amh 0.1'in altında olanlar için tüp bebek merkezi önerisi

Merhaba. Doktor tercihi yapabildiniz mi merak ettim bende aret kamara gitmeyi düşünüyorum.
Aret Kamar'a karar verdim ben. Tane tane anlatarak konuşması hoşuma gitti. Bir de İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nin fiziksel koşullarını beğendim. Gitmeden incelemek isterseniz Google Maps'te 360 derece dolaşma var :) Ben önce oradan bakmıştım. Tabi ben daha rapor için eşimin androloji randevusunu bekliyorum

Bende randevu olusturdum bi gitmek istiyorum. Raporsuz ne kadar ücret söylediler peki

Ben Aret Kamar ile görüşmüştüm, bu adetimle birlikte tedaviye başlayacağım kendisinde. Bende de rezerv düşüklüğü var ve doktorun dediği gibi yüksek doz ilaçtan kaç kez kimyasal gebelik geçirdim.
Bence çok doğru bir yaklaşım kendisininki. Yüksek doz Gonal f tedavilerinden yıldım.

Bende randevu olusturdum bi gitmek istiyorum. Raporsuz ne kadar ücret söylediler peki
Ücret sormadım. Değerlerimle nasıl bir yol izlenir onu merak ediyordum öncelikle. Ücretler yeni yılda değiştiği için rapor hazır olmadan sormamın anlamı yok diye düşündüm.

Bende dün görüştüm aynısını söyledi.

Ücret sormadım. Değerlerimle nasıl bir yol izlenir onu merak ediyordum öncelikle. Ücretler yeni yılda değiştiği için rapor hazır olmadan sormamın anlamı yok diye düşündüm.
Ben başladım direk dün görüşüp genetik testleri verdik hsg cektircem sadece. Umarım güzel sonuç alırız hepimiz

Ben başladım direk dün görüşüp genetik testleri verdik hsg cektircem sadece. Umarım güzel sonuç alırız hepimiz
Ben ilk üç denemeyi raporla yaptırmak istediğim için bekliyorum Çapa tıp'ta eşim sperm örneği verdi. Bugün gittik, androloji hekimi sorun yok dedi. Ama kendi deyişiyle "sağlama almak için" tekrar sperm analizi istedi. Onun için de 27 Aralık'a tarih verdiler. Oysa tek eksiğimiz androloji raporu ve bugün bitseydi 20 aralık'ta beklediğim adet döneminde ben de başlayabilecektim Zaman geçtikçe şansım azalıyor zaten, bunu bilmelerine rağmen işi yokuşa sürüyorlar. Çok moralim bozuldu Bir sonraki raporda Çapa'ya gitmeyeceğim kesinlikle.

Süleymaniye kadın doğuma gitseydin belki biraz daha hızlı olur. Bilemiyoruz ki. Ben rapor almadım daha

merhabalar
ben de aret bey de tedavideyim
amh 0.01
4 kürtajla 1 de kimyasal 5 gebelik kaybım var
11250 idi opu+transfer

Tedavi ile mi olusuyor hangi ilaclari kullaniyorsunuz herhangi bi tekviye gida aliyormusunuz bende 27 yasindayim 4.5 senelik evliyim bekarliktan beridir erken menopoz problemim var
Yoo takviyesiz de oluyordu Bi tane olmadığı zamanlar da oluyordu
Klomen kullandm sadece
Zor hepimiz için Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…