AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sağolun cevap için

Ben 35 yaşımda evlendim geçen yıl Mart ayında amh 0.49 du o yıl tüp bebek yaptırdım 3 embriyo oluştu negatif geldi bir ay sonra normal yolla oldu kalbi durdu bu yılda Temmuz da tüp bebek yaptırdım 4 yumurtadan güzel büyüyen oldu ama biri erken çatladığı için toplanamadı bu ayda adet olmadım Tarlusal içtm inşaallah menepoz gelmemiştir

Benim de femera protokolü ile 6 yumurta görülürken son aşamada gelişen yumurta sayım 2 çok üzüldüm havuz sistemi uygulamaya karar verdi doktorum

Merhabalar ben bu ay hayatimin hem en büyük üzüntülerini hemde en büyük sevincini yasadım umarım böyle mutlu gider ve burdaki herkese bende dahil bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur.

Amh 0.67 fsh 11.5 ile hamile kaldım adetim kesildi diye ağlıyordum evde bitki çayları vardı onları içecektim ve ne olur ne olmaz diye test yaptım çift çizgiyi gördüm. Gözlerime inanamadım hergün beta hcg ye baktirdim yarın keseyi görmek için hastaneye gidicem. Rabbim kabul olmayacağı duaya el actirmazmis inşallah güzel gider sağlıkla alırım kucağıma. Inşallah buradaki tüm el açmış dua eden insalara nasip olur. Umudunuzu yitirmeyin ben bu mucizeyi yaşadıktan sonra herşeyin boş olduğunu ve sadece rabbime inanıp ona sığınmayı öğrendim

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hormon değerlerini öğrenmeden önce çiğ badem çiğ fındık bal ari sütü ve polen karıştırıp sabah akşam ben ve eşim yemiştik yumurtlama zamanlarimdaydi yaklaşık bir hafta on gün devam ettim bir de süt maydanoz rakı buharına oturdum adet biter bitmez bilmiyorum onların da faydası oldu mu ama ben bunları yapmıştım.

Bu yazınızı yeni gördüm amh 0.49 demişsiniz benim geçen sene 0.49 du şimdi daha da düşmüştür ama bu değerle menopoza gireceğimizi düşünmüyorum daha vaktimiz var Allah’ın izniyle :)

Bu yazınızı yeni gördüm amh 0.49 demişsiniz benim geçen sene 0.49 du şimdi daha da düşmüştür ama bu değerle menopoza gireceğimizi düşünmüyorum daha vaktimiz var Allah’ın izniyle :)

Sağolun inşaallah ama benim çikolata kistleri büyüdükçe yaptığı tahribat arttı gibi ben öyle düşündüm ama inşaallah öyle değildir normalde daha uzun sürer tabi menopoza girme

Sağolun inşaallah ama benim çikolata kistleri büyüdükçe yaptığı tahribat arttı gibi ben öyle düşündüm ama inşaallah öyle değildir normalde daha uzun sürer tabi menopoza girme
Rabbim sağlık versin ve emek veren herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Yok canım benim öyle hemen menopoza girilmez.stresten olmuyordur adetin.amh değerimi öğreneli 6 yıl oldu.doktorumun bana söylediği yaşıtlarından 2-3 yıl erken girersin dedi.ve çok şükür 6 yılda biri 3 diğeri 1 yaş olmak üzere iki oğlum oldu.o yüzden amh ı bence çok düşünme canım.çok şükür ki güzel yumurtaların var hala.normal yolladahamile kalmışsın bunları göremeyen yaşayamayan insanlarda var enazından senin ümidin olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…