- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.341
Adet düzensizliğim olduğu dönemde ben de kullandım ve evet düzenliyorEvet ben kullanıyorum
Evde nasıl testlerle yaptınızÇok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Zaman zaman gecikmelerim oluyordu. Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum çünkü ovulasyon takibini evde kendim testlerle yaptım.
1 hafta 10 günü buluyor adet baslamasiArkadaşlar merhaba Tarlusal kullanan oldu mu ne kadar zaman sonra adetiniz başladı
Tarlusal bittikten sonra mı1 hafta 10 günü buluyor adet baslamasi
EvetTarlusal bittikten sonra mı
Ama o adet söktürücü tarlusalla adet olabiliyorsan daha iyi bişey cyclo progynova trisequens bunlar hormon hapiTarlusal bittikten sonra mı
Ovulasyon testleriyle yumurta takibimi yaptım .adetten sonra başladım yumurtlamayı yakalayana kadar yaptım.Evde nasıl testlerle yaptınız
Benim ilk defa adetim gecikti bakalım ne olacak sizinde mi birden kesilmişti cylo nasıl kullanılıyorAma o adet söktürücü tarlusalla adet olabiliyorsan daha iyi bişey cyclo progynova trisequens bunlar hormon hapi
Hayırlı olsun tedaviniz düzenli adet görüyor musunuzBirde hep tek tek sordu tip fakulte olunca,kac tup kac asilama yaptirdin,kg lu oldugumu söyledi bende vermeye calisiyorum dedim..bana herseyi acikca soyledi cok umid yok yumurta yok dr ondan ilac yazmamistir regl de muayane oldugunda herseyi soyle dedi,rahime cizik attirmak istiyorum dedim dr soyleyecegiz ins,bir de banada kan pihtilasma testi ve genetik bir test dedi onlardanda yaptirdik kasimin 6 sinda sonuclari alacagiz..ins sonuclari güzel olur bende elimden geleni yapip zayiflamaya calisacagim ins rabbim hepimizin tedavilerimizi kolaylastirsin emeklerimizi zayi etmesin..
electraa naptin seninde kontrolun vardi merak ettim..
Benimde ilk kesildi sonra tarlusal ile gordum bir kutudan başka kullanmadim 9 ay gordum düzenli sonra 6 ay hiç gormedim cyclo ile gordum günde 1 aynı saatte alınıyorduBenim ilk defa adetim gecikti bakalım ne olacak sizinde mi birden kesilmişti cylo nasıl kullanılıyor
Amh fsh kaçtı sizde ilacı bıraksanız belki kendiliğinden görürsünüz ama tüp bebek için heralde kullanmanız gerekliBenimde ilk kesildi sonra tarlusal ile gordum bir kutudan başka kullanmadim 9 ay gordum düzenli sonra 6 ay hiç gormedim cyclo ile gordum günde 1 aynı saatte alınıyordu
Kendiliğinden 2 aydır adet görüyorum diye gittim tüp bebek için ama bu ilacı kullandırıyor şimdiAmh fsh kaçtı sizde ilacı bıraksanız belki kendiliğinden görürsünüz ama tüp bebek için heralde kullanmanız gerekli
Amh 0.02 çıkmıştı fsh en son 5 diKendiliğinden 2 aydır adet görüyorum diye gittim tüp bebek için ama bu ilacı kullandırıyor şimdi
İnşaallah çabalarınız sonuçlanır embriyonuz var mı donmuşAmh 0.02 çıkmıştı fsh en son 5 di
var evet tek umudum onlar bakalım inşallah hayırlı haberleri yazarımİnşaallah çabalarınız sonuçlanır embriyonuz var mı donmuş
Amin Canım inşaallah ilaçlı adet gördüğümüzde de yumurta oluyor mu ben de eğer ilaca başlarsam tüp bebeğe gideyim mi diye aklım karıştıvar evet tek umudum onlar bakalım inşallah hayırlı haberleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?