AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Dün doktora gittim Bülent Kars'a %5 tüp bebek ihtimali var dedi altı ay sonra buda kalmayabilir dedi şuan 45 gün bir bitkisel ilaç tedavisi yapacak sonra tüp bebek ilaç tedavisi yapacaklar eğer sağlıklı yumurta toplayabilirlerse tüp bebek denenecek ama süreç nasıl bilmiyorum korkuyorum tüp bebekte işleyiş nasıl oluyor neye göre tutup tutmama oluyor bilginiz var mı?
Yaşınız amh fsh değeriniz kaç? Tek başına hiçbirinin bi önemi yok ne değerlerle hamile kalanlar duyduk. Ama çok zorlu bi süreç Allah sabır versin hepimizd

Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81

28 temmuz tahlil sonuçlarım
Yaşım 28

tüp bebekle ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar :KK43: aslında 15 yaşında bir oğlum var Allah hepsine hayırlı ömür versin . tüp bebek denemem gerekir mi gerekmez mi diye düşünüyorum ne yapmalıyım yıpratıcı bir süreç mi ona hiç mecalim yok neler olacağını bilsem :KK43: belki daha rahat karar veririim ........

arkadaşlar merhaba,
benimde bu topikte konularım var belki okumuşsunuzdur..

2 yıllık evliyim ..
evlenmeden 6 ay önce doğum kontrol hapı yasmine başadım .3 cm bir çikolata kistim vardı doktor tedavi amaçlı verdi sonrasında da korunma için devam ettin... tam 20 ay kullandım ..
sonra genel kist kontrolümde ağustos / 2014 de doktorum amh,fsh,lh,prl gibi değerleri istedi
kan verdim .. sonuç felaket ..
amh 0,15 çıktı ...
çok üzüldüm ama öyle kendimi yıpratmadım .. zaten henüz çocukta düşünmüyorduk .
öyle bir döneme denk geldiği için şanlıyım galiba . bu testler tamamen genel kontrol amaçlı yapıldı
doktorum hemen tüp bebek dedi .
eşim ve ben istemedik ..
aşılama bile tutmaz bu değerlerle dedi doktor.. rabbim vereceği zamanı bilir , doktor ne bilsin ...
biz zaten bu yıl bebek düşünmüoruz bekleyeceğiz dedik .
ve tam 1 yıldır bekliyoruz ..
normal yollarla da korunmaya devam ediyoruz.
ağustos 2014 den beri d.k. hapı kullanmıyorum
bu arada ilk tahlilden sonra hapı bıraktım ve 3. ve 6. aylarda tüm tahliller 2 defa yenilettim..
3. ayda amh değerim 0,79 olmuştu
6. ayda amh değerim 1,05 olmuştu fsh ve lh değerlerim şükür hep normaldi zaten..

tabi bu arada ben başka sıkıntılar varmı acaba şimdideb (hazır bebek düşünmezken tedaviler yapılsın en azından zemin hazırlansın diye ) birde HSG çektirdim .. şükür onda da bir sıkıntım çıkmadı..

şimdi kısmetse 3 ağustos gibi tekrar tahlillerim yenilenecek ... hapı bırakalı da tam 1 yılolacak
inşallah herşey yolundadır bende çok dua ediyorum ...

bir dönem bal çörekotu tarçın yedim ara kanama yaptı bıraktım ..
15 gün kadar incir kürü yaptım o ay minik bir kistim daha oluştu onu da bıraktım ..zaten 3 cm çiko kistim baki..
arada zeytinyağlı incir yiyorum sadece

doktor bana da amh değeri değişmez demişti
ama gördüğünüz gibi değişti ...
içinizi ferah tutun dua edin rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah

ufakta olsa bu amh değişimleri umut olsun diye yazdım
1 hafta sonra tahlilim inşallah iyi çıkar ve tekrar paylaşırım sizinle
Dk hapı rezervi arttırıyormuş tüp bebek tedavisi öncesi bazı doktorlar birkaç ay veriyorlarmış.Dk hapı kullanırken yumurtlama olmuyor ya artıyormuş diye okumuştum

tüp bebekle ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar :KK43: aslında 15 yaşında bir oğlum var Allah hepsine hayırlı ömür versin . tüp bebek denemem gerekir mi gerekmez mi diye düşünüyorum ne yapmalıyım yıpratıcı bir süreç mi ona hiç mecalim yok neler olacağını bilsem :KK43: belki daha rahat karar veririim ........
Yıpratıcı bir süreç malesef ki hem maddi hem manevi epey yoruyor insanı.Araştırmalar tüp bebek tedavisi esnasında yaşanan stresi kanser hastalarının tedavi süresince yaşadıkları stresle eşdeğer bulmuşlar:KK57:

38 yaşındayım amh 0,06 fsh 17,7 çıktı
Cnm sen doktorlara bakma Allah değiller neticede.Ben inanmıyorum verdikleri yüzdelere de olur olmaz diye saçma sapan kesinlikte konuşmalarına da...Sana tavsiyem iyi bir doktor ve merkez bul yorumları iyi oku..Zor hastaları seven ünlü olmayan bir doktora git.Ben Mustafa Bahçeciye iki kez tedavi oldum sonuç hüsran ..Zoru seven doktor laxım bize.Birde hemen beslenmeye başla ceviz badem avakado polen doğal süt yoğurt yumurta.İncir kürü,bunlar epey etkiliyor birde tedaviden önce dk hapı için doktoruna danış yumurta sayısını etkiliyormuş...

Cnm sen doktorlara bakma Allah değiller neticede.Ben inanmıyorum verdikleri yüzdelere de olur olmaz diye saçma sapan kesinlikte konuşmalarına da...Sana tavsiyem iyi bir doktor ve merkez bul yorumları iyi oku..Zor hastaları seven ünlü olmayan bir doktora git.Ben Mustafa Bahçeciye iki kez tedavi oldum sonuç hüsran ..Zoru seven doktor laxım bize.Birde hemen beslenmeye başla ceviz badem avakado polen doğal süt yoğurt yumurta.İncir kürü,bunlar epey etkiliyor birde tedaviden önce dk hapı için doktoruna danış yumurta sayısını etkiliyormuş...
çok sağolun incir kürünü yapıyorum bu arada doktor dk hapı ,e vitamini biosteron dhea diye bir ilaç birde argiwoman diye bişey verdi.:KK43: başladım bakalım hayırlısı Allah bizim için herşeyin en iyisini bilir...

çok sağolun incir kürünü yapıyorum bu arada doktor dk hapı ,e vitamini biosteron dhea diye bir ilaç birde argiwoman diye bişey verdi.:KK43: başladım bakalım hayırlısı Allah bizim için herşeyin en iyisini bilir...
Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın hayırlı haberlerini alırız inşallah..Bu kullandıklarının yumurta kalitesine direk olumlu etkileri var umarım iyi sonuç alırsın canımRabbim hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın hayırlı haberlerini alırız inşallah..Bu kullandıklarının yumurta kalitesine direk olumlu etkileri var umarım iyi sonuç alırsın canımRabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin cümlemize inş. bu arada hayt ekstratı , civanperçemi ekstratı,aslan pençesi çayınıda söylediler aldım bugün yarın da onlara başlayacağım inş.

0.19 amh la brüksel tüp bebekte hamile kaldım şu an 21 haftalığım. Şişli memorial a da gittim ama bence rezerv sorunu olanlar için doğru adres değil. Brükselde femara protoklu uygulandı ve oluşan tek embriyo (zaten hep 1 yumurta oldu) 4 tedavimde de 5. Güne gitti. Yine de araştırın siz ama doktor Yücel karaman rezerv azlığında başarılı biri
bize 0.01 amh ile tüp bebek sansı bile tanınmıyor. ben konya da ikamet ediyorum. buranın en ünlü prof. gittim en ünlü tüp bebek merkezine de amh ı görünce hersey bitiyor. gerçi bana erken menopoz teşhisi konunuldu.ne dersin yücel karama la bende mi görüşsem. cvp yazarsan sevinirim.

Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder

Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder
cnmm benimm rabbim şifasını verir inş amh yumurtalık rezervinin en iyi göstergelerinden biri bile olsa belirtiğin gibi tsh yüksekliği vs gibi durumlarda yalancı sonuçlara neden olabilir.bu amh değerine sahip olanların genelde fsh değerleri çok daha yukarıda olabiliyor sana tavsiyem kadın otu olarak bilinen hayıt tohumu düzenli olarak kullanman ve sonrasında testlerini tekrar ettirirp normal değerlere geldiğinde bir tüp bebek merkezinde yumurta toplama işlemi ile yumurtalarını dondurman evli olmadığını söylemişsin çünkü yapılıcak en iyi şey bu bana göre rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin inş

cnmm benimm rabbim şifasını verir inş amh yumurtalık rezervinin en iyi göstergelerinden biri bile olsa belirtiğin gibi tsh yüksekliği vs gibi durumlarda yalancı sonuçlara neden olabilir.bu amh değerine sahip olanların genelde fsh değerleri çok daha yukarıda olabiliyor sana tavsiyem kadın otu olarak bilinen hayıt tohumu düzenli olarak kullanman ve sonrasında testlerini tekrar ettirirp normal değerlere geldiğinde bir tüp bebek merkezinde yumurta toplama işlemi ile yumurtalarını dondurman evli olmadığını söylemişsin çünkü yapılıcak en iyi şey bu bana göre rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin inş

çok tesekkur ederim cevabınız için , hayıt oyunu içicem umarım şifa olur

Benim fsh 12, amh 0,2 ile 2. Çocuğuma hamileyim. Ilki aşılama ile oldu. Ikincisi ise tam tüp bebek için iğneleri olmaya başladım ki 3.iğnede gebe olduğum farkedildi. Hastanelere çok gidip geldim allah isteyen herkese nasip

bize 0.01 amh ile tüp bebek sansı bile tanınmıyor. ben konya da ikamet ediyorum. buranın en ünlü prof. gittim en ünlü tüp bebek merkezine de amh ı görünce hersey bitiyor. gerçi bana erken menopoz teşhisi konunuldu.ne dersin yücel karama la bende mi görüşsem. cvp yazarsan sevinirim.
İstersen durumunu açıklayan ve test sonuçlarının da olduğu bir mail yaz önce internet sitelerinde mail adres ve tel Nolarını bulabilirsin. Bende kapı kapı gezdim çoğu kıbrısa git boşuna yıpranma dedi şükür 34 haftalık hamileyim Allah yücel beyden razı olsun çünkü brnden hiç vazgeçmedi...rezerv azlığında laboratuar embriyolog vs çok önemli brüksel tüp bebek bence Türkiyenin en iyilerinden..benim eşimde doktor çok araştırarak hittim buraya 5 denemenin 4 ünü brükselde denedim 4ünden 3 ü 5. Güne gitti ve 3 ü de tuttu (1 düşük 1 dış gebelik) ve sonuç inşallah bebeciğimi kucağıma alıcam... Hiç vazgeçme yumurta varsa sakın ümidini kesme bol bol kürler dene kilon varsa ver beslenmene dikkat et ve vitamin al inşallah hayırlısı olur senin için

İstersen durumunu açıklayan ve test sonuçlarının da olduğu bir mail yaz önce internet sitelerinde mail adres ve tel Nolarını bulabilirsin. Bende kapı kapı gezdim çoğu kıbrısa git boşuna yıpranma dedi şükür 34 haftalık hamileyim Allah yücel beyden razı olsun çünkü brnden hiç vazgeçmedi...rezerv azlığında laboratuar embriyolog vs çok önemli brüksel tüp bebek bence Türkiyenin en iyilerinden..benim eşimde doktor çok araştırarak hittim buraya 5 denemenin 4 ünü brükselde denedim 4ünden 3 ü 5. Güne gitti ve 3 ü de tuttu (1 düşük 1 dış gebelik) ve sonuç inşallah bebeciğimi kucağıma alıcam... Hiç vazgeçme yumurta varsa sakın ümidini kesme bol bol kürler dene kilon varsa ver beslenmene dikkat et ve vitamin al inşallah hayırlısı olur senin için
senin adına çok sevindim sizler bizim için umutsunuz. sen şanslı olanlardansın senden vazgeçmeyen bir doktor bulabilmişsin. yücel baya mail atmıştım bakalım cvp gelecek mi. ben ilaçla regli olabiliyorum clyo prognova ile sen de mi bunu kullanmıştın. birde bitkisel kür olarak ne tavsiye edersin vitamin olarak ne kullanmalıyım eşin doktormuş doğru ilaçları bilirdir. cevap için teşekkürler.

merhaba bu incir krü dediğiniz nasıl yapılıyor ve kullanımı nasıl acaba ?
benmde yumurtalık rezervim 0,60 çıkmıştı :KK43:

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca biraz da olsa içime umut ışığı doğdu. benimde amh degerim 0,76 çıktı. doğal yolla hamile kalma ihtimalim düşükmüş. umarım bizimde burada yazanlar gibi sonu mutlu olan hikayemiz olur.

X