-
- Konu Sahibi crocus7919
Sen bize göre iyisini canım yaş kaçamh test sonucum 1.3 çıktı
kızlar çok mu düşük tüm sayfaları okuyamadan başlığı görür görmez yazdım
bilenler cevaplayabilirmi
Canim diyeceği tek şey acillllllllll tüp bebek ama laboratuvar i iyi olan bir yerde yaptirbenimde AMH 0,06 FSH 17,7 doktorum izinde ulaşamadım buna göre beebk olma ihtimali hiç yok mu?
ama tüp bebekte imkansız diye okudum formdaCanim diyeceği tek şey acillllllllll tüp bebek ama laboratuvar i iyi olan bir yerde yaptir
Canim buna denemeden karar veremezsin. Ayrıca bol bol kürü incir ye benim 2 olan yumurta 5 tane oldu. Ayrıca iğneyle değil clomenle tedavi olman lazım.ama tüp bebekte imkansız diye okudum formda
Rica ederim canm benim nedemek.Rabnim sana da tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin(İkiz olur umarım)Allah hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Güzel haberler aldıkça öyle sevimiyorum ki banada hamile haberleri moral oluyor.Umarım seninde güzel haberlerini alırız en yakın zamandaBu arada benim de yaşım 31 8 ay önce amh değerim:1.89 du.O değerle tüp bebek tedavisine başladık 11 yumurta toplandı ancak 2 tane olgun çıktı 1 tane çok iyi embriyo gelişti ancak tutmadı.Yani bu işler ne amh ne fsh ne yumurta sayısına bakmıyor.Şu anda yumurta rezervim yarıya düşmüş görünüyor ama benim umudum asla bitmeyecek..İlla kaliteli bir yumurta çıkacak ve o benim bebeğim olacak!!!!
SİZE TEŞEKKÜR EDERİM BANA ÇOK MORAL OLDU VALLA ÇOK GÜZEL Bİ SÖZ YAA "İlla kaliteli bir yumurta çıkacak ve o benim bebeğim olacak!!!!!" ALLAHIM SİZE TEZ ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN.
İncir kürüne başladım bakalım hayırlısı teşekkür ederim bilgi verdiğin içinCanim buna denemeden karar veremezsin. Ayrıca bol bol kürü incir ye benim 2 olan yumurta 5 tane oldu. Ayrıca iğneyle değil clomenle tedavi olman lazım.
Benim değerlerim de senin gibi yaşım 31 korkma cnm amh şansı etkiliyor ama başlı başına etken değil.Hala şansın var biran evvel tüp bebek tedavisine başlamanı eğer başladıysan doğru zamanda denemeni öneririm.Benim 2 başarısızlığım var 1 yıl evvel amh 1,89 du şimdi 0,89 doktorum doğru ayı bekliyor tedaviye başlamak için..merhaba arkadşlar
yaşım 31 hormon tahlili sonuçlarım aşağıdaki gibi eşimde de sperm azlığı sorunu var
amh 0,85 çıktı
fsh 12,83
lh 6
e2 34,29
tsh 1,9
prolaktin 26,54
sonuçlar böyle olunca aşılama yapalım dedi dr ama biz direk tüp düşünüyoruz
sizce ne yapmalıyım bi fikir verin lütfen yumurta rezervin azalmış dedi dr çok korktum üzüldüm
araştırmaktan artık kafayı yicem
Ya şöyle oldu aslında ilkinde daha sağ rezervimde azalma görüldü.Ama 11 tane yumurtam çıktı 3 ay sonra 4 yumurta görüldü.İlkinde daha düşük olabilir amh ama sayının iyi olması 0 larda olmadığını gösteriyor.İlk denemede.İkinci ölçümü 3 farklı yerde yaptırdım Biruni de bir hafta ara ile 0.89 0.49 çıktı aynı hafta İzmit araştırma 1.15 çıktı bende 0.89 u baz alıyorum..1 yılda amh değerinin bu kadar azalması normal mi. İlk veya ikinci test yanlış olmasın. Benim iki ayrı Amh testim var ikisi arasında dağlar kadar fark var
Asıl belirleyici amh neden bakmamış ki ?Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81
28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlara ama amh ye bakmadı hiç bugun ısrarla isteyeceğim
Aşılama da tüp bebek te olur cnm 0,1 olsa bile hamile kalan birsürü insan duyuyoruz sitede.Bizim bir tanıdığımız menapozdayken hamile kaldı.Yani şansımız yok değil sadece pes etmeden tekrar tekrar denemek lazım.Amh hemen baktır ona göre hareket et derim ..fsh 7.47 çıktı en son
yumurtam oluşuyo büyüyo çatlatma iğnesi de vuruldum doktorum verdiği takvimede uyduk neden olmadı yine
2 kez daha 2 ay yani deneyecek aynı bu şekilde doktor
amh ye baktırmam gerektiğini söylüyolar
fsh yanıltabiliyomuş
2 tanıdığım a yapılmış
aşılama yada tüp bebekde olmaz amh düşük ise dediler
öyle mi?
Dün doktora gittim Bülent Kars'a %5 tüp bebek ihtimali var dedi altı ay sonra buda kalmayabilir dedi şuan 45 gün bir bitkisel ilaç tedavisi yapacak sonra tüp bebek ilaç tedavisi yapacaklar eğer sağlıklı yumurta toplayabilirlerse tüp bebek denenecek ama süreç nasıl bilmiyorum korkuyorum tüp bebekte işleyiş nasıl oluyor neye göre tutup tutmama oluyor bilginiz var mı?Canim diyeceği tek şey acillllllllll tüp bebek ama laboratuvar i iyi olan bir yerde yaptir