AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Dua edemiyorum. Çok nadir etsemde içten olmuyor gerçekten içim bi garip

Rahim kalınlaşınca o ay adet olabiliyor muyuz ben doktora gittim rahim 10 mm ovülasyon olmuş dedi adet olcağım anlamına mı geliyor

Arkadaşlar merhaba prolaktinim 36 çıkmış o adet düzensizliği yapar mı çok sizin başınıza geldi mi

Her adim attığında tüm kalabalıkların içinde aklınagi gelir mi insanın her zaman geliyor ve hep dua ediyorum küçüklüğümden beri. Bu durumumu küçükken bile biliyordum. Canim adına kışla başkent tüp merkezi ve Adana Acıbadem tüp merkezine gittim yok bu değerler ile tüp bebek yapılmaz senin işin mucizeye kalmış dediler. İskenderun palmiye hastanesi kadın Doğuma gittim oda ayni şekilde gebeliği unut dedi. Şimdi ne yapacağım kararsızım bitkisel tedaviler ile FSH ı düşürmeye çalışıp öyle tekrar mı gitsem tüp bebeğe diyorum

Canim ben clife macun kullanacağım. Çevremde 4 kişi onunla hamile kaldı. Ben de 1 ay kullandım normalde sol yumurtaligimda yumurta görmüyordu doktorlar. Olursa da sağ yumurtaliktan gebe kalirsin demişlerdi. Macunu kullandığım ay tup bebek merkezinde sol yumurtaligimda 3 folikul gördü doktor. O ay macun siparişi durdurulmuştu tekrar alamadım. Ambalaj yenilemisler. Bu ay nasip olursa adetimle birlikte sipariş edip kullanacağım. Denemekte yarar var. Internette arastir. Ballı bir macun. nasrettin hoca isi gole maya caliyoruz Ya tutarsa misali. Nasipse gelir bizi bulur inşallah.

Ben fsh icin hayit kullandim ama fsh yi dusurmedi. Ama onceden normal kadinlar gibi adete yakin goguslerim agirmazdi onu ictikten sonra agirmaya basladi bu yonde etkisini gordum .Bu arada bende sizin givi kucuklukten beri adet olamiyorum

Seni cok iyi anliyorum burda hepimiz cocuksuz oldugumuzdan birbirimizi anlariz o duygulari defalarca yaşarız yasadikta insrah süresini bol oku rabbim kalbine ferahlik versin ins,ne diyecegimi bilemedim kuzumm bir ay hayitt tohumu kullanıp baktirsanmi fsh hormonuna bir gelisme olursa devam edersin,rabbimizden umid kesilmez ama kaderimize ne yazildiysa onu yasayacagiz simdi bizim cocuk yok olacakmi bilmiyoruz egerki bu dünyada olmaz ise ahirette cennette verecek rabbim bize hemde hic kimsenin sahip olamadigi guzel evlada sahip olacakmisiz,sozun bittiği yerdeyiz tevekkül edip beklemekten baska caremiz yok (

Clife macunu ney canim ilk defa duydum. Nereden alıyorsun ve nasıl kullanılıyor

Ben fsh icin hayit kullandim ama fsh yi dusurmedi. Ama onceden normal kadinlar gibi adete yakin goguslerim agirmazdi onu ictikten sonra agirmaya basladi bu yonde etkisini gordum .Bu arada bende sizin givi kucuklukten beri adet olamiyorum
Cumartesi yumurtalığı ölçtü 13 mm çıktı yarın tekrar gideceğim kendi kendine büyüyor ise doktor birşey yapacak yok ise tip olarak imkansız dedi salı günü değer artmaz ise kullanacağım hayıtı. Senin değerlerin kaç canim FSH amh

Kesinlikle canim dünya dua üzerine kurulmuş duadan başka birşey gelmiyor elden. Deneyeceğim FSH ı canim inşallah rabbim bizlerede çocuk nasip eyler

selam canım aynen dediğin gibi çalışırken çok daha zor. bende gene koşturmacaya başladım. yemek falan hiç düzenli değil. stres aynen aldı başını gidiyor. o kadar güzel yazmışsın ki bir taraftan da tüm bu ilaç yüklemelerinin vücudumuza zararı da var. ben açıkçası elimdeki donmuş embriyolara ek olarak tekrar aynı tedaviyi görmek istemiyorum. hem yıpratıcı hemde maddi manevi külfet

başın sağolsun fundacım..
tamamen hesey yapay ve zehirli resmen. hayatımızı biyolojimizi bozarak mahfediyorlar

Sağol kuzum sizler sağolun. Aynen öyle ne yediğimiz ne içtiğimiz belli...
arkadaş hangi b,r,ne dikkat edeceğiz... neredeyse aç kalıcaz tavu yeme yeme et yeme ot ye diyolar. sebzelerin hangisi ilaçsız. evde mi yetiştirecez.. hadi onu da yapmaya hazırız nerden bulacağız sağlam tohum.. organik hersey çok pahalı, parayı geçtim güvenemiyorsun ki.. üstüne organik yazıyor içi ne malum.

yahu nasıl bir mucize gerçekleştiriyor şu kendi kend,ne hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlar..şaştım kaldım. ne zor oldu günümüzde

H Hayallll123 donasyon şansın vardır canım, eğer istediğin birşey ise zaman ve para kaybet daha fazla onu dene.. ama duygularından eminsen tabiki

Ben de anlamadım gitti kuzu şaştık kaldık en iyisi oluruna bırakmak kim dikkat ediyor ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…