bu kesin. Zor olsada ben bunu kabullendm. Malesef.

Valla durumumuz Çok benzer, açıkçası ben 1.5 yıl önce 0.02olan amhımı birdaha ölçtürmeyeceğim. 0.03 bile olamayacağı bilimsel olarK kesinken 001 yadaa 0000001 artık geri düzelemyeceğini tedavisi olmadığını kabullendim ve tüp bebek tedavisini bıraktım.
Menapozu etkileyen amh dan çok fsh.
Fshım kaç bilmiyorum ama hiç yaşamadığım sıcak basmaları gösteriyorki çok yüksekk bu arada saraçoğlunun soğan hayıt tohumu testere dişli aslan oençcesi küründen önce 15ti ve 45 günde bir kendiliğimden adet oluyordum ve 1-2 kendiliğinden yumurta gelişiyordu ilaçsız. Kürden sonra 6 ay adet olamama rahim kalınlaşmaması ve yumurta gözükmemesi sorunlarını hayatında ilk kez yaşadım o sebeple ben kürleri kullandığıma pişmanım. Keşke kullanmasaydım. Ama kullanmasaydımfa acaba kürleri kullansam etkileyecekmi diyr içimde hep bir umut ve vicdan azabı kalacaktı. O bakımdan kullandığım iyi oldu. Ama sağlığıma ve hastalığıma şifa olmak bir yana kötü etki etti.

Ateş basması insanın hayatının kalitesini düşürüyor ve inana osiklolji bozuluyor bür fakika önce çorap ve hırka giyecek kadar üşüyorken (evdeki herkesn üşüdüğü bir havada) bir anda öyle bir sıcak basıyorki ter basıyor çorap hırka çıkıyor ama bu 10 dk filan sürüyor sonra yine üşüyorsun. Gece boyu bu böyle devam ediyor artık insann sinirleri yıpranıyor. Basan sıcak öyle böyle değil beynine vuruyor insanın :KK43: cam oencere açıyosun bu seferde insanlar tepki gösteriyor bu soğuk havada napıyosun diye :) vallaha delirir insan. Bu arada neyseki bu bikaç yol sürüyormuş bücut östrojen fülmesine alışıncaya kadarmış sonrasında azalarak geöecekmiş.

Valla bende senn gibi spor kilo verme kürler takviyeler herşeyi kullandım. Takviyelere bu zamana kadar 10.000 tl harcamışımdır. Her ay biesteron(100tl filan) q enzim qten(150tl) omrga 3(100 tl) yanına ot çöp ve başka duyduypun takviye denemeleri derken aylık 500tl sadece takviye masrafı.... olunan tedavileri saymıyoruum bile. Maddi manevi bitiriyor insanı üstelik elde ne var sıfır.
Bunları kullanıp sonuç görsem neyse değdi diyeceğim gözüme gözkmeyecek ama bukadar harcamalar sonunda dahada kötüye giden bir tablo olunca inan insan yıpranıyor :KK43:
Biz açıkçası herşeyi aman şunu fa kullanmadım demeyelim diye bicdanımızı rahatlatmak için kullanıyoruz birazda.

Günden güne herşey kötüye gitti iyi hiçbir gelişme yaşamadım.

Dönüş yok bence ya bu yoldan onlar mucizevi yaşanmış birkaç olaydan bahsediyolar. Birde bizim kadar kötü durumda değildir dönenlerde. Ki ben hem yürköe hem ingilizce birçok yetden okudum acı ama gerçek şuanki tıp imkanları ile TEDAVİ YOK GERİ DÖNÜŞ YOK. Bu kesin. Zor olsada ben bunu kabullendm. Malesef.
Canim benim. En azından bitki kürlerini ictin bitti gitti. Aklında kalmaz keşke deneseydim diye için rahat olur. Soğan suyunu arada adet olmak için için diyorlar ama içilmezki çünkü bizim rahim duvarimiz ince ve soğan dahada inceltiyor. Aynı durumları yaşıyoruz. HOrman ilaçlarını bi ara biraktirdilar tüp bebekte Allaaaah anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. O ne ateş basması idi. Bide ramazandi o dönem camiye gidiyorum ve hep yaşlı pencereleri kavga donus actiriyordum çok insanı tersledim sanki yanıyor dermiscesine bakıyorlar. İsyan etmemek için zor tuttum kendimi. Sevap işlemeye gittim ama günah toplayıp geldim :) Donasyon diyen diğer doktorlara kızıyordum ama doğru demişler.Adet disi vucudumda kaşıntıda oluyor bazen. Psikolojim arada bi tuhaf sinirli bi insan oldum çıktım. Dermansiz dert olur muymus evet olurmuş erken menopozla bunu gördüm. O hamile kalanlar hiç olmazsa senede 1 bile doğal adet olanlar ve yumrtasi olduğu halde geçici fsh yükselmesi. Bizim gibilerin işi zor. Artık paket gıda imiş şöyle imiş falan çok dikkat etmiyorum canın çekiyorsa azda olsa yiyorum. Birinden doğal beslensen diğerinden olmuyor amaan salladim artık. Bide kesinlikle meme muayenesi ol 6 ayda ya da senede 1 bunu dikkate al

Back