- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.321
Tedaviniz nasıl gidiyor yumurta toplama belli oldu mu?Halimize çok şükür evladımızda olacak inşallah ama insan işte
Yarın inşallah cnm hayırlısıyla yumurtalarım duruyorsa 5 tane falan gelcek tabi boş dolu bilmiyorumTedaviniz nasıl gidiyor yumurta toplama belli oldu mu?
Ben kendim yaptım göbekten canım üç tane birden hemde nasıl yaptım ben bile inanamadım hem acıyo dişimi sıkıyom bi yandanda şırıngayı boşaltıyom içime şifa olurlar inşallahçatlatmalar fena , geçen sene bende hastaneye gittim yaptırmak için.. amanın varya ve acıdı ne yandı .. arabaya zor gelmiştim . hatta ağladım yolda .eşim dedi yeter o ne be öyle kobay faresi gibi oldun yazık sanada.. hep böyle mi çekeceksin daha da denemeyelim dedi. ama tabi onu çocuksuz bırakma vicdanımı mahfediyor . gene başladık
güzel hbrlerinizi bekliyoruz . bu gece dualar sana gelsin cancanYarın inşallah cnm hayırlısıyla yumurtalarım duruyorsa 5 tane falan gelcek tabi boş dolu bilmiyorum
benim çatlatma iğneleri karından yapılmıyordu. hastanede yaptırdım onları. iki tanebişi karıştırmışlardı. choriomon muydu neBen kendim yaptım göbekten canım üç tane birden hemde nasıl yaptım ben bile inanamadım hem acıyo dişimi sıkıyom bi yandanda şırıngayı boşaltıyom içime şifa olurlar inşallah
Sizin hiç transfere gitmed mi
Çok güzel inşallah herşey yolunda giderYarın inşallah cnm hayırlısıyla yumurtalarım duruyorsa 5 tane falan gelcek tabi boş dolu bilmiyorum
Benimki sebepsiz yani erken menopozBende de çikolata kisti var hem de 3 tane ikisi de 7-8 cm onlar yüzünden erkenden menopoz kapıyı çaldı
İnşaallah bu sefer olurhiç öyle bir tecrubem olmadı. rahim duvarı kalınlığı falan çok iyi diyorlar ama yumurta yokki embriyo yapılıp koysunlar
Allah sabır versin başka sağlık sorunu olmaz inşaallahBenimki sebepsiz yani erken menopoz
Ama ben inaniyorum senin olur bebisin allahin izniyle sadece amh mi kotuydu baska sorun yok dimi,dr havuz yontemi derse sakin mucadeleden vazgecme olurmu bor harc bul yaptır tup bebegini yaptir,yarin ins guzel haber alirsin canim..ben cuma başladım tedaviye .reglimin 3.günü başladık. sanki 2- 3 tane oluşuyor gibiydi. bakalım çarşamba günkü kontrolde ne diyecek. ama birkaç kez toplayalım havuz yapalım diyor. ondan sonra embriyo haline getirelim fikrinde. zamanda nasıl geçiyor ah be yaş 39 ..
Devlet hastaneleri ile ilgili yazdıklarınız aklımı karıştırdı. Ben de ankara gatada ilk tedavimi olmak için adetimi bekliyorumnapsam bilemedm aklım karıştı çok.
Ama ben inaniyorum senin olur bebisin allahin izniyle sadece amh mi kotuydu baska sorun yok dimi,dr havuz yontemi derse sakin mucadeleden vazgecme olurmu bor harc bul yaptır tup bebegini yaptir,yarin ins guzel haber alirsin canim..
Benim endometriozis hastalik ve erken menopoz amh de dusuk zaten birde hic folukul gorulmedi gelcek ay regl de umidim var,en onemlisi benim sivi spermi yaktığı gibi yumurtayida yani embriyoyuda tutunmayi engelliyor..ne biliyim pisman olmamak icin bir care ümidim oldugundanmi ne yaptirmak istiyorum,uzulmedimmi uzuldum kahroldum cok agladim sessiz isyan etmekten korkum,dun mesala cokk kötüydüm ama yapacak birseyim yok duadan baska rabbim gorsun hallerimizi bizede taddirsin hayirli evlatlar ins...bir yandanda selcan uzulme stresten uzak dur zaten durum kotu sen zorlastirma ki hormonlarin pozitif olsun yumurtlamayi saglasin diye kendime teskin veriyorum..rabbim islerimizi kolaylastir zorlastirma bize dayanma gucu ver safi isminle şifalar ver bizde taddir hayirli olanindan cennet kokulu mis kokulu evlatlar(Aminnn)
Sana moral vermek icin demedim canim icimden geceni dedim ins bebisin olur rabbimin hazinesinde bol verir bizede ins..selcancım ,öncelikle inancın bana moral vermen için ve duaların için çoook teşekkürler. Bugün bende çok keyifsiz ve modum kötü uyandım. sebepsiz ağlıyorum. birazda iğnelerin etkisi olsa gerek.
bizim iş yerinde bir ablanın durum senin gibiymiş. bana anlatmıştı. ondada sıvı spermleri öldürüyormuş. kaaaç seneler önce asla çocuğun olmaz demişler. şuan biri lise biri ortaokulda 2 kızı var. normal yolla hamile kalmış. odabana çok moral vermeye çalışıyordu. bu belirsizlik zatenbizi mahfediyor. hayatı akışına bırak diyorlar da ben bırakamıyorum. çünkü maddi manevi planlar o yönde. çok stresli bir işim vardı asla izin alamıyordum o yüzden son 10 aydır tedavi görmedim. sırf bu yüzden başka işe geçmek istediğim için işten ayrıldım.. olumlu olacağını düşündüğüm 2 yer vardı hala ses çıkmadı.
moralim yerde. bizde biliyoruz çalışmazsan bu tedavinin daha kolay yapıldığını ama bi taraftan para lazım. sizlerin durumu nasıl bilemem ama tedavi sırasında can sıkıntımı atmak için evden kuaföre maniküre ordan alışverişe sonra eş dostla cafelere yemeklere gideyim modunda değilim. tedavi ne kadar tutacak ne kadar işsiz kalacağım hayat bize neler gösterecek bilemediğimiz için idareli olmak zorunda hissediyor insan.
bu sabah moral çalışmalarım başarılı olmadı.. müzik dinledim evi havalandırdım, meditasyon yaptım iyi dilekler diledim dua ettim. yok bende bugün çalışmıyor olumluluk mekanızması.. yemek bulaşık modundan da daral geldi. bugün çok fena patlıycam
Bende hep ozellere gittim olmadi birde tip fakültede denicem burdada olumsuz olursa son kez ozele dokerim bi paraDevlet hastaneleri ile ilgili yazdıklarınız aklımı karıştırdı. Ben de ankara gatada ilk tedavimi olmak için adetimi bekliyorumnapsam bilemedm aklım karıştı çok.
Evet ben kullanıyorumBir soru sormak istiyorum tüp bebek öncesinde adetler dizenli değilse(ki düzenli olsa zaten problem yom demektir evde kendimiz yaparız) cyclo prognova ile önce adetinizi düzenledimi doktorunuz?
Çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere inşallah.Tebrik ederim darısı bebişi kucağına almaya inşallah :) Kaç yumurtam görünüyordu ve adet geçilmesi oluyor muydu sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?