Çok güzel olmuş hepsi. ellerine sağlık. Sprey boyayla mı boyadın?
canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık...benimkilerde krem rengi...moralini bozmayım ama beyaz kapılar zamanla sararıyor dediler ama inşallah bişey olmaz...güle güle kullan...
yatak odanı merakla bekliyorum....yaz geçti kışa geldik :) yazın demiştin fırsat bulamadın sanırım..yapar yapmaz resim ekle...
bu arada görüşemiyoruz meraktayım koptuk gibi sanki
iyimisen hoşmusan...
sağol canımcım...evet sarardığını biliyorum ister istemez her beyaz şey gibi hafif rengi kırılıyo ama benim eve krem de uyar sorun değil zaten krem mi yapsam beyaz mı diye kararsız kalmıştım sonra nasılsa kreme dönecek en iyisi beyaz olsun dedim...yatak odasında da işte yazı geçirince malum kışın da iş yapılmıyo ki evde olsa tamam kapılar gibi ama bu garajda yapılacak o yüzden gözüm kesmiyo kışın ...havalar ısınır ısınmaz yapcam inşallah... ben devamlı takip ediyorum sen de pek yoksun bu aralar...sen olunca ben yokum ben olunca da sen galiba..:44:
kızlar ben devamlı buralardayım aşkolsun buarada bayıldım rky bende yaza düşünüyorum boyatmayı sadece merak ettiğim damar desenleri kapanmıyo değilmi onu sorayım ......
ayyyyyyyyyy maşaallah nasıl yaptınız anlatın yahuuuuu
çok kolay canım anlarmayı değer bi zorluğu yok al polisan x1 panel kapı boyasını ruloyla 3-4 kat aralıklı olarak sür gitsin hatta şimdilerde keşke yağlı boya yapsaydım daha fiyatı uygundu diyorum yağlı boya parlak oluyo ben mat olsun istediğim için bu boyayı seçtim...
iyi yapmışsın.peki kenarları nasıl boyadın? yani kasa mı deniliyor oralaraı.duvarlar batmadı mı?
canım hani düğünden önce sana ve smyreye de göstermiştim o lamba bu ..aslı döküm altın rengiydi ve çok eski bayaa da bi yıpranmış bi lamba annemin bi komşusu vermişti hiç yoksa 30 yıllık lamba ama bu hali hoşuma gitti..senin de beğenmene çok sevindimkapılar da çok güzel olmuş da ben avizeye bayıldım kendi avizemi krem gibi bir renge boyamıştım seninkini görünce pişman oldum beyaza boyamadığıma. şahane olmuş güle güle kullan :)
canım hani düğünden önce sana ve smyreye de göstermiştim o lamba bu ..aslı döküm altın rengiydi ve çok eski bayaa da bi yıpranmış bi lamba annemin bi komşusu vermişti hiç yoksa 30 yıllık lamba ama bu hali hoşuma gitti..senin de beğenmene çok sevindim