- Konu Sahibi crocus7919
- #6.561
İyi zamanda büyümüş benimki 13.günde toplanmıştı ilk tüp bebeğimde10. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi zamanda büyümüş benimki 13.günde toplanmıştı ilk tüp bebeğimde10. Günü
Evet letu femaranın muadiliymişKalite daha önemli Canım az doz denemiş doktor öyle duruyor letü ilacı famera tabletinin karşılığı mı acaba ilk defa duyuyorum
Benim ikinci tüp bebekte gonalf menapur artı famera kullanıldı çok kötü sonuç alındı çatladı erkenden yumurtam ikisi iyi büyümüştü ama boşuna ilaç aldım toplayamadılar bile yumurtalarıEvet letu femaranın muadiliymiş
Aaaaaa çok üzücü peki şimdi tedaviye devam ediyor musunuz sizle yakın benim de tedavim sadece gonalf yok benim de sizin gibi 2 iyi büyüyen yumurtam oldu inşallah yarın benim de çatlamazsa alacaklarBenim ikinci tüp bebekte gonalf menapur artı famera kullanıldı çok kötü sonuç alındı çatladı erkenden yumurtam ikisi iyi büyümüştü ama boşuna ilaç aldım toplayamadılar bile yumurtaları
Gonalf en güçlü ilaç canım o olmadan büyümüş bak zaten çatlaması o kadar düşük yüzdeki beni buldu kısmet işteAaaaaa çok üzücü peki şimdi tedaviye devam ediyor musunuz sizle yakın benim de tedavim sadece gonalf yok benim de sizin gibi 2 iyi büyüyen yumurtam oldu inşallah yarın benim de çatlamazsa alacaklar
Sen de benim gibi kadersizlerdensin:) inşallah şans bizi de bulsunGonalf en güçlü ilaç canım o olmadan büyümüş bak zaten çatlaması o kadar düşük yüzdeki beni buldu kısmet işte
Amin Canım kistlerim olmasaydı çok isterdim bunu vallahi herşeyden çokSen de benim gibi kadersizlerdensin:) inşallah şans bizi de bulsun
Ama şansın da ne zaman bulacağı belli olmaz soğan suyu falan yapıp tekrar ayağa kalkıp deneyin sizin için de bol bol dua edecemTemmuz’da oldum tedaviyi böyle olunca bi de ilaçlar ekstra kistlerimi büyütünce tedaviden soğudum
Sağolun ben de benim gibi olanlara çok dua ediyorum inşaallah isteyen herkes anne olurAma şansın da ne zaman bulacağı belli olmaz soğan suyu falan yapıp tekrar ayağa kalkıp deneyin sizin için de bol bol dua edecem
Amiiiiin :)Sağolun ben de benim gibi olanlara çok dua ediyorum inşaallah isteyen herkes anne olur
İnşallah canımRabbim bize de nasip etsin ins
Kıyamam aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz İnan ama bunları kafamdan atmaya çalışıyorum sen de üzerinde çok düşünme çalışıyorsan işe yoğunlaş evdeysen kendini oyalayacak hobiler bul biraz da olsa uzaklaşınca iyi geliyor bir de bu tür gruplara katılma bence grupları sevmiyorum deyip çık yoksa olan bize oluyorMerhaba kızlar bizim kuzenler teyze falan WhatsApp grubumuz var iki kuzen çikolata kisti yüzünden çocuğumuz olmuyor bi kuzeninde yeni bebeği oldu devamlı resim paylaşıyor grupta ben kıskanç biri değildim ama gönderilen resimlerden etkileniyorum bebeğim olmadığı aklıma geliyor bu hep böyle mi devam edecek bu duygu çok rahatsız ediyor beni
İnşaallah canım geçmese de azalırKıyamam aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz İnan ama bunları kafamdan atmaya çalışıyorum sen de üzerinde çok düşünme çalışıyorsan işe yoğunlaş evdeysen kendini oyalayacak hobiler bul biraz da olsa uzaklaşınca iyi geliyor bir de bu tür gruplara katılma bence grupları sevmiyorum deyip çık yoksa olan bize oluyor
Çok zor iş Canım büyük sınavmış anladım azalır inşaallahAh canım o duygu hiç geçmiyor.Bir bebek gördüğümde yada lafı gectiginde hep için ciz ediyor.İlk zamanlar hep ağlıyordum şimdi içime atıyorum genelde bendeki tek fark bu zaman geçtikçe.Acisi geçmiyor ama maalesef hale yüreğim yanıyor.
Sizin amh yaşınız kaç tüp bebek tedavisi gördünüz müAh canım o duygu hiç geçmiyor.Bir bebek gördüğümde yada lafı gectiginde hep için ciz ediyor.İlk zamanlar hep ağlıyordum şimdi içime atıyorum genelde bendeki tek fark bu zaman geçtikçe.Acisi geçmiyor ama maalesef hale yüreğim yanıyor.
Hayırlı olsun canım Herşey Allahtan0.26 amh. 5 kez tedavi gördüm.