- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.541
Aminnn inşaallah çok sağolun moral içinYok canım benim öyle hemen menopoza girilmez.stresten olmuyordur adetin.amh değerimi öğreneli 6 yıl oldu.doktorumun bana söylediği yaşıtlarından 2-3 yıl erken girersin dedi.ve çok şükür 6 yılda biri 3 diğeri 1 yaş olmak üzere iki oğlum oldu.o yüzden amh ı bence çok düşünme canım.çok şükür ki güzel yumurtaların var hala.normal yolladahamile kalmışsın bunları göremeyen yaşayamayan insanlarda var enazından senin ümidin olmalı.
Okuyunca çok sevindim canım.geçen yazmıştınız Adana’da iyi bi dr varmı diye.cevap yazdım size ama gerek kalmamış çok şükür.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhabalar ben bu ay hayatimin hem en büyük üzüntülerini hemde en büyük sevincini yasadım umarım böyle mutlu gider ve burdaki herkese bende dahil bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur.
Amh 0.67 fsh 11.5 ile hamile kaldım adetim kesildi diye ağlıyordum evde bitki çayları vardı onları içecektim ve ne olur ne olmaz diye test yaptım çift çizgiyi gördüm. Gözlerime inanamadım hergün beta hcg ye baktirdim yarın keseyi görmek için hastaneye gidicem. Rabbim kabul olmayacağı duaya el actirmazmis inşallah güzel gider sağlıkla alırım kucağıma. Inşallah buradaki tüm el açmış dua eden insalara nasip olur. Umudunuzu yitirmeyin ben bu mucizeyi yaşadıktan sonra herşeyin boş olduğunu ve sadece rabbime inanıp ona sığınmayı öğrendim
Sağ salim kucağınıza alırsınız doya doya korklarsiniz inşaallahOkuyunca çok sevindim canım.geçen yazmıştınız Adana’da iyi bi dr varmı diye.cevap yazdım size ama gerek kalmamış çok şükür.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim kalitesiz oldu sonraki denemede hamile kaldım ama o da 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldumSanırım öyle hepsi aynı anda gelişmiyor ama tabi kalitesini bilmiyorum siz sonra nasıl bir yol izlediniz
Aynen öyle,ben iki deneme yaptım ilkinde femara ve 300 merional,2. Gonal f ve menapur toplam 375 doz kullanıldı yumurta çıkıyor ama çok kaliteli değillerdi bence de yüksek dozlardan dolayıYüksek doz aslında yumurta kalitesini bozuyor bi de büyümesi de baskılanıyor gibi ama hep kullanıyorlar ben anlamadım
Az dozla mini tüp bebek düşünüyor musunuz iyi bir doktorlaAynen öyle,ben iki deneme yaptım ilkinde femara ve 300 merional,2. Gonal f ve menapur toplam 375 doz kullanıldı yumurta çıkıyor ama çok kaliteli değillerdi bence de yüksek dozlardan dolayı
Bakalım öyle düşünüyorum çünkü bizim gibi hasta guruplarina en iyi gelen az doz olmasıAz dozla mini tüp bebek düşünüyor musunuz iyi bir doktorla
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar bu güzel duyguyu yaşarsınız bu arada bana yüksek dozla başlanmadı femara ilk 3 gün sonra da menapur 2 su 4 toz eklendiBenim kalitesiz oldu sonraki denemede hamile kaldım ama o da 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum
Mini tüp bebek nasıl oluyor yine iğne veriliyor mu?Az dozla mini tüp bebek düşünüyor musunuz iyi bir doktorla
Az dozla o ayki bir yumurta da olsa büyütülüyor bi kaç ay böyle yumurtaları topluyorlar diye biliyorumMini tüp bebek nasıl oluyor yine iğne veriliyor mu?
Baştan böyle yapsalarya bir sürü hormon alıyoruz ve bu hormonlar beni çok rahatsız etti kistlerimi çok büyüttüBakalım öyle düşünüyorum çünkü bizim gibi hasta guruplarina en iyi gelen az doz olması
Benim de mi mini acaba? Menapur kullanılıyor mu ki çok soru sordum çok boğdum bugün sizi ama çok kaygılıyım kusura bakmayın nolurAz dozla o ayki bir yumurta da olsa büyütülüyor bi kaç ay böyle yumurtaları topluyorlar diye biliyorum
Estağfurullah sorun tabi menapur mu sadece kaç ml kullanıyorsunuzBenim de mi mini acaba? Menapur kullanılıyor mu ki çok soru sordum çok boğdum bugün sizi ama çok kaygılıyım kusura bakmayın nolur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilk 3 gün letu hap 4. Gün de 75 lik menepur 75 liğin 4 dozu 6. Günü de cedrotide diye bir iğne 1 hafta kullandım Cuma da toplanıyor yumurta ama 2 tane haftaya kalan yumurtalar büyütülüp tekrar toplanacakEstağfurullah sorun tabi menapur mu sadece kaç ml kullanıyorsunuz
Normalde 225 gonalf artı 75 tek doz menapur kullanmıştım ben sizinki daha az doz duruyor heralde doktorunuz da çok Yüksek dozla kaliteyi bozmak istememiş iki seferde toplayacak inşaallah kaliteleri çok iyi olur zaten gonalf ın fsh değeri daha yüksek diye duymuştumAllah razı olsun çok teşekkür ederim ilk 3 gün letu hap 4. Gün de 75 lik menepur 75 liğin 4 dozu 6. Günü de cedrotide diye bir iğne 1 hafta kullandım Cuma da toplanıyor yumurta ama 2 tane haftaya kalan yumurtalar büyütülüp tekrar toplanacak
Eğer öyle yapmışlarsa sevindim inşallah öyledir ama gonalfla 5 ay önce 7 yumurta toplanmıştı bununla 2 o yüzden endişeliydimNormalde 225 gonalf artı 75 tek doz menapur kullanmıştım ben sizinki daha az doz duruyor heralde doktorunuz da çok Yüksek dozla kaliteyi bozmak istememiş iki seferde toplayacak inşaallah kaliteleri çok iyi olur zaten gonalf ın fsh değeri daha yüksek diye duymuştum
10. GünüYani ilaçları başladığınızın kaçıncı gününde yumurtalar toplanacak
Kalite daha önemli Canım az doz denemiş doktor öyle duruyor letü ilacı famera tabletinin karşılığı mı acaba ilk defa duyuyorumEğer öyle yapmışlarsa sevindim inşallah öyledir ama gonalfla 5 ay önce 7 yumurta toplanmıştı bununla 2 o yüzden endişeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?