Merhabalar, 38 yaşındayım, 1 sezeryan doğum yaptım, üç yıl sonra 13 haftalıkken kalbi duran ama 17. haftada farkettiğim bir gebelik kaybım oldu. Bir buçuk yıl sonra 5 haftalık boş gebelik yaşadım. Yapılan tetkiklerde kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi. Halen kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Sonrasında doktorum yaptığı testlerde Amh değerimin 0.01 olduğunu ve artık tüp bebeğe başvurmam gerektiğini söyledi . Bu dönemde adetim düzensiz de olsa devam ediyordu. Tüp bebek düşünmediğim için bazı doğal kürler uyguladım fakat gebelikle ilgili bir sonuç alamadım. Önce genel sağlığım için marketten alıp kullandığım binbir katkılı hijyenik petleri bırakıp daha doğal olanları kullanmaya başladım. Daha sonra sosyal medyada takip ettiğim Mehmet Fatih Karslı hocama başvurdum. İki defa muayene olduktan sonra MFK eş paketi takviyelerini sadece kendim kullanmaya başladım. Takviyeleri kullanırken acaba alerji ya da başka bir yan etkisi olur mu diye tereddütlerim vardı fakat herhangi bir olumsuzluk yaşamadığım için devam ettim. Zaten takviyeler o kadar doğal ki, kapağını açar açmaz herbirinden farklı bitki kokusu geliyor. İki aylık kullanımdan sonra Rabbimin izni ile sağlıklı ve doğal bir gebeliğim oldu. Kendisi ve ekibi çok samimi ve güler yüzlü. Daha önceki olumsuz tecrübelerimden dolayı yaşadığım kaygı için bile bana çok destek verdiler. Her zaman duacıları olacağım. Kendisinin de dediği gibi "Eğer menopozda değilseniz, gebelik ihtimaliniz var."