AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Arkadaşlar merhaba Tarlusal kullanan oldu mu ne kadar zaman sonra adetiniz başladı

Amh 0.02 ile normal yoldan hamile kalan var clife bitkisel macundan alınabilir aslında instagram sayfasinda görünce paylaşmak istedim...

Slm kızlar bugun tup bebek icin evraklari tamamladim prf dr gorusemedik ameliyat gunuymus asistani anlattı bir bir,embriyo olusursa 5 gune giderse,emriyolarimi ankaraya yollayip genetik tarama testi hastaliklimi degilmi ona bakilacak,embriyo basi 309_350 dolarmis 4 tane giderse 4 dunede teker teker 350 dolar verecekmisim,allahım ne kadar pahaliymis..
Tabiki gelecek reglde yumurta folukul gorurse tedaviye baslicagiz,bana art-med adli ilac kullanmamı soyledi oda 300 tl yakin galiba yarin fiyatini ogrenecegim,bu ilac yumurta kalitesini artiriyormus,bende prowomen kulkaniyorum dedim tamam onu kullan icerigi ayni dedi.ben kendi basima almistim prowomeni yumurta cogaltsin kalitesini artirsin die bilmeyenler lutfen sizde alin kullanin bunu en az iki uc ay kulkanmak lazimbu ilac degil vitamin takviyesi nete yazarsaniz icerigini gorursunuz...bu ilaçta 175 tl idi

Birde hep tek tek sordu tip fakulte olunca,kac tup kac asilama yaptirdin,kg lu oldugumu söyledi bende vermeye calisiyorum dedim..bana herseyi acikca soyledi cok umid yok yumurta yok dr ondan ilac yazmamistir regl de muayane oldugunda herseyi soyle dedi,rahime cizik attirmak istiyorum dedim dr soyleyecegiz ins,bir de banada kan pihtilasma testi ve genetik bir test dedi onlardanda yaptirdik kasimin 6 sinda sonuclari alacagiz..ins sonuclari güzel olur bende elimden geleni yapip zayiflamaya calisacagim ins rabbim hepimizin tedavilerimizi kolaylastirsin emeklerimizi zayi etmesin..
electraa naptin seninde kontrolun vardi merak ettim..

Hayırlı olsun tedaviniz düzenli adet görüyor musunuz

Benim ilk defa adetim gecikti bakalım ne olacak sizinde mi birden kesilmişti cylo nasıl kullanılıyor
Benimde ilk kesildi sonra tarlusal ile gordum bir kutudan başka kullanmadim 9 ay gordum düzenli sonra 6 ay hiç gormedim cyclo ile gordum günde 1 aynı saatte alınıyordu

Benimde ilk kesildi sonra tarlusal ile gordum bir kutudan başka kullanmadim 9 ay gordum düzenli sonra 6 ay hiç gormedim cyclo ile gordum günde 1 aynı saatte alınıyordu
Amh fsh kaçtı sizde ilacı bıraksanız belki kendiliğinden görürsünüz ama tüp bebek için heralde kullanmanız gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…