- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.361
Sagol canim evet duzenli oluyorum ama uc gun gec oluyorum iki ayi gecgindir böyle kp vefat etmisti sanirim uzuntuden oldu yoksa gununde oluyorum..adet 4 gec veya 4 gun erken olurnursa normaldir bunu dr demisti..Hayırlı olsun tedaviniz düzenli adet görüyor musunuz
Açıkçası o kısma hiç aklım ermedi benimAmin Canım inşaallah ilaçlı adet gördüğümüzde de yumurta oluyor mu ben de eğer ilaca başlarsam tüp bebeğe gideyim mi diye aklım karıştı
Birde hep tek tek sordu tip fakulte olunca,kac tup kac asilama yaptirdin,kg lu oldugumu söyledi bende vermeye calisiyorum dedim..bana herseyi acikca soyledi cok umid yok yumurta yok dr ondan ilac yazmamistir regl de muayane oldugunda herseyi soyle dedi,rahime cizik attirmak istiyorum dedim dr soyleyecegiz ins,bir de banada kan pihtilasma testi ve genetik bir test dedi onlardanda yaptirdik kasimin 6 sinda sonuclari alacagiz..ins sonuclari güzel olur bende elimden geleni yapip zayiflamaya calisacagim ins rabbim hepimizin tedavilerimizi kolaylastirsin emeklerimizi zayi etmesin..
electraa naptin seninde kontrolun vardi merak ettim..
Buna rağmen yumurta gözükmedi mi sizin çikolata kistleriniz hala duruyor mu belki onun arkasında kalmıştır çünkü benimkiler duruyor ve adetin 3 günü gözükmüyor sonuçta mm küçük kistlerin arkasında kalıyor ilaçları aldıkça yumurtalar büyüdükçe görünmeye başlıyorSagol canim evet duzenli oluyorum ama uc gun gec oluyorum iki ayi gecgindir böyle kp vefat etmisti sanirim uzuntuden oldu yoksa gununde oluyorum..adet 4 gec veya 4 gun erken olurnursa normaldir bunu dr demisti..
tubiş , o kistleri almıyorlar mı ? kist olumsuz etkiliyormuş ya kaliteyi .. alıp öyle tedaviye devam edelim demediler mi.. bilmediğim için sordumBuna rağmen yumurta gözükmedi mi sizin çikolata kistleriniz hala duruyor mu belki onun arkasında kalmıştır çünkü benimkiler duruyor ve adetin 3 günü gözükmüyor sonuçta mm küçük kistlerin arkasında kalıyor ilaçları aldıkça yumurtalar büyüdükçe görünmeye başlıyor
olacak olacak... umudumuzu her gün yeşerterek büyüterek bu yola devam ediyoruz gençler :)var evet tek umudum onlar bakalım inşallah hayırlı haberleri yazarım
Dimi yaa inşallaholacak olacak... umudumuzu her gün yeşerterek büyüterek bu yola devam ediyoruz gençler :)
İsin garip yani cikolata.kistim varmi yokmu onu bikekullanıyorum bilmiyorum canim :) son uc yildir yumurta giremediler ida adetin ikinci ayina denk gelio yumurta gorememislerdir ,simdi 15 gun sonra regl olacagim ya yumurta varsa dogru aydayiz yoksa artik benim isimhalimden bitmistir :) ins vardir rabbim hepimizin yardimcisi olsun inş.. bide dr soracagim hocam kist varmi yokmu die,hic bir drhafta dan son 5 yil icinde kist lafi duymadim ..Buna rağmen yumurta gözükmedi mi sizin çikolata kistleriniz hala duruyor mu belki onun arkasında kalmıştır çünkü benimkiler duruyor ve adetin 3 günü gözükmüyor sonuçta mm küçük kistlerin arkasında kalıyor ilaçları aldıkça yumurtalar büyüdükçe görünmeye başlıyor
İsin garip yani cikolata.kistim varmi yokmu onu bikekullanıyorum bilmiyorum canim :) son uc yildir yumurta giremediler ida adetin ikinci ayina denk gelio yumurta gorememislerdir ,simdi 15 gun sonra regl olacagim ya yumurta varsa dogru aydayiz yoksa artik benim isimhalimden bitmistir :) ins vardir rabbim hepimizin yardimcisi olsun inş.. bide dr soracagim hocam kist varmi yokmu die,hic bir drhafta dan son 5 yil icinde kist lafi duymadim ..
Telin yazim hatası oluyor kusura bakmayin..
Kısiden kişiye değişiyor ben ilaçla oluyorum ama yumurta yokAmin Canım inşaallah ilaçlı adet gördüğümüzde de yumurta oluyor mu ben de eğer ilaca başlarsam tüp bebeğe gideyim mi diye aklım karıştı
Temmuz’da 4 yumurta büyümüştü ikisi 19 22 olmuştu Canım şimdi birden hepsi nasıl bitti anlamadımKısiden kişiye değişiyor ben ilaçla oluyorum ama yumurta yok
Bence bitmemistir canim,kadinlar iki ayda bir yumurtlarmis belki sen ikinci aya denk geldiniz ondan yumurta gorememisdir dr,birinci yumurtlama aya denk gelmek onemli bence..iki adeti takip et misal bu adette yumurta gorulmedi ise diger adette gorunur sen hep o yumurta gorulen adeti takip et cunku kaliteli yumurta o ayda oluyor..Temmuz’da 4 yumurta büyümüştü ikisi 19 22 olmuştu Canım şimdi birden hepsi nasıl bitti anlamadım
Ben Temmuz’dan beri doktora gitmedim Canım adetim 4 gün gecikince Tarlusal aldım Benim adetim asla gecikmedi bu zamana kadarBence bitmemistir canim,kadinlar iki ayda bir yumurtlarmis belki sen ikinci aya denk geldiniz ondan yumurta gorememisdir dr,birinci yumurtlama aya denk gelmek onemli bence..iki adeti takip et misal bu adette yumurta gorulmedi ise diger adette gorunur sen hep o yumurta gorulen adeti takip et cunku kaliteli yumurta o ayda oluyor..
ben hiç kullanmafım. geçen yıl saraçoğlunun incir kürünü yaptım. hiçbir işe yaramadıAramızda bitkisel macun kullanan var mi peki
ben kullandım clife diye sürekli birileri burdada soyluyorya onu kullandım hicbir işe yaramadı bende aksine fsh lh dahada arttı bıraktım sanırım pco lularda daha çok işe yarıyorAramızda bitkisel macun kullanan var mi peki
Arkadaşlar yüksek fsh a inat burdayım diye bi grup var ya orda bir bayan menepoza girdim diye çok dramatik bir tablo çizmiş erken olduğunu düşündüm ben de sonra yazmış 48 yaşındayım diye biz ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?