AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ne kadar içim yanıyor bugünlerde güya genetikmis bu ahm hadi ordan 39 yaşındaki ablam 3. Çocuğuna hamileymiş kendiliğinden onun ahm si bana göre çok çok iyi nasıl genetik bu nasıl . Ben daha 27 yaşındayım ya 27 üstelik yeni evlendim ben nerden bilebilirim ki yumurta rezervi bilmem neyi nerden

Merhaba
Yaşınız çok çok genç genüz amh değeriniz kaç acaba çok mu düşük İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü deneyin düşük amh li olanlar için bir kür bu ayrıca yaşınız çok büyük avantaj üzülmeyin lütfen bunu size söyleyen ben 0.01 amh ye sahibim

0.33 canım ahm incir kuru yapamıyorum prolaktini yüksek olanlar yapmamalıdır diyo saracoğlu çok üzgünüm gercekten

0.33 canım ahm incir kuru yapamıyorum prolaktini yüksek olanlar yapmamalıdır diyo saracoğlu çok üzgünüm gercekten
Benim 0.26 di yaşında 34 ve kendiliğinden hamileyim umutsuz olmayın lütfen yaklaşık iki sene benimde olmadı ki 2008 doğumlu bir kızım var bende çok incir yemistm kür gibi yapamadim ama yedim

Yaş çok büyük avantaj okuduklarımdan bu sonuca vardım ben, rezerv kötü olsa bile rahim daha sağlıklı olabiliyor sanırım. Hayıt çayı, kapsülü kullanıyor musunuz çok iyi dengeleyici....

Si zn yaşınız kaç ? Tüp bebek yaptırdınız mi . İnşallah bi an evvel kavusuruz bebislerimize
Ben her açıdan problemliyim canım yaş:39 amh:0.01 fsh:25 ve 3 yıllık evliyim üstüne üstlük 2 sene bebek düşünmedik ne zaman artık bir bebiş olsun dedik önümüze engel üstüne engel çıktı maalesefki. Fsh değeri 15 in altına düşmeden tüp bebek merkezleri hasta kabul etmiyor yani en azından benim görüştüklerim böyle söyledi.Benim hikayem böyle.Bu sitede amh si çok düşük olup hamile kalan çok arkadaş var.Az öncede dediğim gibi yaşın çok büyük avantaj çörek otu bal tarçın karışımını ve hayıt suyunu öneririm sana.Birde burdan öğrendiğim kadarıyla moral çok önemli lütfen üzülme umudunu yitirme bak benim durumuma ben bile Allah razı olsun buradaki arkadaşların sayesinde ümit etmeye umudumu yitirmemeye direniyorum.Allah yardımcımız olsun bir an önce sanada bebişini göndersin işallah.

Benim 0.26 di yaşında 34 ve kendiliğinden hamileyim umutsuz olmayın lütfen yaklaşık iki sene benimde olmadı ki 2008 doğumlu bir kızım var bende çok incir yemistm kür gibi yapamadim ama yedim
Bende kuru incir yiyorum canım. Çok sağol valla iyi ki yazdın buraya içim rahatlıyor sayenizde

Çok çok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et lütfen

Ca
Canm. Allhin izniyle hepimizin de olur dua edelim gayret edelim hele bu durumdayken acele edelimm allahtan ümit kesilmez her yolu deneyelim gerekirse rabbim nasip edecekse bize bi yol gösterir elbet.

Ca

Canm. Allhin izniyle hepimizin de olur dua edelim gayret edelim hele bu durumdayken acele edelimm allahtan ümit kesilmez her yolu deneyelim gerekirse rabbim nasip edecekse bize bi yol gösterir elbet.
Amin canım benim işallah ne diyelim her şey Allahtan. Bir hikaye buldum çok etkilendim ve paylaşmak istedim.Burada çocuk arzusuyla yanıp tutuşan tüm kader arkadaşlarıma umut olması dileğiyle... . Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. Musaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; sen benden ümidini kestin ama onlar kesmedi. Onlar benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş...

Bende nedense bunu kabullendim hemde daha ogreneli on gün oldu üstelik imkansizda değil biraz zor o kadar bide dindarim diye geciniyorum çok utandım su an çok. Nasıl umudu kestiysem ben tövbe yarabbim allahın rahmetinden ümit kesilmez sonuçta. Rabbim nasip et bizlere dee

Sevgili arkadaşım ben de yeni öğrendim sayılır durumumu çok üzüldüm çok ağladım umudumu yitirdiğim günler oldu ama Allah razı olsun buradaki arkadaşların da desteği ile toparladım. İnsan ilk duyduğunda haliyle üzülüyor. Ben de de öyle olu. Ümitsizseniz ümit SİZSİNİZ diye bir söz duymuştum ne kadar doğruymuş.Önce ümit etmek lazım. Çok yakın bir zamanda Samsundaki halamın eşi çok ağır bir rahatsızlık geçirdi doktorlar umut yok dediler ağır yoğun bakım ünitesinde tam 2,5 ay bitkisel hayatta kaldı öyleki tüm cenaze işleri organize edilmişti derken Rabbim mucizesini gösterdi şuan benden bile daha sağlıklı ama halam umudunu hiç yitirmedi hep dua etti ve mükafatını gördü. Allahım bizlere de göstersin mucizelerini o iğrenç doktorların bu kadar kolay söyleyebildiği İMKANSIZ sözüne inat...

Allah senden razı olsun gerçekten içim rahatlıyor okudukça hatta bi kaç kez okuyorum yazdıklarını. Bizlerin de olacak inşallah :) duayı bırakmayalım . Sayende bende inanıyorum artık elimden geleni yapacam rabbim nasip edecek . Zamanı gelince senin de olacak inşallah canım burda yazacağız hatta mucizelerimizi :)

Allah senden de razı olsun arkadaşım ve buradaki tanımadığım yüzlerce arkadaştan da. Eğer içine bir nebze olsun su serptiyse söylediklerim bir nebze olsun ferahladıysa için mutlu olurum. Rabbim OL dediyse olacak zaten. MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…