Arkadaşlar ankarada prof birkaç doktor ile görüştüm 0.1in altında özellikle 0.07nin altında tüp bebekle şans yok denecek kadar az denildi ve tedavinin neredeyse boşa çaba olacağından tedavi için beni kabul etmedi.
Ben senden para alsam alırım 3 kere beş kere 10ar 15er kazanırım sonundada zaten şans düşüktü olmadı der geçerim ama olmaz boşuna tüketme kendini. Hadi bir şekilde bir folkül yakaladık sadece onu yakalamak değilki önemli olan eve SAĞLIKLI BEBEK GÖTÜRMEK ise. Bu şans sende yüzde bir yada mucize bu değerlerle dedi. Amh 004 fsh 15. Yumurtalık yaşınla kendi yaşın(30) 15 yaş farklı o sebeple yumurtaların 45 yaşında bir kadınınkyle aynı olduğundan ürettiğin yumurtada 45-50 yaşında bir kadının ürettiği yumurta gibi o da çocukta down sendromu vs gibi durumlardaki riski çok artırır dedi.
Görüştüğüm bir doktor 0.05in altında sağlıklı bir gebelik yakalamak yüzde 1 dedi. Oda kendin evdede yakalarsın yakalayacaksan dedi. Amh 002 idi yeninden ölçtürdüm 004 çıktı laboratuarlar arası farkedebiliyor sanırım. Bu amh ile tedaviye kabul etmedi.
Aynı zamanda bu değerle hasta kabul edenlere ben olsam dava açarım çünkü tıp bize bu değerler ile mucize dışında olmaz diyor dedi. Ols abile bir şekilde bir yumurta eve sağlıklı bebek götürmek anlamında şans yok denecek kadar az dedi.
Bu bilgileri sizle paylaşmk istedim.