- Konu Sahibi crocus7919
- #6.701
Hayırlı olsun canım inşaallah bebek olur senin içinBu ay okadar dikkat etmeme rağmen birinci toplamada 1 ikincisinde 2 yumurta toplandı şu saatten sonra dikkat falan etmicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşaallah bebek olur senin içinBu ay okadar dikkat etmeme rağmen birinci toplamada 1 ikincisinde 2 yumurta toplandı şu saatten sonra dikkat falan etmicem
Bitkisel hiç birşey denemedim ilk bitkisel denemeyi düşünüyorum . Donasyon ile ilgili bir düşüncem yok şuan canım.H Hayallll123 donasyon şansın vardır canım, eğer istediğin birşey ise zaman ve para kaybet daha fazla onu dene.. ama duygularından eminsen tabiki
İnşallah kuzum bu mübarek günde rabbim hepimize şifa verir. Sana da tüm isteyenlere de Benim yumurtalar toplandı bugün ama 6 yumurta vardı ikisi dolu çıktı bakalım döllenebilecekler miTüp bebek dedi Canım inşaallah bu ay zamanında adet olurum ilaç verdi prolaktn düşsün diye Sennin nasıl gidiyor tekrar toplama oldu mu
İnşaallah döllenirİnşallah kuzum bu mübarek günde rabbim hepimize şifa verir. Sana da tüm isteyenlere de Benim yumurtalar toplandı bugün ama 6 yumurta vardı ikisi dolu çıktı bakalım döllenebilecekler mi
Amin kuzum inşallahİnşaallah döllenir
fundacım güzel haberlerini bekliyoruz.. valla kasım bize uğurlu geldi ailece, evimize güzel haberler geldi hep. şuan için sahip olduğum embriyolara seviniyorum. hala sonu nasıl olacak belli değil ama genede olumlu olacağını düşünüyorum ki daha güzel ve daha olumlu gelişmeleri hayatıma çekeyim. bence seninde miniş haberlerini kutlayacağız.İnşallah kuzum bu mübarek günde rabbim hepimize şifa verir. Sana da tüm isteyenlere de Benim yumurtalar toplandı bugün ama 6 yumurta vardı ikisi dolu çıktı bakalım döllenebilecekler mi
selcanım günaydın, çok saol .inceleyeceğim. işe yarar diye düşünüyorum. zaten bağışıklık her anlamda önemli birşey.INTRALİPİD serumunu arastirdinmi bi arastirsana kk kulubundada var bu serum hakkinda bilgi,bağışıklılık sistemini guclrndiriyormus hamile kalmayi embriyo tutunmasini kolaylastiriyormus @electraa sana uygunsa bir bak naptin nasilsin ne zaman transfer olacak..
Bitkisel hiç birşey denemedim ilk bitkisel denemeyi düşünüyorum . Donasyon ile ilgili bir düşüncem yok şuan canım.
İnşallah kuzu bugün aradılar iki taneden 1 i döllenmiş ve diğerinin de akıbeti bilinmez tekrar toplama işlemi de çok yoruyor ve başka ilde tedavi gördüğüm için rapor işleri de sorunlu oluyor sanırım kalanla devam edeceğim yola. Senin durumlar ne peki tedavi nasıl gidiyorfundacım güzel haberlerini bekliyoruz.. valla kasım bize uğurlu geldi ailece, evimize güzel haberler geldi hep. şuan için sahip olduğum embriyolara seviniyorum. hala sonu nasıl olacak belli değil ama genede olumlu olacağını düşünüyorum ki daha güzel ve daha olumlu gelişmeleri hayatıma çekeyim. bence seninde miniş haberlerini kutlayacağız.
Kaç embriyo oldu şimdi canımİnşallah kuzu bugün aradılar iki taneden 1 i döllenmiş ve diğerinin de akıbeti bilinmez tekrar toplama işlemi de çok yoruyor ve başka ilde tedavi gördüğüm için rapor işleri de sorunlu oluyor sanırım kalanla devam edeceğim yola. Senin durumlar ne peki tedavi nasıl gidiyor
Toplamda iki kuzu ama benim rezerv hızla azaldığından birazdaha toplasak iyi olacaktı bu tutmazsa dondurulmuşla devam ederdim ama izin benim için çok sorun oluyorKaç embriyo oldu şimdi canım
amh illeti sitresle ters orantı ne yazıkki kendinizi şimdiden strese sokmayın benceBenimde amh 0.01 fsh 33e dusmus bu ay. Yumurta varsa toplaticam. Evli degilim. Ama yok gibi. Karindan ultrasondan gorunen yok
Doktorum.olsaydi dogum kontrol hapi buyuturdu dedi. Gorebilirdik. Bakalim hayirlisi. Allah kimsenin basina vermesin. Çaresizce bir durum
Stres doldu hayatim.birden. forumlardan cikamiyorum. Elimden gelen herseyi yiyorum. Ari sutu bal polen hayit haplari. Kuruyemisler. Vitaminler. Bakalim
Hayirlisi insAllah herseyin
Bizimde imtihanımız buymuş dua etmekten çaba sarfetmekten başka çaremiz yok ne yazıkkiYapabilecegim hicbirsey yok. Stres yapmamak elde değil . 45 yasindaki kadinlar dogal yolla hamile kalip doguruyorlar. Benden fazla yumurtalari var.
Bu yasta bu neyin nesi simdi. Neden demeden duramiyorsun
amin inşallah ama bu kadar karamsar olma bak benim de 2 yumurtam var ve onlar birer umut. Umudunu kaybetme sakın ve şimdiden ne yapabiliyorsan yap sonradan pişman olmamak içinInsAllah herkesin dilegi kabul olur. Herkes bebegini kucagina alir.
Benimde yumurtam cikarda dondurabilirim. Gerci bir iki tane dondursam o bile coknise yaramaz da, garantisi yok ki tutacaginin.
İnşallah arkadaşım rabbim yardım etsinYapmaya calisiyorum elimden geldigi kkadar. Keske bendede ciksa 2 yumurta. Onemli olan saglikli olmalari