• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ama şansın da ne zaman bulacağı belli olmaz soğan suyu falan yapıp tekrar ayağa kalkıp deneyin sizin için de bol bol dua edecem
Günaydın siz adet söktürücü kullandığınızda adetiniz normalden uzun sürmüş müydü ben 8 gün oldu adet miktarı azaldı ama hala devam ediyor

Günaydın siz adet söktürücü kullandığınızda adetiniz normalden uzun sürmüş müydü ben 8 gün oldu adet miktarı azaldı ama hala devam ediyor
Günaydın evet biraz daha uzundu öncekilerden ve miktarı bazı günler çok bazı günler az ama miktarına takılmayın 1 ped bile dolsa yetiyor önemli olan olmanız. Peki şimdi tekrar denemeye başlayacak mısınız?

Günaydın evet biraz daha uzundu öncekilerden ve miktarı bazı günler çok bazı günler az ama miktarına takılmayın 1 ped bile dolsa yetiyor önemli olan olmanız. Peki şimdi tekrar denemeye başlayacak mısınız?
Doktora gidicem ama adet düzensizliğinde tedavi oluyor mu randevu aldım

Hiç gidesim gelmedi Canım baya bıktım kistlerde korkutuyor beni şişkinlik ağrı esas kistler için ne yapılır diye gidicem daha fazla büyüyüp çok sorun yaratır diye korkuyorum

Mesajına şans eseri denk geldim canım hayıt suyu fsh seviyesini düşürüyor. Pcos ile hayıt suyu kullanarak hamile kaldım. Doktorumun çatlamaz büyümez dediği yumurtaları bile çatlatmıştı. Ama dikkatli kullanmanız lazım yoksa düşük yaptırıyor.
Pcos nedir acaba birde hayıt otunu nasıl kullandınız

İbrahim Saraçoğlu nun amh kürü vardı canım 3 ay onu yaptım.sonra bıraktım hem pahalıydı hemde uğraşmak istemedim zor geldi biraz.birde tekrar tüp bebek yaptıracağım diye 3 ay Dhea diye bi ilaç vardı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş onu kullandım.bu arada eşimde de sorun vardı benim.oda bol bol havuç suyu içti ve ceviz çerez birde canım en önemlisi sanırım kafaya takmamak.benim evde kedim vardı onla ilgileniyordum ve eşimin yanında işe başlamıştım.ilgim dikkatim başka yerlere odaklanmıştım.inşallah seninde iyi haberlerini alırız
Peki amh gelişti mi

Hiç gidesim gelmedi Canım baya bıktım kistlerde korkutuyor beni şişkinlik ağrı esas kistler için ne yapılır diye gidicem daha fazla büyüyüp çok sorun yaratır diye korkuyorum
Bunun cevabını en iyi dr verir ama belki de erime vardır çok sorun teşkil etmeyecektir gitmeden bunu bilemezsin kendini toparla ve biran önce tekrar başla pes etmek yok yaşımız pes etmek için daha genç

Merhaba kızlar bizim kuzenler teyze falan WhatsApp grubumuz var iki kuzen çikolata kisti yüzünden çocuğumuz olmuyor bi kuzeninde yeni bebeği oldu devamlı resim paylaşıyor grupta ben kıskanç biri değildim ama gönderilen resimlerden etkileniyorum bebeğim olmadığı aklıma geliyor bu hep böyle mi devam edecek bu duygu çok rahatsız ediyor beni
Bende öyleydim canım malesef insanın canı çok acıyor rabbim tez vakit kucağınızı doldursun

Back