ellerinize sağlık vallaha boyacının elinden çıkmış gibi biz de bu yaz amerikan kapılarımızı boyattık.ben desenleri kapanır falan diye boyacıya panel kapı boyası aldırdım kutusu 75 tldi 2 kutu bitti 1 kutu daha olsa bitcekti çok da iyi sonuç almadım.boyacı dediki bunca senelik boyacıyım ilk defa bu boyayı kullandım biz bu kapılara hep yağlı boya yapıyoruz hiç de kapanmıyor dedi.düşünüyorum bir dahakine yağlı boyamı yaptırsam acaba diye onun kokusuzu ve matı yok mu ya
teşekkür ederim ...eşimle birlikte boyadık kapı kollarını kilidi falan biz söktük kolay boyayalım ve batmasın diye...yaa ustaların iş yapışı beni deli ediyo temiziş yapan yokki en iyisi kendin yapmak...koyu renkle gecırdıklerınız zamanlar ayazık valla cok yakısmıs cok harıka
kım boyadı pekı erkek kolu gozukuyo
benımde amerıkan kapılarım boyandı
amerıkan kapı boyası ıle
fena degıl oldular ama kapı kollarını berbat etmıs durumdalar
kapı kollarını degıstırmeı dusunuyorum acıkcası
hakkaten yaa hangi akla hizmet koyu renk kapı dimi...çok teşekkür ederim bu arada çook yoruldum alttaki koyu rengi kapatmak için 4 kat boyadım ama değdi bakıp bakıp ferahlıyoruz eşimle
canım benım cok guzel olmuş evın benımde evın kapıları kahverengı..bende boyamak ıstıyorum ama
eşim kapıların zımparalanması gerektıgını söyledıı..yaglıymışş
sen nasıl boyadın..
hangı boyayla bıde kapıların yağlımıydı ...
teşekkür ederim cvbın içinn
yağlı derken?vernikli mi acaba?eğer öyleyse boyanın kavlama yapmaması açısından zımpara olmalı bence de ki eşim bizim kapıları da 220 zımparayla şöylesine bi zımparaladı...ben polisan x1 panel kapı boyasıyla ve ruloyla boyadım canım...
nihayet boyadım kızlar koyu kahveden beyaza dönen kapılarım işte...bu arada hızımı alamadım ve bir fiskosla çook eski bir avizeyi de hayata döndürdümson bişey daha koridoru da mutfakla aynı parkeden yaptırdım...duvarları kapıdan önce boyadığıma iyi etmemişim zor oldu bayaa ama merak edenler için söyleyim polisan kum beji...
Eki Görüntüle 631187
Eki Görüntüle 631188
Eki Görüntüle 631189
Eki Görüntüle 631190
Eki Görüntüle 631191
Eki Görüntüle 631192
Eki Görüntüle 631194
Eki Görüntüle 631195
Eki Görüntüle 631196
Eki Görüntüle 631197
Eki Görüntüle 631198
Eki Görüntüle 631201
Eki Görüntüle 631202
Eki Görüntüle 631203
Eki Görüntüle 631204 Eki Görüntüle 631209 Eki Görüntüle 631210
Eki Görüntüle 631200
yok canım eşimle birlikte boyadık polisanın x1 su bazlı panel kapı boyası var ipek mat onunla boyadık altına zımpara falan yapmadık direk ruloyla boyadık boya zaten kullanıma hazır halde sulandırma falan yapmadık 4 kat boyadık altı koyu olduğundan tam kapanma ancak 4 katta oldu 10 kapıya 2.5 kutu boya gitti..boyayı koçtaştan aldık kutusunda 2.5 lt oluyor ve kutusu 50 lira...nasıl yaptınız bunları cok begendiiiiiiiiimmmmm.
benimde amerikan kapılarım kahve beyaz istiyorum.
ustamı gelip boyadı? boyarken ne malzemeler kullanıldı acaba? cok merak ettim...
zaten boya ipek mat olduğu için parlak olmadı ben mat olsun istemiştim ama parlak olsun istersen polisan matrix var onunla boyanabilir canım...birde kapıların boyandıktan sonra matmı oldu yoksa eskisi gibimi?
yok canım eşimle birlikte boyadık polisanın x1 su bazlı panel kapı boyası var ipek mat onunla boyadık altına zımpara falan yapmadık direk ruloyla boyadık boya zaten kullanıma hazır halde sulandırma falan yapmadık 4 kat boyadık altı koyu olduğundan tam kapanma ancak 4 katta oldu 10 kapıya 2.5 kutu boya gitti..boyayı koçtaştan aldık kutusunda 2.5 lt oluyor ve kutusu 50 lira...
zaten boya ipek mat olduğu için parlak olmadı ben mat olsun istemiştim ama parlak olsun istersen polisan matrix var onunla boyanabilir canım...
anladım ben de eşimi çok zor ikna ettim aynen senin eşin gibi kapının orjinali bozulursa yok damarları kaybolursa dedi durdu ama ben koyu kapılardan iyice bıkmıştım çok direttim ama şimdi bana iyiki yapmışız valla bazen karı sözü dinliycen diyogelip geçip bakıyo inceliyo tırnağıyla falan kontrol yapıyo ama kusur bulacağı bişey yok maleseffffff