amerikan kapılarımı boyadıııııımmmmmmm.....

ellerinize sağlık vallaha boyacının elinden çıkmış gibi biz de bu yaz amerikan kapılarımızı boyattık.ben desenleri kapanır falan diye boyacıya panel kapı boyası aldırdım kutusu 75 tldi 2 kutu bitti 1 kutu daha olsa bitcekti çok da iyi sonuç almadım.boyacı dediki bunca senelik boyacıyım ilk defa bu boyayı kullandım biz bu kapılara hep yağlı boya yapıyoruz hiç de kapanmıyor dedi.düşünüyorum bir dahakine yağlı boyamı yaptırsam acaba diye onun kokusuzu ve matı yok mu ya

ellerinize sağlık vallaha boyacının elinden çıkmış gibi biz de bu yaz amerikan kapılarımızı boyattık.ben desenleri kapanır falan diye boyacıya panel kapı boyası aldırdım kutusu 75 tldi 2 kutu bitti 1 kutu daha olsa bitcekti çok da iyi sonuç almadım.boyacı dediki bunca senelik boyacıyım ilk defa bu boyayı kullandım biz bu kapılara hep yağlı boya yapıyoruz hiç de kapanmıyor dedi.düşünüyorum bir dahakine yağlı boyamı yaptırsam acaba diye onun kokusuzu ve matı yok mu ya

valla ben polisan x1 panel kapı boyası aldım ipek mat çok da güzel kapatıyor 10 kapım var benim toplamda 2.5 kutu gitti alttaki renk koyu kahve olunca tabi zor kapandı ama değdi ben de ustaya sordum nakliyesi boyası işçiliği bayaa bi pahalı geldi bir de pervazları evinize gelir boyarız dedi ben de evde usta çalışmasından hiç hoşlanmam kendim boyarım daha iyi dedim ve yaklaşık 150 tl ye 10 kapımı hallettim kafam da rahattı..yağlı boya maliyet açısından iyi ama işte evde kokuyo malesef küçük çocuk da var...bu bir de su bazlı olduğundan zararlı madde içermiyomuş o da iyi geldi bana...

koyu renkle gecırdıklerınız zamanlar ayazık valla cok yakısmıs cok harıka
kım boyadı pekı erkek kolu gozukuyo
benımde amerıkan kapılarım boyandı
amerıkan kapı boyası ıle
fena degıl oldular ama kapı kollarını berbat etmıs durumdalar
kapı kollarını degıstırmeı dusunuyorum acıkcası
teşekkür ederim ...eşimle birlikte boyadık kapı kollarını kilidi falan biz söktük kolay boyayalım ve batmasın diye...yaa ustaların iş yapışı beni deli ediyo temiziş yapan yokki en iyisi kendin yapmak...

valla ben dun duvar sıldım ve kapılarla hasır nesır oldum bazı kapılarımın o kasaları oyle kotu boyanmıs vazıyettekı
ama bız boyatırken kıs ıdı
ev ıcı ınsaat ıdı artık kurumadımı ne oldu bılmemde
elden cevırılmesı gerek

Evde kapılar beyaz olunca daha ferah bir görünüm oluyor.Çok güzel olmuşlar.Ellerinize sağlık.

hakkaten yaa hangi akla hizmet koyu renk kapı dimi...çok teşekkür ederim bu arada çook yoruldum alttaki koyu rengi kapatmak için 4 kat boyadım ama değdi bakıp bakıp ferahlıyoruz eşimle:KK1::KK1::KK1:

canım benım cok guzel olmuş evın benımde evın kapıları kahverengı..bende boyamak ıstıyorum ama
eşim kapıların zımparalanması gerektıgını söyledıı..yaglıymışş

sen nasıl boyadın..
hangı boyayla bıde kapıların yağlımıydı ...

teşekkür ederim cvbın içinn

canım benım cok guzel olmuş evın benımde evın kapıları kahverengı..bende boyamak ıstıyorum ama
eşim kapıların zımparalanması gerektıgını söyledıı..yaglıymışş

sen nasıl boyadın..
hangı boyayla bıde kapıların yağlımıydı ...

teşekkür ederim cvbın içinn

yağlı derken?vernikli mi acaba?eğer öyleyse boyanın kavlama yapmaması açısından zımpara olmalı bence de ki eşim bizim kapıları da 220 zımparayla şöylesine bi zımparaladı...ben polisan x1 panel kapı boyasıyla ve ruloyla boyadım canım...

yağlı derken?vernikli mi acaba?eğer öyleyse boyanın kavlama yapmaması açısından zımpara olmalı bence de ki eşim bizim kapıları da 220 zımparayla şöylesine bi zımparaladı...ben polisan x1 panel kapı boyasıyla ve ruloyla boyadım canım...

anladım canım vernikli evett.. yağlı noluyısaa:KK53::KK53:
teşekkür ederimm..zıpmara şart yanii:KK47:

çok beğendim gerçekten bende düşünebilirim yatak adasınıda boyayabilirmiyim onun rengide kahve benim hiç hoşuma gitmiyor fikirlerinizi bekliyorum

yatak odası takımını diyorsunuz sanırım ama ben kendiminkilere cesaret edemiyorum rulo ile boya tabancasıyla bıyandığı gibi olmuyor illaki amerikan kapı kendinden dalgalı olduğu için rulo ile çok güzel oldu ama diğer mobilyalar mesela ben deneme amaçlı fiskosumu boyadım düz olduğu için aynı duvardaki gibi hafif rulo izleri oluyor...

nihayet boyadım kızlar koyu kahveden beyaza dönen kapılarım işte...bu arada hızımı alamadım ve bir fiskosla çook eski bir avizeyi de hayata döndürdüm:KK1:son bişey daha koridoru da mutfakla aynı parkeden yaptırdım...duvarları kapıdan önce boyadığıma iyi etmemişim zor oldu bayaa ama merak edenler için söyleyim polisan kum beji...
Eki Görüntüle 631187
Eki Görüntüle 631188
Eki Görüntüle 631189
Eki Görüntüle 631190
Eki Görüntüle 631191
Eki Görüntüle 631192
Eki Görüntüle 631194
Eki Görüntüle 631195
Eki Görüntüle 631196
Eki Görüntüle 631197
Eki Görüntüle 631198

Eki Görüntüle 631201
Eki Görüntüle 631202
Eki Görüntüle 631203
Eki Görüntüle 631204 Eki Görüntüle 631209 Eki Görüntüle 631210
Eki Görüntüle 631200

nasıl yaptınız bunları cok begendiiiiiiiiimmmmm.
benimde amerikan kapılarım kahve beyaz istiyorum.
ustamı gelip boyadı? boyarken ne malzemeler kullanıldı acaba? cok merak ettim...

nasıl yaptınız bunları cok begendiiiiiiiiimmmmm.
benimde amerikan kapılarım kahve beyaz istiyorum.
ustamı gelip boyadı? boyarken ne malzemeler kullanıldı acaba? cok merak ettim...
yok canım eşimle birlikte boyadık polisanın x1 su bazlı panel kapı boyası var ipek mat onunla boyadık altına zımpara falan yapmadık direk ruloyla boyadık boya zaten kullanıma hazır halde sulandırma falan yapmadık 4 kat boyadık altı koyu olduğundan tam kapanma ancak 4 katta oldu 10 kapıya 2.5 kutu boya gitti..boyayı koçtaştan aldık kutusunda 2.5 lt oluyor ve kutusu 50 lira...
birde kapıların boyandıktan sonra matmı oldu yoksa eskisi gibimi?
zaten boya ipek mat olduğu için parlak olmadı ben mat olsun istemiştim ama parlak olsun istersen polisan matrix var onunla boyanabilir canım...

yok canım eşimle birlikte boyadık polisanın x1 su bazlı panel kapı boyası var ipek mat onunla boyadık altına zımpara falan yapmadık direk ruloyla boyadık boya zaten kullanıma hazır halde sulandırma falan yapmadık 4 kat boyadık altı koyu olduğundan tam kapanma ancak 4 katta oldu 10 kapıya 2.5 kutu boya gitti..boyayı koçtaştan aldık kutusunda 2.5 lt oluyor ve kutusu 50 lira...

zaten boya ipek mat olduğu için parlak olmadı ben mat olsun istemiştim ama parlak olsun istersen polisan matrix var onunla boyanabilir canım...

cok sagol canm ben msj yazdm ama sonra okudum herseyi nasl yaptiginizi yazmista oldum...kusura bakba canm. esimle konustum cok tedirgin kapilar bozulur ve osjinal gibi olmaz diyo:KK43: sizin kapi fotolarini gosterdim ama ikna olamadi:KK43: offff bende kurtulmak istiyorum bu koyu renk kapilardan.

anladım ben de eşimi çok zor ikna ettim aynen senin eşin gibi kapının orjinali bozulursa yok damarları kaybolursa dedi durdu ama ben koyu kapılardan iyice bıkmıştım çok direttim ama şimdi bana iyiki yapmışız valla bazen karı sözü dinliycen diyo:KK9::KK9::KK9: gelip geçip bakıyo inceliyo tırnağıyla falan kontrol yapıyo ama kusur bulacağı bişey yok maleseffffff:KK9::KK9::KK9::KK9:

anladım ben de eşimi çok zor ikna ettim aynen senin eşin gibi kapının orjinali bozulursa yok damarları kaybolursa dedi durdu ama ben koyu kapılardan iyice bıkmıştım çok direttim ama şimdi bana iyiki yapmışız valla bazen karı sözü dinliycen diyo:KK9::KK9::KK9: gelip geçip bakıyo inceliyo tırnağıyla falan kontrol yapıyo ama kusur bulacağı bişey yok maleseffffff:KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy neguzellll...darisi bana insallahhhh.

çok güzel olmuş
bayıldım valla
ellerinize sağlık
avizeye bittim resmen

ben de bu yaz yavaş yavaş kahverengi olan mobilyalarımı boyamayı düşünüyorum
eşimin marangoz olmasını çok isterdim valla

ben ilk önce denemek amaçlı zigon sehpalarımı boyıycam beyaza
sizce nasıl boya almam lazım

valla ben polisan x1 panel kapı boyası kullandım ipek mat çok güzel kapatan ve hakkaten ipek gibi bi dokusu olan bi boya ama bazıları mat istemiyo parlak seviyo o zaman da polisan matrix var o da çok güzel kapatıyo..marangoz olmaya gerek yok biz de değildik zaten:KK34:yapılması zor iş değil çok basit sadece sabır gerektiriyo 1 kat boyayıp ara katlarda iyice kurumasını beklersen çok güzel oluyo...

ben ufaktan başlayıp çok büyük işlere girişmeyi düşünüyorum
mesela yatak odamı komple beyaza boyamak istiyorum
6 kapılı gardolap, yatak başı, komodinler

acaba yapabilir miyim
baya sabır ve zamana ihtiyacım var

peki bu boyalar çok kokuyo mu
evde iki tane ufaklık var da
ben hafta sonları boyayıp ondan sonra da kayınvalideme gitmeyi düşünüyorum kapıyı camı açıp

Benim kapılar amerikan değil gene de boyanır mı acaba :44:
4kapıya ne kadar boya gider ki .
Beyaz şahane göstermiş :KK9:

X