AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim ikinci tüp bebekte gonalf menapur artı famera kullanıldı çok kötü sonuç alındı çatladı erkenden yumurtam ikisi iyi büyümüştü ama boşuna ilaç aldım toplayamadılar bile yumurtaları
Aaaaaa çok üzücü peki şimdi tedaviye devam ediyor musunuz sizle yakın benim de tedavim sadece gonalf yok benim de sizin gibi 2 iyi büyüyen yumurtam oldu inşallah yarın benim de çatlamazsa alacaklar

Aaaaaa çok üzücü peki şimdi tedaviye devam ediyor musunuz sizle yakın benim de tedavim sadece gonalf yok benim de sizin gibi 2 iyi büyüyen yumurtam oldu inşallah yarın benim de çatlamazsa alacaklar
Gonalf en güçlü ilaç canım o olmadan büyümüş bak zaten çatlaması o kadar düşük yüzdeki beni buldu kısmet işte

Temmuz’da oldum tedaviyi böyle olunca bi de ilaçlar ekstra kistlerimi büyütünce tedaviden soğudum

Merhaba kızlar bizim kuzenler teyze falan WhatsApp grubumuz var iki kuzen çikolata kisti yüzünden çocuğumuz olmuyor bi kuzeninde yeni bebeği oldu devamlı resim paylaşıyor grupta ben kıskanç biri değildim ama gönderilen resimlerden etkileniyorum bebeğim olmadığı aklıma geliyor bu hep böyle mi devam edecek bu duygu çok rahatsız ediyor beni

Kıyamam aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz İnan ama bunları kafamdan atmaya çalışıyorum sen de üzerinde çok düşünme çalışıyorsan işe yoğunlaş evdeysen kendini oyalayacak hobiler bul biraz da olsa uzaklaşınca iyi geliyor bir de bu tür gruplara katılma bence grupları sevmiyorum deyip çık yoksa olan bize oluyor

Ah canım o duygu hiç geçmiyor.Bir bebek gördüğümde yada lafı gectiginde hep için ciz ediyor.İlk zamanlar hep ağlıyordum şimdi içime atıyorum genelde bendeki tek fark bu zaman geçtikçe.Acisi geçmiyor ama maalesef hale yüreğim yanıyor.

İnşaallah canım geçmese de azalır

Çok zor iş Canım büyük sınavmış anladım azalır inşaallah

Sizin amh yaşınız kaç tüp bebek tedavisi gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…