• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amerikan mutfağım için perde

22likable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
8
0
0
Uşak
mrba kızlar bnm amerikan mutfağım var dolaplarım kırmızı beyaz oturma tarafını farklı renkle döşesem nasıl olurr? nasıl bir perde yaptırmalıyım szce??

Aslında her renk olabilir.Kırmızıya bağlı kalmak gerekmez.
Ama kırmızı bir detay katılabilir.
perle'nin evinde,kırmızının güzel kullanıldığını düşünüyorum.
Kırmızıya bulanmadan,kırmızılık atılmış :)
Bu şekilde,sadece halıyla bile uyum sağlanabilir :

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/323898-evimiz.html

ewet cnm onunda güzel olmuşş.. bnm su anki koltuk takımım mor renk ilk zamnlar tuhaf geldi snra alıştım bn fuşya rengini de cok seviyorum koltuğumun yüzünü değiştrcm cok kötü oldu.. öle mi yapsam diorum bi bi de korkuorum perdeyi nasıl ayarlıycm o zamn....

mutfak oturma odası bir olan evlere cok gittim arkadaslarımızın çogunda var hepsi aynı perdeden yapmıştı sonucta aynı oda bu perdelerin farklı olması bence hoş durmaz ev alırken gezdiğimiz örnek dairelerde de daima aynı perde kullanılmıştı sonucta oraları mimarlar dekore ediyor..bir taraf kırmızı mutfak bir taraf fuşya koltuklar düşünemiyorum ama imkan varsa arayı kapatın imkan yoksa da bence aynı perdeyi kullanın..

keşke bir resim koysaydın daha net bişeyler söylenebilirdi o zaman ama ben fikrimi söyleyeyim ben biraz bu konularda takıntılı biri olarak farklı olması pek hoşuma gitmezdi şahsen en azından kırmızı beyaza uygun grili siyahlı falan olsa tamam ama fuşya pek olmaz gibi sanki...perdelerin de sanırım koltuklarına uygun renk ve değiştirmek istemiyorsunkoltuklar gri olursa perde noolcak diyorsun ama perde koltuğa göre daha ucuz bişey bi ara yenilenebilir ama koltuk daha demirbaş yani bence koltuklarını perdene değil perdeni koltuklarına uydur derim ben..

22likable selam,

açık mutfakta renk devamı daha iyi olur gibi geliyor bana..
şimdi fotoğraf olmadan da pek konuşmak istemiyorum ancak
arka fonda kırmızı mutfak, ön tarafta fuşya koltuklar çok karışır, göz yorar, kötü görünür gibi geliyor bana..
bana kalırsa, kırmızıyı destekleyecek bir oturma grubu yaratman daha yerinde olur..gri, beyaz, siyah gibi..

22likable selam,

açık mutfakta renk devamı daha iyi olur gibi geliyor bana..
şimdi fotoğraf olmadan da pek konuşmak istemiyorum ancak
arka fonda kırmızı mutfak, ön tarafta fuşya koltuklar çok karışır, göz yorar, kötü görünür gibi geliyor bana..
bana kalırsa, kırmızıyı destekleyecek bir oturma grubu yaratman daha yerinde olur..gri, beyaz, siyah gibi..

tesekür ederim kızlaarr fotogrfı yükleyebilirsem ekliyim.

Back
X