Yaa çok iyi bir haber hangi tedavileri uyguladiniz peki yasiniz kac kac yildir erken menopoz hastasisiniz detayli anlatabilirmisiniz umut olur bizleredeAmh 0.01 ile ikiz hamileyim. Tuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavisini. Sadece 2 yumurtam oluştu ve sonuç bu
Gonalf ve menopur kullandım. 31 yaşındayım ve amh düşüklüğüm olduğunu 25 mayısta öğrenmiştim. Hiç vakit kaybetmeden direkt tedaviye başladık. Öyle uzun uzun merkez araştırmadim açıkçası, eve en yakın hastaneye gittik. 7 ağustosta da transferim gerçekleştiYaa çok iyi bir haber hangi tedavileri uyguladiniz peki yasiniz kac kac yildir erken menopoz hastasisiniz detayli anlatabilirmisiniz umut olur bizlerede
Maaşallah :) Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim yanıtınız için, bana da uzak olmayan bir yer, rapor hazır olunca ilk olarak orası ile görüşeceğim.Amh 0.01 ile ikiz hamileyim. Tuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavisini. Sadece 2 yumurtam oluştu ve sonuç bu
Eki Görüntüle 2959151
Anladim hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebislerinizi insallah bizimde olur suan hoc yumurtam yok 27 yasindayim ilacta kullanmiyorum kullan kullan bi hal oldum kendi dinliyorum vucudumu belirtilerimi tekrar prp yaptirmayi dusunuyorumGonalf ve menopur kullandım. 31 yaşındayım ve amh düşüklüğüm olduğunu 25 mayısta öğrenmiştim. Hiç vakit kaybetmeden direkt tedaviye başladık. Öyle uzun uzun merkez araştırmadim açıkçası, eve en yakın hastaneye gittik. 7 ağustosta da transferim gerçekleşti
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinMaaşallah :) Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim yanıtınız için, bana da uzak olmayan bir yer, rapor hazır olunca ilk olarak orası ile görüşeceğim.
Amin inşallah. Allah sizin de yüzünüzü güldürsünAnladim hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebislerinizi insallah bizimde olur suan hoc yumurtam yok 27 yasindayim ilacta kullanmiyorum kullan kullan bi hal oldum kendi dinliyorum vucudumu belirtilerimi tekrar prp yaptirmayi dusunuyorum
Şişli Memorial diye aklımda kalmıştı okuduklarımdan ama doktor adını hatırlayamıyordum. Çok iyi oldu yazmanız :) Evet Semra Kahraman hakkında hep olumlu yorumlar var. Hem tedavi başarısı hem hastaya pozitif yaklaşımı konusunda.Canım şişli memorial Semra Kahraman istanbul .
Ekip ve laboratuvarları çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
Canım biz orada tedavi olduk çok şükür ilk denemede pozitif sonucu aldık . Amh sıkıntımız yoktu ama ekip ve lab. En iyisi diye orayı tercih ettikŞişli Memorial diye aklımda kalmıştı okuduklarımdan ama doktor adını hatırlayamıyordum. Çok iyi oldu yazmanız :) Evet Semra Kahraman hakkında hep olumlu yorumlar var. Hem tedavi başarısı hem hastaya pozitif yaklaşımı konusunda.
Zaten önemli olan lab ve ekip. Amh düşük olduğu için az yumurta söz konusu. Toplanan yumurtanın boş ve kalitesiz olma olasılığı zaten var ama şans eseri kaliteli ve dolu olursa bütün iş lab ekibine kalıyor (elbette Allah'ın izniyle). Böylece Allah'ın verdiği/vereceği o minicik şansı iyi kullanabiliriz.Canım biz orada tedavi olduk çok şükür ilk denemede pozitif sonucu aldık . Amh sıkıntımız yoktu ama ekip ve lab. En iyisi diye orayı tercih ettik
Bugün Seda Sayan'ın programında denk geldi doktor Aret Kamar'ı dinledim. Rezerv düşüklüğü ile ilgili şöyle dedi: Bu sorunlarda iğne tedavileri yumurtanın hızlı büyümesi nedeniyle kalitesini bozuyor. Onun yerine ilaç ile tedavi uygulayıp 1 tane de olsa kaliteli bir yumurta elde etmeyi daha uygun görüyorum. Ne kadar hızlı büyütmeye ve çok elde etmeye çalışırsanız o kadar tökezler dedi. Bu forumda aradım doktorun ismini genellikle memnun kalmışlar. Ben şimdi onu araştırıyorum canım, sen de bir bak istersen.Yaa çok iyi bir haber hangi tedavileri uyguladiniz peki yasiniz kac kac yildir erken menopoz hastasisiniz detayli anlatabilirmisiniz umut olur bizlerede
Ona da bakayim bi semra kahramani arastirdim bayagi kafama yatti bir kerede oraya gidecegim suan ama yumurtam yok acaba bi tedaviye alir mi beni bilemedimBugün Seda Sayan'ın programında denk geldi doktor Aret Kamar'ı dinledim. Rezerv düşüklüğü ile ilgili şöyle dedi: Bu sorunlarda iğne tedavileri yumurtanın hızlı büyümesi nedeniyle kalitesini bozuyor. Onun yerine ilaç ile tedavi uygulayıp 1 tane de olsa kaliteli bir yumurta elde etmeyi daha uygun görüyorum. Ne kadar hızlı büyütmeye ve çok elde etmeye çalışırsanız o kadar tökezler dedi. Bu forumda aradım doktorun ismini genellikle memnun kalmışlar. Ben şimdi onu araştırıyorum canım, sen de bir bak istersen.
Doktorla gidip konuşmadan sadece varsayımlarla kendi kendimize kuruyoruz. O yüzden merak ettiğin her şeyi, farklı farklı doktorlara sor, vakit harcama kendin düşünerek. Ama tabii her doktorun her dediğini de hemen kabullenme. Ben bu yüzden çok vakit kaybettim. 2019 yılında rahim filmi çektirdim, hiç sorun yok. Sonra kan tahlillerim yapıldı. Ben o zaman fsh, prolaktin falan bilmiyorum, araştırmamıştım. Doktor her şey yolunda dedi ve aşılama deneyelim dedi. 3 aşılama yaptırdım (arada pandemi vs. girince ara verdik). Her gittiğimde doktor "ooo 2 yumurta 17 mm süper" falan diyor, ben de umutlanıyorum. Ama 3 aşılama da olmayınca sorgulamaya başladım. Önce tahlil sonuçlarıma baktım. Yüksek yazan değerler neymiş araştırdım. Benim FSH o zaman 13'e yakınmış, prolaktin 59 vs. nedir diye araştırdım ve şok oldum. Zaten tutma olasılığı çok düşükmüş, süper denen yumurtalar belli ki kalitesizdi. Ben o hormonları araştırdım, düşürmek için diye ne yaparım diye sayfalarca makale okudum. En son geçen haftaki ölçümde FSH 7, prolaktin 22 olmuştu. Diğer hormonlar da iyiydi. İstanbul Tıp Fakültesi'ne gideyim, tüp bebek raporu çıkarayım artık dedim. AMH'nin ne olduğunu ve benimkinin düşük olduğunu da orada öğrendim. Şimdi de onun için araştırma yapıyorum. Yani gittiğim o özel hastanedeki doktor beni hiçbir şekilde yönlendirmedi ve üstelik 3 aşılama parası için boş yere ümit verdi.Ona da bakayim bi semra kahramani arastirdim bayagi kafama yatti bir kerede oraya gidecegim suan ama yumurtam yok acaba bi tedaviye alir mi beni bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?