• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Slm kızlar bugun tup bebek icin evraklari tamamladim prf dr gorusemedik ameliyat gunuymus asistani anlattı bir bir,embriyo olusursa 5 gune giderse,emriyolarimi ankaraya yollayip genetik tarama testi hastaliklimi degilmi ona bakilacak,embriyo basi 309_350 dolarmis 4 tane giderse 4 dunede teker teker 350 dolar verecekmisim,allahım ne kadar pahaliymis..
Tabiki gelecek reglde yumurta folukul gorurse tedaviye baslicagiz,bana art-med adli ilac kullanmamı soyledi oda 300 tl yakin galiba yarin fiyatini ogrenecegim,bu ilac yumurta kalitesini artiriyormus,bende prowomen kulkaniyorum dedim tamam onu kullan icerigi ayni dedi.ben kendi basima almistim prowomeni yumurta cogaltsin kalitesini artirsin die bilmeyenler lutfen sizde alin kullanin bunu en az iki uc ay kulkanmak lazimbu ilac degil vitamin takviyesi nete yazarsaniz icerigini gorursunuz...bu ilaçta 175 tl idi
Hayırlı olsun arkadasim,dr muayene etti mi,yumurtan varmıymış,insallah vitamin fayda etmistir

Hayırlı olsun arkadasim,dr muayene etti mi,yumurtan varmıymış,insallah vitamin fayda etmistir
Sagol allah razi olsun rabbim hepimizin yuzunu güldürür inş.yok canim muayane etmedi dr ameliyattaydı cok bekledik gelemedi :) asistaniyla konusttuk anlatti bize.o ilgilendi regl olunca ariyacakmisim randevu vereceklermis ins bu regl de yumurtam gözükür.. sizin ne sikintiniz vardi canimm..

Arkadaşlar yüksek fsh a inat burdayım diye bi grup var ya orda bir bayan menepoza girdim diye çok dramatik bir tablo çizmiş erken olduğunu düşündüm ben de sonra yazmış 48 yaşındayım diye biz ne yapalım
Millet kendine dert aramış cocun varsa menopoz ne ki tabi beterin beteri var diyerek elhamdülillah demek lazim.bizimde itihanimiz bu rabbim mukafatlandiracak ins..

Merhaba tuba hanım ben de sizinle aynı durumu yaşadım geçen ay menepoza giriyorum sandım ama bu ay tam gününde geldi. Benim de amh düşük ve 35 yaşındayım bazen bu durumu çok fazla takıp stresten de olamayabiliyoruz
Sağolun cevap için sizin de daha önce adet gecikmesi olmuş muydı adet söktürücü ile mi geldi adetiniz

Kızlar benim amh da kötü geldi 0,64 araştırdım biraz bazı doktorlar tüp bebek için çok yumurtaya ihtiyaç var zaten bizim sorun ya bir yumurta oluyor yafa hiç olmuyor o halde tüp bebek başarı şansı düşük oluyor değil mi ben şu anda ona yönelmek istemiyorum hem maddi acıdan hemde yumurtaları hormonlarla şişirip başarısiz yumurtalar elde ediliyor siz ne düşünüyorsunuz 26 yaşındayim fsh 11,5 cıktı daha doktorumla görüşemedim biraz doğal yolları denesem zamanın var mıdır sizce

Kızlar benim amh da kötü geldi 0,64 araştırdım biraz bazı doktorlar tüp bebek için çok yumurtaya ihtiyaç var zaten bizim sorun ya bir yumurta oluyor yafa hiç olmuyor o halde tüp bebek başarı şansı düşük oluyor değil mi ben şu anda ona yönelmek istemiyorum hem maddi acıdan hemde yumurtaları hormonlarla şişirip başarısiz yumurtalar elde ediliyor siz ne düşünüyorsunuz 26 yaşındayim fsh 11,5 cıktı daha doktorumla görüşemedim biraz doğal yolları denesem zamanın var mıdır sizce
Benim amh 0.49 olduğu dönemlerde 7-8 yumurta görülüyordu ama fsh normal seviyedeydi. Fsh nızı düşürürseniz belki normale dönebilir çünkü amh çok da düşük değil onun için de bol bol incir ceviz ve sabahları aç karnına arı sütü polen tüketin işe yarar ama önce hayıt otuyla fsh nızı dengeleyin

Benim amh 0.49 olduğu dönemlerde 7-8 yumurta görülüyordu ama fsh normal seviyedeydi. Fsh nızı düşürürseniz belki normale dönebilir çünkü amh çok da düşük değil onun için de bol bol incir ceviz ve sabahları aç karnına arı sütü polen tüketin işe yarar ama önce hayıt otuyla fsh nızı dengeleyin
Ben daha hiçbirşey yaptırmadım yumurta takibi falan tabi bir haftadır kendime zehir ettim hayatı burdan okuyorum biraz kendime gelicem inşallah kürler beslenme şekli hepsini dikkata alicam sende de mi aynı sıkıntı var hiç gebelik oldu mu

Ben daha hiçbirşey yaptırmadım yumurta takibi falan tabi bir haftadır kendime zehir ettim hayatı burdan okuyorum biraz kendime gelicem inşallah kürler beslenme şekli hepsini dikkata alicam sende de mi aynı sıkıntı var hiç gebelik oldu mu
Sizin rutin kontrolde mi oldu yoksa
Şikayetiniz var mıydı

1 yıl 2 aydır evliyiz ve yaştan dolayı ilk günden beri istedik olmadı bir kere de tüp bebek denedik o oda olmadı iyi bir yerde yaptırmadım ama. Şimdi iyi bir yer buldum orada deneyeceğim bakalım bu defa ne olacak. Kendine zehir ettikçe yumurtaların daha da zarar görüyor en azından geliştirmek için uğraş böylelikle umudun artar

Back