- 4 Temmuz 2012
- 111
- 16
-
- Konu Sahibi crocus7919
amh nin degisken oldugunu bilmiyordum.daha dogrusu yildan yila deger daha da duser diye dusunmustum.tesekkur ederim.ben sadece bir kez baktirdim 5 yil onceydi:) 0,71 cikmisti. degerlerim cok kotu ama ben pozitifim doktor kontrollerimi de fazlasiyla aksattim,doktora gitmiyorum, mucize bekliyorum...belli mi olur %3 veya %5 belki olur..insallah allah anneligi hak eden herkese mucize bebisler verir...amh hormonu testi için alınan kan en geç bir saat içinde incelenmelidir.Kanın içinde bulunduğu tüpün duruş şekli sıcaklık ortamı tüpün çalkalanmaması gibi büssürü önemli durumları var bunu yabancı sitelerden çevirilerle araştırdım onun için amh hormonu testini çok güvenilir bir yerde yaptırın boşuna moral bozukluğu yaşamayın,amh hormonu her ay ayrı değer verebilir.
bence de degerlerin kotu degil. tez zamanda olumlu sonuclar alacagina inaniyorum.ben fsh sorunumu fark ettigimde degerim 20 idi.simdilerde 40 larda dolaniyor:)) sanslisin yani.hic sikma canini..zamanini iyi degerlendir.firsatin varken iyi bir doktor takibiyle kendiliginden hamile kalabilecegini dusunuyorum.bol sans..son iki tahlilim aşağıdaki gibi
fsh 4,50 - 4,82
lh: 3,20 - 3,09
plr : 18 - 21
e-2 : 55 - 79
şeklinde
ama yumurtalarımın büyüme durumuna bakılmadı ..
antral genelde 3-5 arasında oluyor
Acil tüp bebek taşın geç bile tüp içinKIZLAR LÜTFEN BİLGİ VERİN. 2,5 AY İÇİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM VE 8 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM 4 AY ÖNCE. AKABİNDE DOKTORA GİTİM VE ESTRADOL: 49; FSH 7,1; LH 5,72 VE AMH 0,44 ÇIKTI VE TÜP BEBEK DEDİLER. ŞOK OLDUM NASIL HAMİLE KALDIM VE BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM. EŞİM TÜP BEBEK İÇİN DAHA ERKEN DOĞAL YOLLARLA BİRKAÇ AY DAHA DENİYELİM DİYOR AMA YAŞIM 40 OLMAK ÜZERE.
mrb...bende yüksek fsh ve düşük amh sahibi olanlardanım..26 yaşındayım ve malesef yuöurtalık adına hiç bişi olmadığını söyledi doktorum.ama yinede elimden gelen herşeyi yaptım.adetimin 2.günü tekrar doktora gittim yumurtalarn çok küçük olduğunu söyledi.hemen dha,omega-3,folik asit,d3, kuenzim q10 ve cylo-progynova başladı ve bunkarın yanında doktorum reishi shııtake maıtake adında ilaç olmayan mantardan üretilen kapdül önerdi.ben bunlaru kullanmaya başladım..tek yumurtayla bile mucizeler olabileceğini söyledi tabii oluşursa..umudumu kaybetmeden sabırla bekliyorum.ihtimaller çok düşük olsada rabbim verecektir mutlaka şuan yapmam gereken sadece bol bol dua etmek ve tevekkülü bırakmamak..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş..bize 0.01 amh ile tüp bebek sansı bile tanınmıyor. ben konya da ikamet ediyorum. buranın en ünlü prof. gittim en ünlü tüp bebek merkezine de amh ı görünce hersey bitiyor. gerçi bana erken menopoz teşhisi konunuldu.ne dersin yücel karama la bende mi görüşsem. cvp yazarsan sevinirim.
Doktorunun ismi neydi ve hangi sehirdesin.ben de ayni durumdayım da.mrb...bende yüksek fsh ve düşük amh sahibi olanlardanım..26 yaşındayım ve malesef yuöurtalık adına hiç bişi olmadığını söyledi doktorum.ama yinede elimden gelen herşeyi yaptım.adetimin 2.günü tekrar doktora gittim yumurtalarn çok küçük olduğunu söyledi.hemen dha,omega-3,folik asit,d3, kuenzim q10 ve cylo-progynova başladı ve bunkarın yanında doktorum reishi shııtake maıtake adında ilaç olmayan mantardan üretilen kapdül önerdi.ben bunlaru kullanmaya başladım..tek yumurtayla bile mucizeler olabileceğini söyledi tabii oluşursa..umudumu kaybetmeden sabırla bekliyorum.ihtimaller çok düşük olsada rabbim verecektir mutlaka şuan yapmam gereken sadece bol bol dua etmek ve tevekkülü bırakmamak..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
Ankaradayım ben.doktorum aysun hanımDoktorunun ismi neydi ve hangi sehirdesin.ben de ayni durumdayım da.
Tesekkur ederim songül umarım bize de rabbim güzel bebişler verir en kısa zamanda..Ankaradayım ben.doktorum aysun hanım
0,22 amh ile doğal yoldan hamile kaldım.Amh 0,46 sizce hamile kalabilirmiyim yada iyi bir yumurta alına bilirmi
Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Kalırsın kardes.Amh 0,46 sizce hamile kalabilirmiyim yada iyi bir yumurta alına bilirmi
Amh 0.22 çıktı suan hamile yim.Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi