Merhaba. Doktor tercihi yapabildiniz mi merak ettim bende aret kamara gitmeyi düşünüyorum.1 tatlı kaşığı yeterli sanırım :)
Çok güzel yaAmh 0.01 ile ikiz hamileyim. Tuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavisini. Sadece 2 yumurtam oluştu ve sonuç bu
Eki Görüntüle 2959151
Aret Kamar'a karar verdim ben. Tane tane anlatarak konuşması hoşuma gitti. Bir de İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nin fiziksel koşullarını beğendim. Gitmeden incelemek isterseniz Google Maps'te 360 derece dolaşma var :) Ben önce oradan bakmıştım. Tabi ben daha rapor için eşimin androloji randevusunu bekliyorumMerhaba. Doktor tercihi yapabildiniz mi merak ettim bende aret kamara gitmeyi düşünüyorum.
Bende randevu olusturdum bi gitmek istiyorum. Raporsuz ne kadar ücret söylediler pekiAret Kamar'a karar verdim ben. Tane tane anlatarak konuşması hoşuma gitti. Bir de İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nin fiziksel koşullarını beğendim. Gitmeden incelemek isterseniz Google Maps'te 360 derece dolaşma var :) Ben önce oradan bakmıştım. Tabi ben daha rapor için eşimin androloji randevusunu bekliyorum
Ben Aret Kamar ile görüşmüştüm, bu adetimle birlikte tedaviye başlayacağım kendisinde. Bende de rezerv düşüklüğü var ve doktorun dediği gibi yüksek doz ilaçtan kaç kez kimyasal gebelik geçirdim.Bugün Seda Sayan'ın programında denk geldi doktor Aret Kamar'ı dinledim. Rezerv düşüklüğü ile ilgili şöyle dedi: Bu sorunlarda iğne tedavileri yumurtanın hızlı büyümesi nedeniyle kalitesini bozuyor. Onun yerine ilaç ile tedavi uygulayıp 1 tane de olsa kaliteli bir yumurta elde etmeyi daha uygun görüyorum. Ne kadar hızlı büyütmeye ve çok elde etmeye çalışırsanız o kadar tökezler dedi. Bu forumda aradım doktorun ismini genellikle memnun kalmışlar. Ben şimdi onu araştırıyorum canım, sen de bir bak istersen.
Ücret sormadım. Değerlerimle nasıl bir yol izlenir onu merak ediyordum öncelikle. Ücretler yeni yılda değiştiği için rapor hazır olmadan sormamın anlamı yok diye düşündüm.Bende randevu olusturdum bi gitmek istiyorum. Raporsuz ne kadar ücret söylediler peki
Bende dün görüştüm aynısını söyledi.Ben Aret Kamar ile görüşmüştüm, bu adetimle birlikte tedaviye başlayacağım kendisinde. Bende de rezerv düşüklüğü var ve doktorun dediği gibi yüksek doz ilaçtan kaç kez kimyasal gebelik geçirdim.
Bence çok doğru bir yaklaşım kendisininki. Yüksek doz Gonal f tedavilerinden yıldım.
Ben başladım direk dün görüşüp genetik testleri verdik hsg cektircem sadece. Umarım güzel sonuç alırız hepimizÜcret sormadım. Değerlerimle nasıl bir yol izlenir onu merak ediyordum öncelikle. Ücretler yeni yılda değiştiği için rapor hazır olmadan sormamın anlamı yok diye düşündüm.
Ben yarın tedaviye başlıyorum. Umarım bu sefer doğru tedavidir.Bende dün görüştüm aynısını söyledi.
Amin inşallah doğru tedavidir. Bende başladım bakalım istediği tahlilleri yaptım klomen başladım bugün hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin.Ben yarın tedaviye başlıyorum. Umarım bu sefer doğru tedavidir.
Allah kolaylıklar versin.Amin inşallah doğru tedavidir. Bende başladım bakalım istediği tahlilleri yaptım klomen başladım bugün hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin.
Ben ilk üç denemeyi raporla yaptırmak istediğim için bekliyorumBen başladım direk dün görüşüp genetik testleri verdik hsg cektircem sadece. Umarım güzel sonuç alırız hepimiz
Süleymaniye kadın doğuma gitseydin belki biraz daha hızlı olur. Bilemiyoruz ki. Ben rapor almadım dahaBen ilk üç denemeyi raporla yaptırmak istediğim için bekliyorumÇapa tıp'ta eşim sperm örneği verdi. Bugün gittik, androloji hekimi sorun yok dedi. Ama kendi deyişiyle "sağlama almak için" tekrar sperm analizi istedi. Onun için de 27 Aralık'a tarih verdiler. Oysa tek eksiğimiz androloji raporu ve bugün bitseydi 20 aralık'ta beklediğim adet döneminde ben de başlayabilecektim Zaman geçtikçe şansım azalıyor zaten, bunu bilmelerine rağmen işi yokuşa sürüyorlar. Çok moralim bozuldu Bir sonraki raporda Çapa'ya gitmeyeceğim kesinlikle.
Merhaba amh 0.01 ile ne cok gebelik gecirmissiniz demek ki yumurtaniz olusuyor benimde amh 0.01 ama yumurtam olusmuyor senede 1 olusuyor o da bos oluyor yasiniz kac acaba bi de erkenn menopoz hastasimisinizmerhabalar
ben de aret bey de tedavideyim
amh 0.01
4 kürtajla 1 de kimyasal 5 gebelik kaybım var
11250 idi opu+transfer
31 yaşım. Evet çok şükür her ay bi tane oluyorMerhaba amh 0.01 ile ne cok gebelik gecirmissiniz demek ki yumurtaniz olusuyor benimde amh 0.01 ama yumurtam olusmuyor senede 1 olusuyor o da bos oluyor yasiniz kac acaba bi de erkenn menopoz hastasimisiniz
Tedavi ile mi olusuyor hangi ilaclari kullaniyorsunuz herhangi bi tekviye gida aliyormusunuz bende 27 yasindayim 4.5 senelik evliyim bekarliktan beridir erken menopoz problemim var31 yaşım. Evet çok şükür her ay bi tane oluyor
Yoo takviyesiz de oluyordu Bi tane olmadığı zamanlar da oluyorduTedavi ile mi olusuyor hangi ilaclari kullaniyorsunuz herhangi bi tekviye gida aliyormusunuz bende 27 yasindayim 4.5 senelik evliyim bekarliktan beridir erken menopoz problemim var
Benim fsh degerimde tavan ilac kullanmadan adet olamiyorum zaten ilac kullanmazsam fsh ucuyor cokk zor napcagimi bilmiyorum umudum kalmadi artikYoo takviyesiz de oluyordu Bi tane olmadığı zamanlar da oluyordu
Klomen kullandm sadece
Zor hepimiz için Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?