aynen öyle yaşamayan bilmez. bir gün kadının biri forumda geçen sene falandı, baya bir yüklendi bana bu donasyon mevzuundan senin istediğin çocuk değil. istesen her şeye evet dersin diye. o günden sonra pek yazmadım bu konuda ki hislerimi. illa ki bir çocuğum olsun diye başka birinin yumurtasına şimdilik tamam diyebilecek bir ruh halim yok maaleesef..yok
bi türlü mantığıma uymuyor. birde sonrasında ne hissederim bilemiyorum. kabullenemezsem ne olur. o çocuk evcil hayvan değil bakamadın geri ver.. onlarca garip senaryo var aklımda. velhasıl o konuya sıcak bakmıyorum. birde donasyonda da o kadar çok olumsuz vaka da var ki, tüm o aşamaları geçtikten sonra da hayal kırıklığı yaşayan var.
bazen tıbbı bu kadar zorlamamak lazım diyorum, geçtim dini kısımda ne olduğunu hangi kitap ne der onu geçtim. vicdanen düşündüğümde bir insan olarak konuya baktığımda zorlamanın bile bir yere kadar olduğu kanaatindeyim. onca denemeden sonra hala olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği diyorum , kaderi yazıyı bire yerden sonra zorla değiştirmeye çalışmak ne kadar akıllıca bilemiyorum