AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah...ilk olarak duygusal açıdan kendimi hep olumlu tuttum olacak dedim, 1 yumurtaya bile deli gibi sevindim...
Cyclo progynova kullandım evet. Vitamin olarak biosteron, solgar koenzim q10 (mavi etiketli), birde argiwomen kullandım ama bunları doktor tavsiyesi ile aldım.
Birkisel kür olarak, fsh ı hayıt suyu ile düşürdüm gerçekten çok etkili.yemeklerden 1-2 saat sonra seyrelterek içtim.
Mısır çarşısındaki aktarlardan macunlar aldım ama pek kullanamadım yine de etkili olmuştur.
Bir de çörekotu-bal-tarçın kürünü denedim.
Günde 1 kez aslanpençesi+adaçayını sıcak suya atıp demlendirip içtim.
Düzenli beslendim sporumu hiç ihmal etmedim.kilo kontrolüne çok önem verdim ve meyve çpk tükettim.
Ayrıca mesela çay içerken yanında kuru incir ceviz fındık vs yedim.
Sonuçta çok yumurtam olmadı ama kaliteli oldu.
İlk denemde 1 yumurta 2. Gün emb idi ve kimyasal düşük
2. 2 yumurta 5. Gün embr yine düşük
3. Deneme 1 yum 5. Gün embr dış gebelik
4. Deneme 2 yum 4. Gün embr negatif
5. Deneme 2 yum 5. Gün çok kaliteli 2 embr çok şükür kollarıma alıcam...
Hepsini artı 1 histeroskopiyi 1 yıla sığdırdım ara vermedim..yaşım 28 di şu an 29 um. Ara verip şansımı düşürmek istemedim erken menopoz hızlı ilerliyor malesef.

Kartal Dragos ta Gülen Tıp Merkezinde Dr.Bülent Kars var mutlaka ondan randevu almaya çalış çok farklı ve muhteşem biri..

Arkadaşlar bende düşük amh sahiplerinden biriyim
yukarıdaki yazımı da yazdım sizleride bilgilendirmek için
bana sorarsınız amh henüz tam oalrak kanıtlanmış bir test değil hala çalışmalar sürüyor..
benim yukarıdaki değerlerden sonra en son yaptırdığım amh 0,47 çıktı
bence beslenme ile çok bağlantısı var ..

ayrıca bence ARI SÜTÜ büyük bir mucize kesinlike temin edin ve kullanın öyle saçma karışımalrı değil
direk arı sütü ve bal ı alıp kendiniz kaşıkla yiyin
her ay 3-5 arası çıkan antral folikül ( ki tüp bebek tedavisinde fazla olması çok önemlidir)
arı sütü kullandığım ay 9 tane göründü şaşırdım ..
sizlerde kesinlikle alın
Eğriçayır diye bir marka va tavsiyemdir - biraz pahalı ama eğer fiyatları çok gelirse
aksu vital de alabilirsiniz
ama bal olarak eğriçayır alın

senin yaşadığının birebir aynısını bende yaşadım,bitkisel takviyeler yap faydasını göreceksin.

merhaba arkadaslar benim amh degerim de düşük. tup bebek şansım%5 birkac kez tup bebek icin doktora gittim antral folikul olmadigi icin tedaviye baslatmadilar.efervesan arkadasimizin ari sutu tavsiyesini denesem faydasi olur mu acaba.? bir de iki aydir yumurtluyormus gibi hissediyorum bi hevesle ovulasyon testi siparis ettim.ovulasyon testi bizim gibiler icin dogru bir yontem mi sizce?

arkadaşım hemen arısütü kullan bahsettiğim eğriçayır markasından en küçük boy bal ve arısütü al ..
allahın izni ile faydasını görürsün
ilaçmış hormonmuş alana kadar allahın bize sunduğu imkanları değerlendirmek lazım
kullan ve git doktora bak farkı göreceksin

teşekkür ederim canin ilk firsatta alip deniycem.

Merhaba,bende eğriçayırın arısütü bal polen karışımını kullanıyorum ,siz sadece arısütünümü tavsiye ediyorsunuz,nasıl kullanıyorsunuz?benimde amh 0.42 ,fsh 22 lerde oynuyor,tedavideyim şimdi .

Canını sıkma bitkisel takviyelerle bunu üstesinden gelebilirsin bol bol da dua tabi

amh hormonu testi için alınan kan en geç bir saat içinde incelenmelidir.Kanın içinde bulunduğu tüpün duruş şekli sıcaklık ortamı tüpün çalkalanmaması gibi büssürü önemli durumları var bunu yabancı sitelerden çevirilerle araştırdım onun için amh hormonu testini çok güvenilir bir yerde yaptırın boşuna moral bozukluğu yaşamayın,amh hormonu her ay ayrı değer verebilir.

Amh hormonu saydığınız nedenlerden ötürü mü değişiklik gösterebilir yoksa bu da dalgalı bir hormonmudur? Bu ara sağlık çalışanımısınız yoksa bizim gibi sonradan yarı doktor olanlardan mı?

NASIL BİR YERDE YAPTIRILMALI BİLMİYORUM Kİ ARKAADAŞIM.
büyük hastanelerde yaptırıyorum ben şimdiye kadar ama hiç hastane içinde yapıldığına şahit olmadım hep büyük laboratuvarlara gidiyor o yüzden bilmiyorum
mesela medicalparkta - medicana - bazmialem yaptırıyorum ve hepsi dış lab. a gidiyor
ozaman gidip direk yapılan lab. kan vermek lazım
benim 5 amh testim var
hepside farklı çıktı şimdiye kadar

Amh yi kafana takma fsh ne durumda yazarmısın birde yumurtaların kaç cm büyüyor

derdi çeken bilir acıyı yaşayan araştırdım buldum sorunum olduğu için

spermiyografi ne durumda yumurtalarınız folikül boşmu güzel büyümüşler yumurtalar tüp bebek içinmi alındı

spermiyografi ne durumda yumurtalarınız folikül boşmu güzel büyümüşler yumurtalar tüp bebek içinmi alındı
Eşimin spermlerinde sıkıntı yok. Bendeki sıkıntı reZerv azlığı. Amh 0,9 ama yumurtalar 17-18 günde büyüyo. İçi boş çıkmadı ancak yumurtalar kalitesizdi o yüzden döllenmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…