AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

merhabalar ben 28 yaşımdayım 2 yıllık evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz bir normal hamile kalıp kimyasal gebeliğim oldu 2 aşılama yapıldı 1 martta hamile kalmışım ve o da kimyasal gebelik oldu yıkım üstüne yıkım...
sakarya da yaşıyorum şimdi izmite gidiyoruz izmit araştırma hastahanesine adetin 3,günü gittim muayenede doktorum yumurta rezervim çok iyi maşallah dedi sonra hormon testleri ve amh istedi sonucum 0,78 çıktı kahroldum bunu öğrenince kafam allak bullak oldu yumurta rezervim iyi ama amh değerim düşük doktorumla görüştüm annemde erken menopoz geçmişi var sen hemen menopoza giriceksin diye bişey yok yumurtaların gayet iyi ama değerinin düşüklüğü ve annede menopoz olması endişelendiriyor bizi o yüzden hiç beklemicez direkt tüp bebek dedi şükür raporum çıkmış yarın imzaya gidip ilaçlarımı alıcam ve bi aksilik olmazsa haftaya pazartesi tedaviye başlıcaz... sormak istediğim sizinde bu şekilde adetleri düzenli yumurta rezervi iyi olup amh değeri düşük olan varmı?

Benim önce 0,46 sonra 0,70 sonrada 0,98 gibi bir rakam çıktı en son iyi bir laboratuvarda 1.00 çıktı yumurtam vardı ki seninde varmış ama heran menopoza girebilirsin diye öyle söylemiş Dr seni uyarmış bide pek bekleme derim birde tüp bebek uzmanına git normal kadın doğumcular tüp bebeği bilmez aşılamayla zaman kaybetme olasılık düşük bu arada heran normal yollada kalabilirsiniz dua et

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktorum sadece tüp bebek ünitesinde çalışıyor çok ama çok memnunum kendisinden bugün raporum çıktı ve ilaçlarımı da yazdırdım inşallah pazartesi günü tedaviye başlıcaz çok karışık isler yaa rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz ve nerde yaşıyorsunuz ?

Merhaba, benim çikolata kisti var ve bu ay amh ölçümü ölçümü yapıldı 1, 15 çıktı fsh ise 9,44 çıktı tüp bebek dediler iki doktor da ayrıca erken menopoz dediler benim ayaklarının altı geceleri alev gibi yapıyordu ve avuç içi acaba bunlar belirtiler miydi. Yaşım 28 bir kızın var 8 yaşında ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek mi onuda bilmiyorum çok stres yapıyorum

iyi bir doktor istiyorum bu konuda İstanbulda olursa sevinirim

iyi bir doktor istiyorum bu konuda İstanbulda olursa sevinirim
0.19 amh la brüksel tüp bebekte hamile kaldım şu an 21 haftalığım. Şişli memorial a da gittim ama bence rezerv sorunu olanlar için doğru adres değil. Brükselde femara protoklu uygulandı ve oluşan tek embriyo (zaten hep 1 yumurta oldu) 4 tedavimde de 5. Güne gitti. Yine de araştırın siz ama doktor Yücel karaman rezerv azlığında başarılı biri

Allah razı olsun Canım tabii bakarım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Benim de 0,01 çıktı ve 37 yaşındayım.yalnız ben 3 kez hamile kaldım ama düşük oldu.bu kadar düşük amh olunca hamile kalınabiliyor mu acaba bilem var mı?
Üç kez hamile kalmışsın düşüklerin nedenini araştırın bence kan pıhtılaşmanız varmı onu öğrenin düşük nedenidir

Üç kez hamile kalmışsın düşüklerin nedenini araştırın bence kan pıhtılaşmanız varmı onu öğrenin düşük nedenidir
Düşüklerin nedenini araştırmak için testlere başladım ama pıhtılaşma testinin sonucu daha çıkmadı.bugün amh testini görünce çok moralim bozuldu

Düşüklerin nedenini araştırmak için testlere başladım ama pıhtılaşma testinin sonucu daha çıkmadı.bugün amh testini görünce çok moralim bozuldu
Onu kafana takma folükük nasıl kaç yumurta var onu yaz bide fsh önemli daha birçok şey neyse önemli olan bişey var oda hamile kalabilmen Buda olmuş diğer düşük nedeni rahim filimi çektir tüplerinde sıvı varsa oda olmaz bide bağışıklık sistemine baktır

Daha doktora 3 gün önce gittim testler bitmedi sadece amh sonucu aldım.ama adetlerim çık düzenli ve 3 hamileliğimde de denemeye başladığım ay hamile kaldım.çok şaşkınım şu an inşallah diğer testler olumlu çıkar.

Olumlu düşün bi sıkıntı yoktur heralde sen düşükler neden olmuş onu araştır

hayırlı ramazanlar herkese benim dün yumurta toplama işlemim vardı iki tane vardı ama 1 i çatlamış 1 tane toplamışlar o da çok şükür döllenmiş cumartesi transfere çağırdılar ve dünden beri 5 tane ayrı ilaç kullanıyorum nette baktım ama işlem sonrası ilaç kullananları bulamadım aranız da benim gibi ilaç kullanan varmı? transfere kadar kullanıcam tranfer günü yine tarif edeceklermiş nasıl kullanıcamı

Değerl
değerlerin menopoz değil başka bir doktora adetin ikinci günü gidip folükül yani kaç yumurtan var ona baktır kendinle oynatma yalnış bir işlem yaptırma

Merhaba arkadaşlar bende 16 aylık evliyim Kıstim vardı çikolata kisti 5 cm şimdi 2.5 cm olmuş ama d4 yumurtalık larını begenmedim dedi kist sol yumurtada sağ yumurtaligimda 3 tane yumurta oluşmaya baslams ama yaşına göre çok az dedi 27 yaşındayım yarın amh testi yapılacak ve direk tüp bebek bile yapabiliriz dedi yıkıldım gerçekten kimse söylemedim aileme bi eşim biliyo çok sıkıntıdayim rabbim hepimize yardım etsin

Üzülme daha kötüleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…