AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rica ederim canm benim nedemek.Rabnim sana da tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin(İkiz olur umarım)Allah hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Güzel haberler aldıkça öyle sevimiyorum ki banada hamile haberleri moral oluyor.Umarım seninde güzel haberlerini alırız en yakın zamanda

Kızlar,Slm.
Bu reglİzmit Araştırmaya gittim rapor için muayene olmaya.6 yumurta gördüler(3/4 görünüyordu son aylarda)
Ancak birtanesi 22 mm ulaşmış erken büyümüş oyüzden kafam karıştı.Tedaviden önce bazı yumurtaları böyle önden giden var mı?İyi bir şey değil sanırım.İncir kürüne başlıyorum bu arada kızlar.Avakado polen doğal süt yoğurt yumurta bunları hergün yiyorum.Şimdi incir kürüne başlıyorum.Rabbim hayırlısını versin doğru zamanı göstersin bize tedaviye başlamak için

Arkadaşlar iki tane yarım kalan tedavim var. İlk tedavi öncesi amh 0,171 çıkmıstı tek folikül vardı ama büyümedi tedavi iptal. Ankarada yapılan ölçümde amh 0,9 çıkmıstı 4 folikül göründü sadece 1 yumurta oluştu ama bölünmedi tedavi iptal. Amh değerim iyi olmasına rağmen neden tek yumurta oluşuyo. Böyld durumla karşılaşanlar var mı

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

fsh 7.47 çıktı en son

yumurtam oluşuyo büyüyo çatlatma iğnesi de vuruldum doktorum verdiği takvimede uyduk neden olmadı yine

2 kez daha 2 ay yani deneyecek aynı bu şekilde doktor

amh ye baktırmam gerektiğini söylüyolar

fsh yanıltabiliyomuş

2 tanıdığım a yapılmış

aşılama yada tüp bebekde olmaz amh düşük ise dediler

öyle mi?

Benim değerlerim de senin gibi yaşım 31 korkma cnm amh şansı etkiliyor ama başlı başına etken değil.Hala şansın var biran evvel tüp bebek tedavisine başlamanı eğer başladıysan doğru zamanda denemeni öneririm.Benim 2 başarısızlığım var 1 yıl evvel amh 1,89 du şimdi 0,89 doktorum doğru ayı bekliyor tedaviye başlamak için..

1 yılda amh değerinin bu kadar azalması normal mi. İlk veya ikinci test yanlış olmasın. Benim iki ayrı Amh testim var ikisi arasında dağlar kadar fark var

Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81

28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlara ama amh ye bakmadı hiç bugun ısrarla isteyeceğim

1 yılda amh değerinin bu kadar azalması normal mi. İlk veya ikinci test yanlış olmasın. Benim iki ayrı Amh testim var ikisi arasında dağlar kadar fark var
Ya şöyle oldu aslında ilkinde daha sağ rezervimde azalma görüldü.Ama 11 tane yumurtam çıktı 3 ay sonra 4 yumurta görüldü.İlkinde daha düşük olabilir amh ama sayının iyi olması 0 larda olmadığını gösteriyor.İlk denemede.İkinci ölçümü 3 farklı yerde yaptırdım Biruni de bir hafta ara ile 0.89 0.49 çıktı aynı hafta İzmit araştırma 1.15 çıktı bende 0.89 u baz alıyorum..

Aşılama da tüp bebek te olur cnm 0,1 olsa bile hamile kalan birsürü insan duyuyoruz sitede.Bizim bir tanıdığımız menapozdayken hamile kaldı.Yani şansımız yok değil sadece pes etmeden tekrar tekrar denemek lazım.Amh hemen baktır ona göre hareket et derim ..

Canim diyeceği tek şey acillllllllll tüp bebek ama laboratuvar i iyi olan bir yerde yaptir
Dün doktora gittim Bülent Kars'a %5 tüp bebek ihtimali var dedi altı ay sonra buda kalmayabilir dedi şuan 45 gün bir bitkisel ilaç tedavisi yapacak sonra tüp bebek ilaç tedavisi yapacaklar eğer sağlıklı yumurta toplayabilirlerse tüp bebek denenecek ama süreç nasıl bilmiyorum korkuyorum tüp bebekte işleyiş nasıl oluyor neye göre tutup tutmama oluyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…