- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
- #6.641
Çok teşekkür ederim ben de sizin için kendim için hep dua ediyorumDua ediyorum senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ben de sizin için kendim için hep dua ediyorumDua ediyorum senin için
Çok sevindim canim senin adına. Bende hergün bir kaşık bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum. Başkent’te Bülent haydar Dedeoğlu var imiş ona gideceğim Acıbadem’de de öngörüşme için Volkan Noyana inşallah olur dua et canim. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallahCanım ben uzman bir doktora gittim hormonlarımın kötü olduğunu söyledi bu şekilde doğal yolla çok zor adana baskente git dedi hamileymisim zaten ama doktor araştırıyordum adanada ben o ay süt maydanoz rakı buharına oturmuştum onun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü yaptıktan sonra şeffaf uzayan bir akintim oldu tüplerin açılmasını sağlıyormuş yumurtalarımı da ari sütü polen bal çiğ badem ve çiğ fındık geliştirdi diye düşünüyorum sabah akşam bir defa tatlı kaşığı ile yedim tabi ki bunlar bir vesile rabbimin bir mucizesi ama yapmanı öneririm allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelir canım bebegin hayat mucizelerle dolu burada bir çok örneği var bir tanesini de sen yaşarsın inşallahÇok sevindim canim senin adına. Bende hergün bir kaşık bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum. Başkent’te Bülent haydar Dedeoğlu var imiş ona gideceğim Acıbadem’de de öngörüşme için Volkan Noyana inşallah olur dua et canim. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
İnşallah canım benim inşallahhhInşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelir canım bebegin hayat mucizelerle dolu burada bir çok örneği var bir tanesini de sen yaşarsın inşallah
hayır hiç öyle düşünme.. moral bozmak yok.. bir taneden bile olur. ben havuz yönteminden vazgeçer gibi oluyorum. çok bunaldım iğnelerden ve tedavi sürecinden. ikili koymalarını da istemiyorum. tek tek denesinler havuz yapacaklarına diye düşünüyorum. zaten olmazsa da bi yerden sonra zorlamanın manası yok.. demekki olmaması gerekiyormuş diyeceğim. Allah böyle karar kılmış, doğanın dengesi buymuş ki ne kadar uğraşsam da olmuyor der kenara çekilirim..
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.. tamam herkes evlat istiyor ama 5 - 6 - 7 - 10 ne bileyim bir yerden sonra doğrumu ısrarcı olmak
çok güzel anlatmışsın canım yaşdıklarımızı. bnde zekai tahir hastanesine başladım tüp bebek için dosyam falan hazır. amh 0.009 git gide düşüyor fsh 50 diğer ay tekrar bi bakalım ddler fsh düşmeyince tedaviye de başlamıyorlarİnsan bu hastalıkta bedenini hiç düşünmüyor deneyebildiği kadar kendi yumurtasıyla deniyor olmadı donasyon yaptırıyor bence fizyolojik olarak ısrar hiç bitmiyor. Psikolojik olarak bitiyor biterse.
Bittiği yerde kimisi tamam artık istemiyorum diyor. Kimisi de donasyon ile bebek sahibi oluyor. Yani tüp bebek denemeleri psiklolojik bir savaş o savaştan yorulana kadar mücadele devam ediyor. Psikloljisi artık kaldırmayıncada ya çocuk konusunu kapatıyor ya da donasyon yaptırıp mücadeleyi bitiriyor.
Çok yorucu. Amhı benm gibi(0.02) düşük olanlar için okadar zorki bu süreç. 1-2yumurta olsa şükrediyorsun. Çoğu zaman gidiyorsun olmuyor. Okadar iğne ilaç sonunda belki bir yumurta,belki hiç olmuyor. Okadar zorki.
Aldığımız hormonların bizi ilerde hasta edip etmeyeceği belli değil,aldığımız kilolar,bozulan cildimiz,bir sürü kez umut edip elimizin boşa çıkması, her seferinde olumsuz sonuçlar... okadar yorucu bir yolki. Çoğumuz 25-30 yaşlarındayız. Yumurtalıklarımız 45 yaşında. Bütün hayatımızı yemeden içmeye eşimizle işişkimizi aşlemizle ilişkimizi toplumdaki ilişkilerimizi arkadaşlıklarımızı aklımıza gelen herşeyi etkileyen bir hastalığımız var. Erken yumurtalık yaşlanması yada erken yumurtalık yetmezliği hastasıyız hepimiz.
Kansere vereme çare var buna yok malesef.
Bu hastalıkla upraşmak tam bir mesai istiyor. Yediklerimizi doğal şekilde almak,doğal ve sağlıklı ve dengeli bir beslenme,her gün spor,stresten uzak bir hayat... oysa hepimiz çalışan kariyeri olan yada başka upraşları olan bir sürü stres yaşayan bir sürü koşturmacası olan insanlarız. Hastalığımız için mükemmel olan o hayatı kim gaşıyabiliyor.
Ben çalışıyorum. Düzenli dengeli ve tam sağlıklı beslenemiyorum kolturmacalarım var sporumu yapamıyorum. Aldığım kiloları veremiyorum. Stresten uzak olamıyorum. Bunları yapamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Siz de öyle değilmisiniz spor yapamadığınız yada bitkisel kürleri tam yapamadığınızda süüüüüreklü bir vicdan azabı kendine kızma hali yaşamıyor musunuz...
Bu yol çok yorucu. İnsan ne kadarını yapsada hep “şunu tam yaoamadım” ondan oldu gibi düşünüyor insan. Ben çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum yaşım 30 amh 002 fah 8-15 arası değişiyor. Doktora gidip olumsuzlukları duymakta zor,gitmemek daha büyük vicdan azabı. Ben de arada kaldım
Amin inşallahÇok tesekkuredeim isteyen herkese nasip olur inşallah
12 ya da 10 olsa başlarlar sanırım canım ama tam bilmiyorumFsh kaça düşmesi gerekiyor tedavi için
Gerçekten bu konuyu ben de çok merak ediyorumAmh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.20 ye düşmesi için kaç sene gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?
Benim 0.79 dan 0.36 ya 1 yılda düştü amh. Ama ben 1 tup bebek denemistim belki tedavinin etkisi olmuştur yarı yarıya düşmesinde. Şu an kaç bilmiyorumAmh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.20 ye düşmesi için kaç sene gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?
Çok hızlı düşmüş. Ben hemşireye sormuştum tekrar yaptıralım mı testi 6-7 ay geçti demiştim o da çok oynamaz 1 yılda yaptırmaya gerek yok demiştiBenim 0.79 dan 0.36 ya 1 yılda düştü amh. Ama ben 1 tup bebek denemistim belki tedavinin etkisi olmuştur yarı yarıya düşmesinde. Şu an kaç bilmiyorum
Kac yasindasin,masallah amh cok güzel yasin kucuk galiba..birde eger yaptirmadiysan renkli film çekiştirebilirsin tupler tikalimi nasil durumu ogren ve esin muayane oldumu semen testi yaptirdimi,en onemlisi stres yapmayin senin yumurtalarin iyi maşallah olur bebisin canim sorun yoksa...Merhaba arkadaşlar ben de yine doktora gidicem 3. gün testlerini tekrardan yaptırmak istiyorum geçen sene şubatta yaptırmıştım amh 2,6 çıkmıştı iki yıllık evliyim ama olmadı çocuk, bir ay sadce tarçın kürü denedim bıraktım sonra. bana tavsiyeniz varmı bal polen arı sütü karışımı kullanan varmı, ve aşılama nasıl oluyor aşılama yaptırayımmı
Amh değeri yükseliyor mu bi bilginiz varmı benimde 0.1 çıktı direk tüp bebeğe yönlendirdi dr kaybetcek zamanım yokmuşAmh 0.02 çıkmıştı fsh en son 5 di
Benim amh ım 0.02ydi 1.5 yıl önce tüp bebek tedavileri ile zaten az sayıda kalan kapasite zorlanarak daha hızlı tüketiliyor buda amhın daha hızlı düşmesine, dahada erken menapoza ve ilaçlar fsh içerdiği için fshın daha hızlı yükselmesine yol açıyor. Yani kısır bir döngü oluyor bi nevi.Amh değeri yükseliyor mu bi bilginiz varmı benimde 0.1 çıktı direk tüp bebeğe yönlendirdi dr kaybetcek zamanım yokmuş