AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kızlar benım durumumda pek parlak degıl 0,49 amh yas 33 fsh 6,01 cıktı ve tup bebege dedıler dırek ve umutla basladım ve ıgneın 4 gunu gıttıgımde ne sagda ne solda yumurt ayoktu ve 7 gunu gıttım sagda 12 mm vardı ve cuma gunune kadar 16 mm oldular ve cumartesı 23:45 de catlatma ıgnenı yap pazartesı toplamaya gel dedıler ve pazaretsı gıttım ve o heycanla bekledım saat 10 da aldılar ıgneın 34 saatınde ve anestesı verılmıs ve bır bakmıslar yumurta catlamıs yok ve anaetsı aldıgımda yanıma kar kaldı sonra hemsıre ben cıktıktan sonra jellerın kullanımını ve 1 gun sonra arayın yumurtanız dollendımı sorun dedı ve hastaneden cıktık ve 1 saat sonra telefon karısıklık olmus hemsıre dedı sıze hıc ıslem yapılmamıs toplanamamıs ovele olmus yumurtaların catlamıs bayıltınca usg bakmıslar hıc ıslem yapılmamıs sıze denemzmı sınırlerım altust agla agla bırde bende 1 yyumurtam var kıymetlı ve toplandı sanırken bu durumda kaldım ve subatta cagırdılar ama hevesım cok kactı devlette yaptırıyorum maddı durumum olsa baska yere gıdecem 1 hakkımda yandı subattakı 2 hakkım olucak arkdasla bu konu dısında amh degerını yukseltme sansımız varmı bıtkısel kurlerle

Ben 34 yaşındayım 7 yaşında kızım var geçtiğimiz nisan ayında fsh değerimin 14.4 olduğunu öğrendik daha sonra ki ay amh değerinden haberdar olduk 0,26 idi ve buradaki yazıları bile okuyamiyordum. Kızım sürekli kardeş istiyordu, eşim tek çocuk olunca o da kızımız tek kalsın istemiyordu ve çok zor günler di. Evet kendiliğinden hamile kaldım su an 6 hafta 3 günlük gebeyim keseyi görene kadar yazmadım sürekli olumsuz düşünmekten. Neler yaptigima gelince soğan kürü hayıt suyu yok efendim aslanpençesi bol bol incir yemekler deli balından her sabah kaşıklamak meryem suresi oooo ama en önemlisi inandım galiba

Tup bebekten baska bir yontem zor dediler bir ay sonra gel dendi. Co enzim q 10 verdiler. Bu mineral yumurtaları tombiklesir di. Cagirdiklari gün e az kala hamile olduğu nu öğrendim. Doğal yoldan hamile kaldım. Herhangi bisey yapmadım.

Merhaba benimde amh 056 fsh 12 bunu öğrenince hemen korunmayi bıraktık tabi yumurtlama günü geçmiş bır dahaki aya kaldı Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu değerle hamile kalma olasılığınız var. umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bence yaşınız avantajınız..

Bu değerle hamile kalma olasılığınız var. umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bence yaşınız avantajınız..
ınsallah canım ben yasamıs oldugum talıhsızlıgı yazmıstım kılom var hersey aksı gıttı zaten 1 yumurta olusmustu ve oda opu oldugum gunden once catlayıp gıtmıstı bakalım mneler olucak bılemeıyorum hepımız ıcın hayırlısı olusn

Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 39
AMH:0.03
FSH:25
Doktorum bebeği rüyamda bile göremeyeceğimi ima etti çok üzgünüm.

Derdi veren Rabbim dermanını da verir işallah tek duam bu. Ancak ümit edemiyorum doktorlar tüp bebek bile imkansız diyor çok acımasızlar çok çok üzgünüm.Çok teşekkür ederim teselliniz için.
Denemek gerekir gene de bence... öyle dediklerine bakmayın...yoksa içinizde kalır

Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 39
AMH:0.03
FSH:25
Doktorum bebeği rüyamda bile göremeyeceğimi ima etti çok üzgünüm.
mucize anneler var, çabalayıp, inananların bir çoğunun olmuş, inşallah sizin de olur.

mucize anneler var, çabalayıp, inananların bir çoğunun olmuş, inşallah sizin de olur.
Çok teşekkür ederim bende inanmak istiyorum ama doktorlar hayal kurmayın diyor.Nasıl bu kadar kesin konuşuyorlar anlayamıyorum.Sadece bu sitede bir sürü mucize anne var doktorların imkansız dediği.Bir tarafım mucize yaşayacağıma inanmak istiyor diğer tarafım o sesi susturuyor.

Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…