Herkese merhabalar, o kadar çok yazışma var ki ama bu konunun detayları hiç yok... 32 yaşında 4 sene önce rutin bir kontrolde doktorum folikül sayımın yaşıma göre az bulduğunu söyleyerek amh testi bakmak istedi ve sonrasında sonuç tabiki iç açıcı değildi. Test sonucum 0.13 geldi. 1 kez bile denememişlen ertesi gün kendimi tüp bebek merkezine bulmuştum...ve sonrasında herkesin malumu 2 kez yumurta topladık 5 ay gibi bir sürede ve dondurduk. Sonrasında biraz bekleyelim derken doğal yolla bir gebelik yaşadım fakat kese boş çıktı ve düşsün diye ilaç kullandım bu seferde evde kan kaybından bayıldım ve kese tam düşmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu travmayı atlattıktan sonra iki kez transfer oldum ve 2. transferimde şubat 2023 yılında kızımı kucağıma aldım şükürler olsun. Doğumdan 6 ay sonra bir hamilelik daha yaşadım ancak yolk sac olması gerekenden çok büyük olduğu için doktorum sonlandırdı. Kızım 15 aylık iken bir gebelik daha yaşadım. Ancak bu kez hiç hazır olmdığım bir andı, yumurtlama zamanım olmamasına rağmen gebe kaldım..ama sonra 9. haftada onu da kaybettik. Bu sefer tekrar gebe kalmak istedim. Ama işler yolunda gitmedi ve amh 0.01 geldi... Eylülden beri 1 yumurta dahi toplayamadık.. ve son ayda fsh 54 geldi ve yumurta görülmedi. Pazartesi günü maslak acıbadem de prp ve eksozom denedik. Şimdi sonucu bekliyorum...
Şu an 36 yaşındayım. Amh 0.01 olduktan ne kadar süre sonra menopoza girdiniz? Benzer bir süreç yaşayan sürecini paylaşabilir mi?
Şu an 36 yaşındayım. Amh 0.01 olduktan ne kadar süre sonra menopoza girdiniz? Benzer bir süreç yaşayan sürecini paylaşabilir mi?