• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yok canım benim öyle hemen menopoza girilmez.stresten olmuyordur adetin.amh değerimi öğreneli 6 yıl oldu.doktorumun bana söylediği yaşıtlarından 2-3 yıl erken girersin dedi.ve çok şükür 6 yılda biri 3 diğeri 1 yaş olmak üzere iki oğlum oldu.o yüzden amh ı bence çok düşünme canım.çok şükür ki güzel yumurtaların var hala.normal yolladahamile kalmışsın bunları göremeyen yaşayamayan insanlarda var enazından senin ümidin olmalı.
Aminnn inşaallah çok sağolun moral için

Merhabalar ben bu ay hayatimin hem en büyük üzüntülerini hemde en büyük sevincini yasadım umarım böyle mutlu gider ve burdaki herkese bende dahil bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur.

Amh 0.67 fsh 11.5 ile hamile kaldım adetim kesildi diye ağlıyordum evde bitki çayları vardı onları içecektim ve ne olur ne olmaz diye test yaptım çift çizgiyi gördüm. Gözlerime inanamadım hergün beta hcg ye baktirdim yarın keseyi görmek için hastaneye gidicem. Rabbim kabul olmayacağı duaya el actirmazmis inşallah güzel gider sağlıkla alırım kucağıma. Inşallah buradaki tüm el açmış dua eden insalara nasip olur. Umudunuzu yitirmeyin ben bu mucizeyi yaşadıktan sonra herşeyin boş olduğunu ve sadece rabbime inanıp ona sığınmayı öğrendim
Okuyunca çok sevindim canım.geçen yazmıştınız Adana’da iyi bi dr varmı diye.cevap yazdım size ama gerek kalmamış çok şükür.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Yüksek doz aslında yumurta kalitesini bozuyor bi de büyümesi de baskılanıyor gibi ama hep kullanıyorlar ben anlamadım
Aynen öyle,ben iki deneme yaptım ilkinde femara ve 300 merional,2. Gonal f ve menapur toplam 375 doz kullanıldı yumurta çıkıyor ama çok kaliteli değillerdi bence de yüksek dozlardan dolayı

Estağfurullah sorun tabi menapur mu sadece kaç ml kullanıyorsunuz
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilk 3 gün letu hap 4. Gün de 75 lik menepur 75 liğin 4 dozu 6. Günü de cedrotide diye bir iğne 1 hafta kullandım Cuma da toplanıyor yumurta ama 2 tane haftaya kalan yumurtalar büyütülüp tekrar toplanacak

Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilk 3 gün letu hap 4. Gün de 75 lik menepur 75 liğin 4 dozu 6. Günü de cedrotide diye bir iğne 1 hafta kullandım Cuma da toplanıyor yumurta ama 2 tane haftaya kalan yumurtalar büyütülüp tekrar toplanacak
Normalde 225 gonalf artı 75 tek doz menapur kullanmıştım ben sizinki daha az doz duruyor heralde doktorunuz da çok Yüksek dozla kaliteyi bozmak istememiş iki seferde toplayacak inşaallah kaliteleri çok iyi olur zaten gonalf ın fsh değeri daha yüksek diye duymuştum

Normalde 225 gonalf artı 75 tek doz menapur kullanmıştım ben sizinki daha az doz duruyor heralde doktorunuz da çok Yüksek dozla kaliteyi bozmak istememiş iki seferde toplayacak inşaallah kaliteleri çok iyi olur zaten gonalf ın fsh değeri daha yüksek diye duymuştum
Eğer öyle yapmışlarsa sevindim inşallah öyledir ama gonalfla 5 ay önce 7 yumurta toplanmıştı bununla 2 o yüzden endişeliydim

Back