• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

çatlatmalar fena , geçen sene bende hastaneye gittim yaptırmak için.. amanın varya ve acıdı ne yandı .. arabaya zor gelmiştim . hatta ağladım yolda .eşim dedi yeter o ne be öyle kobay faresi gibi oldun yazık sanada.. hep böyle mi çekeceksin daha da denemeyelim dedi. ama tabi onu çocuksuz bırakma vicdanımı mahfediyor . gene başladık
Ben kendim yaptım göbekten canım üç tane birden hemde nasıl yaptım ben bile inanamadım hem acıyo dişimi sıkıyom bi yandanda şırıngayı boşaltıyom içime şifa olurlar inşallah

Ben kendim yaptım göbekten canım üç tane birden hemde nasıl yaptım ben bile inanamadım hem acıyo dişimi sıkıyom bi yandanda şırıngayı boşaltıyom içime şifa olurlar inşallah
benim çatlatma iğneleri karından yapılmıyordu. hastanede yaptırdım onları. iki tanebişi karıştırmışlardı. choriomon muydu ne

Devlet hastaneleri ile ilgili yazdıklarınız aklımı karıştırdı. Ben de ankara gatada ilk tedavimi olmak için adetimi bekliyorum :( napsam bilemedm aklım karıştı çok.

ben cuma başladım tedaviye .reglimin 3.günü başladık. sanki 2- 3 tane oluşuyor gibiydi. bakalım çarşamba günkü kontrolde ne diyecek. ama birkaç kez toplayalım havuz yapalım diyor. ondan sonra embriyo haline getirelim fikrinde. zamanda nasıl geçiyor ah be yaş 39 ..
Ama ben inaniyorum senin olur bebisin allahin izniyle sadece amh mi kotuydu baska sorun yok dimi,dr havuz yontemi derse sakin mucadeleden vazgecme olurmu bor harc bul yaptır tup bebegini yaptir,yarin ins guzel haber alirsin canim..

Benim endometriozis hastalik ve erken menopoz amh de dusuk zaten birde hic folukul gorulmedi gelcek ay regl de umidim var,en onemlisi benim sivi spermi yaktığı gibi yumurtayida yani embriyoyuda tutunmayi engelliyor..ne biliyim pisman olmamak icin bir care ümidim oldugundanmi ne yaptirmak istiyorum,uzulmedimmi uzuldum kahroldum cok agladim sessiz isyan etmekten korkum,dun mesala cokk kötüydüm ama yapacak birseyim yok duadan baska rabbim gorsun hallerimizi bizede taddirsin hayirli evlatlar ins...bir yandanda selcan uzulme stresten uzak dur zaten durum kotu sen zorlastirma ki hormonlarin pozitif olsun yumurtlamayi saglasin diye kendime teskin veriyorum..rabbim islerimizi kolaylastir zorlastirma bize dayanma gucu ver safi isminle şifalar ver bizde taddir hayirli olanindan cennet kokulu mis kokulu evlatlar(Aminnn)

Devlet hastaneleri ile ilgili yazdıklarınız aklımı karıştırdı. Ben de ankara gatada ilk tedavimi olmak için adetimi bekliyorum :KK43: napsam bilemedm aklım karıştı çok.

selam, GATA nasıldır bilemem ama maalesef devlette bazı işler sallamasyon gidebiliyor. sonra geç kaldım diye üzülme. ahlayıp vahlamak çare olmuyor. elbette yaşına değerlerine durumuna göre değişir. Moral bozup panik ettirmek istemiyorum lütfen yanlış anlama.. çok kritik bir durumdaysan özelde tecrubeli dr lara güvenmekte fayda var derim

Ama ben inaniyorum senin olur bebisin allahin izniyle sadece amh mi kotuydu baska sorun yok dimi,dr havuz yontemi derse sakin mucadeleden vazgecme olurmu bor harc bul yaptır tup bebegini yaptir,yarin ins guzel haber alirsin canim..

Benim endometriozis hastalik ve erken menopoz amh de dusuk zaten birde hic folukul gorulmedi gelcek ay regl de umidim var,en onemlisi benim sivi spermi yaktığı gibi yumurtayida yani embriyoyuda tutunmayi engelliyor..ne biliyim pisman olmamak icin bir care ümidim oldugundanmi ne yaptirmak istiyorum,uzulmedimmi uzuldum kahroldum cok agladim sessiz isyan etmekten korkum,dun mesala cokk kötüydüm ama yapacak birseyim yok duadan baska rabbim gorsun hallerimizi bizede taddirsin hayirli evlatlar ins...bir yandanda selcan uzulme stresten uzak dur zaten durum kotu sen zorlastirma ki hormonlarin pozitif olsun yumurtlamayi saglasin diye kendime teskin veriyorum..rabbim islerimizi kolaylastir zorlastirma bize dayanma gucu ver safi isminle şifalar ver bizde taddir hayirli olanindan cennet kokulu mis kokulu evlatlar(Aminnn)

selcancım ,öncelikle inancın bana moral vermen için ve duaların için çoook teşekkürler. Bugün bende çok keyifsiz ve modum kötü uyandım. sebepsiz ağlıyorum. birazda iğnelerin etkisi olsa gerek.

bizim iş yerinde bir ablanın durum senin gibiymiş. bana anlatmıştı. ondada sıvı spermleri öldürüyormuş. kaaaç seneler önce asla çocuğun olmaz demişler. şuan biri lise biri ortaokulda 2 kızı var. normal yolla hamile kalmış. odabana çok moral vermeye çalışıyordu. bu belirsizlik zatenbizi mahfediyor. hayatı akışına bırak diyorlar da ben bırakamıyorum. çünkü maddi manevi planlar o yönde. çok stresli bir işim vardı asla izin alamıyordum o yüzden son 10 aydır tedavi görmedim. sırf bu yüzden başka işe geçmek istediğim için işten ayrıldım.. olumlu olacağını düşündüğüm 2 yer vardı hala ses çıkmadı.
moralim yerde. bizde biliyoruz çalışmazsan bu tedavinin daha kolay yapıldığını ama bi taraftan para lazım. sizlerin durumu nasıl bilemem ama tedavi sırasında can sıkıntımı atmak için evden kuaföre maniküre ordan alışverişe sonra eş dostla cafelere yemeklere gideyim modunda değilim. tedavi ne kadar tutacak ne kadar işsiz kalacağım hayat bize neler gösterecek bilemediğimiz için idareli olmak zorunda hissediyor insan.

bu sabah moral çalışmalarım başarılı olmadı.. müzik dinledim evi havalandırdım, meditasyon yaptım iyi dilekler diledim dua ettim. yok bende bugün çalışmıyor olumluluk mekanızması.. yemek bulaşık modundan da daral geldi. bugün çok fena patlıycam

selcancım ,öncelikle inancın bana moral vermen için ve duaların için çoook teşekkürler. Bugün bende çok keyifsiz ve modum kötü uyandım. sebepsiz ağlıyorum. birazda iğnelerin etkisi olsa gerek.

bizim iş yerinde bir ablanın durum senin gibiymiş. bana anlatmıştı. ondada sıvı spermleri öldürüyormuş. kaaaç seneler önce asla çocuğun olmaz demişler. şuan biri lise biri ortaokulda 2 kızı var. normal yolla hamile kalmış. odabana çok moral vermeye çalışıyordu. bu belirsizlik zatenbizi mahfediyor. hayatı akışına bırak diyorlar da ben bırakamıyorum. çünkü maddi manevi planlar o yönde. çok stresli bir işim vardı asla izin alamıyordum o yüzden son 10 aydır tedavi görmedim. sırf bu yüzden başka işe geçmek istediğim için işten ayrıldım.. olumlu olacağını düşündüğüm 2 yer vardı hala ses çıkmadı.
moralim yerde. bizde biliyoruz çalışmazsan bu tedavinin daha kolay yapıldığını ama bi taraftan para lazım. sizlerin durumu nasıl bilemem ama tedavi sırasında can sıkıntımı atmak için evden kuaföre maniküre ordan alışverişe sonra eş dostla cafelere yemeklere gideyim modunda değilim. tedavi ne kadar tutacak ne kadar işsiz kalacağım hayat bize neler gösterecek bilemediğimiz için idareli olmak zorunda hissediyor insan.

bu sabah moral çalışmalarım başarılı olmadı.. müzik dinledim evi havalandırdım, meditasyon yaptım iyi dilekler diledim dua ettim. yok bende bugün çalışmıyor olumluluk mekanızması.. yemek bulaşık modundan da daral geldi. bugün çok fena patlıycam
Sana moral vermek icin demedim canim icimden geceni dedim ins bebisin olur rabbimin hazinesinde bol verir bizede ins..
Ben 15 yil evliyim bu hastaligi gectim.menopozada giriyorum yumurtam hic yok hayirlisi gelecek regl.olacakmi bakalim..yarin seninde randevun vardi ins guzel gecer..yok yok patlama canim mutlu ol ne guzel tedaviye basladin düşünsene bir kac gun sonra yumurtalarin toplanacak icini ferah tut sevin ins..bizde öyle canim ev aldik onun borcu 1ci ayda bitiyor inş,kendimi sika sıka tup bebek parasi biriktirdim,evlendim evleneli ev borcu oduyorum ve iki asilama uc tup bebek yaptirdim 15 yil icinde ve geri kalanida ilac tedavisi gordum yine olmadi rabbim nasip etmedi hani oyle.kuafor falan luksum olmadı hep bebeği dusundugum icin,bazen sabrimin tukendigini hissediyorum gucum kalmadi gibi ama esim icin pisman olmamak icin cabaliyorum,birde hep kg vermeye ugrastim nezaman tedavi gorsem hop 5_8 kg aldım hep hayat mucadelem oldu vucum hormonlarim bozuldu..napiyim cok cok uzulucem cokk istiyoru rabbim vermez ise ahirette bize kimsenin sahip olamadigi evlatlar verecekmis hic olmasa tek tesellim,isyan etmeden bari bunu kaybetmeyelim..hayatta neler yaşayıp ogreniyoruz dimi aci gerceklerle yuzlesiyoruz ama imtihanimiz bunlar rabbim sabrimizi deniyor ahirettede mukafatini alacagiz kardesim,rabbim kolaylastirsin inş...

Devlet hastaneleri ile ilgili yazdıklarınız aklımı karıştırdı. Ben de ankara gatada ilk tedavimi olmak için adetimi bekliyorum :KK43: napsam bilemedm aklım karıştı çok.
Bende hep ozellere gittim olmadi birde tip fakültede denicem burdada olumsuz olursa son kez ozele dokerim bi para :( toplam 45 bin tl harcamış olacagim eger iki tup bebek yaptirirsam..tek olsunda bebisimiz para pul gozumde yok ama yemedim icmedim gezmedim ben kendimden çok fedakarlik ettim bebek icin hep borc borc,sabrım tukeniyor rabbim yardimcimiz olsun...
Sen ilk baslicaksan ozele git.once,yada fakulte gibi yerse dedigin hastane a..z.. ye arastirsinlar ozellerde sen demezsen tahlil ne yapmiyorlar..bakalim ben devlette ilkkez tup yaptiracagim ama 4 cu tupum...

Bir soru sormak istiyorum tüp bebek öncesinde adetler dizenli değilse(ki düzenli olsa zaten problem yom demektir evde kendimiz yaparız) cyclo prognova ile önce adetinizi düzenledimi doktorunuz?

Tebrik ederim darısı bebişi kucağına almaya inşallah :) Kaç yumurtam görünüyordu ve adet geçilmesi oluyor muydu sizde?
Çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Zaman zaman gecikmelerim oluyordu. Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum çünkü ovulasyon takibini evde kendim testlerle yaptım.

Back