• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canım kaç kere tedavi gordun.
İki tüp bebek bir aşılama oldum.ilk tüp bebek başarılı oldu ama 9. Haftada kalbi durdu.ikincisi hiç tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım yine 9. Haftada kalbi durdu.üçüncü tüp bebek için Rahim filmi çekildi kürtajdan sonra tüpümün biri tıkanmış tek tüple artık imkansız dedik tahliller yaptırdık yine fsh e2 hepsi çok güzel çıktı dr adetin ikinci günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi ve ben adet olmadım bir gün geçince test yaptım hamileydim.kan sulandırıcı iğneler coraspirinlerle 9 ayı tamamladık

İki tüp bebek bir aşılama oldum.ilk tüp bebek başarılı oldu ama 9. Haftada kalbi durdu.ikincisi hiç tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım yine 9. Haftada kalbi durdu.üçüncü tüp bebek için Rahim filmi çekildi kürtajdan sonra tüpümün biri tıkanmış tek tüple artık imkansız dedik tahliller yaptırdık yine fsh e2 hepsi çok güzel çıktı dr adetin ikinci günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi ve ben adet olmadım bir gün geçince test yaptım hamileydim.kan sulandırıcı iğneler coraspirinlerle 9 ayı tamamladık
Ne güzel canım benim de FSH e2 normal ama ben hiç hamile kalamadim tüp bebekle bile.Allah yavrularına uzun ömürler versin.Bize ne nasip etsin insallah

Benim sadece amh düşük canım fsh 9 du sanırım diğer değerlerimde normaldi.her tüp bebekte 1 yada 2 yumurta oluyordu.çok şükür rabbime ikinci oğlumda yaşına girmek üzere rabbim sizlerede nasib etsin tez zaman da
Benimde sadece Amh ım düşük. Diğer değerlerim normal. Siz nerede tedavi gördünüz acaba

Canım benim de 0.31 birin altındaki değerler için tüp bebek yapılmalı diyorlar normalde kalınabilirmiş ama rezerv azlığı ilerlerse sayı azalanilir ve şans düşebilirmiş

birtek amh a takılmayın derim. hepsi bir bütün. fsh ve e2 de önemli. benim dr um E2 iyi diye çok ümitliydi. şükür 5 dolu yumurta çıkardı.

şans zaten yaş ilerledikçe düşüyor. hatta 36-37 den sonra ay ay olumsuz etkileniyoruz

birtek amh a takılmayın derim. hepsi bir bütün. fsh ve e2 de önemli. benim dr um E2 iyi diye çok ümitliydi. şükür 5 dolu yumurta çıkardı.

şans zaten yaş ilerledikçe düşüyor. hatta 36-37 den sonra ay ay olumsuz etkileniyoruz
Hayırlı olsun inşaallah Canım döllenme durumları nasıl oldu

Amin canım teşekkürler.benim 8. Yılımda geldi oğlum canım 36 yaşımda.inşallah en kısa zamanda sizlerinde olur.bazen sözün bittiği yerdeyiz ne desek ne yapsak boş rabbime sığın canım bol bolda dua.

Benim diğer değerlerime normal dedi hatta opu öncesi test bile yapılmadı çogu kişiye yaptılar

herkese merhaba Tarlusal kullanan arkadaşlar kanamanız normale göre uzun sürdü mü

Yaa

Ne guzel insallah bana da nasip olur. Peki kullandigim ozel bişeyler var miydi ? Bitkisel vs gebe kalmak icin
İbrahim Saraçoğlu nun amh kürü vardı canım 3 ay onu yaptım.sonra bıraktım hem pahalıydı hemde uğraşmak istemedim zor geldi biraz.birde tekrar tüp bebek yaptıracağım diye 3 ay Dhea diye bi ilaç vardı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş onu kullandım.bu arada eşimde de sorun vardı benim.oda bol bol havuç suyu içti ve ceviz çerez birde canım en önemlisi sanırım kafaya takmamak.benim evde kedim vardı onla ilgileniyordum ve eşimin yanında işe başlamıştım.ilgim dikkatim başka yerlere odaklanmıştım.inşallah seninde iyi haberlerini alırız

İbrahim Saraçoğlu nun amh kürü vardı canım 3 ay onu yaptım.sonra bıraktım hem pahalıydı hemde uğraşmak istemedim zor geldi biraz.birde tekrar tüp bebek yaptıracağım diye 3 ay Dhea diye bi ilaç vardı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş onu kullandım.bu arada eşimde de sorun vardı benim.oda bol bol havuç suyu içti ve ceviz çerez birde canım en önemlisi sanırım kafaya takmamak.benim evde kedim vardı onla ilgileniyordum ve eşimin yanında işe başlamıştım.ilgim dikkatim başka yerlere odaklanmıştım.inşallah seninde iyi haberlerini alırız
Sizin 8 sene mi çocuğunuz olmadı çoktan beri mi amh düşüklüğünüz var Allah büyük ol der olur herkese nasip olur inşaallah

Sizin 8 sene mi çocuğunuz olmadı çoktan beri mi amh düşüklüğünüz var Allah büyük ol der olur herkese nasip olur inşaallah
Bende kist varmış canım dermoid kist asla erimez dedi kime gittiysek.bizde ameliyata karar verdik ve çocuk yine olmayınca tüp bebeğe karar verdik ilk tüp bebekte bilemedik tabi sonra başkent hastanesinin tüp bebek bölümüne geçtik.tüp bebek yaptırırken yumurtam bir veya 2 tane çıkınca kan alıp amh değerime baktı dr.telefonla öğrendim değeri hatırladığım sıfırın altında bi değer seninki devletin indiriminden yararlanabilirsin dediğiydi.ben çok ağladım dünya İnan ki başıma yıkılmış gibiydi.çok kötü günlerdi benim için çok.hepinizi çok iyi anlıyorum.bende az gezmedim forumlarda allah herkese nasip etsin en hayırlısından tabi.

Back