Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

canim iklim kisin genelde cok sert geciyor ama diger mevsimler ayni turkiye gibi

o zaman topikteki butun kizlar ortak bir eyalet secip hep beraber orda yasamaya baslayalim,mesela miami- florida :) aslinda ben mersine cok benzettigim icin orada yasamayi isterdim (

o zaman topikteki butun kizlar ortak bir eyalet secip hep beraber orda yasamaya baslayalim,mesela miami- florida :) aslinda ben mersine cok benzettigim icin orada yasamayi isterdim (

hayir hayir california, hatta los angeles olsun bencezemuszemus

bahar82 topiin sahibi ben olduuma gore:jeyyar: demek ki california ya gelicexiniz, kabul edenler etmeyenler kabul edilmistirnaniknanikkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
pazar günü itibarıyla amerikadayız.
saat farkı biraz sartı bizi, saat en fazla 10 a kadar uyumadan dayanıyorum
bu sefer de sabah 5-6 gibi uyanıyorum
bakalım ne kada sürecek bu durum

selam kızlar
pazar günü itibarıyla amerikadayız.
saat farkı biraz sartı bizi, saat en fazla 10 a kadar uyumadan dayanıyorum
bu sefer de sabah 5-6 gibi uyanıyorum
bakalım ne kada sürecek bu durum

jetlag olmuşsunuz, 1 haftaya kadar düzelirsiniz endişelenmeyin.. iyi tatiller yerimseniben

bende geldiimm .. bak burayi kesfettigim iyi oldu.. gurbetci diye bir soylem vardir almancilar kazandirmistir guzel turkcemize . simdi onun manasini daha iyi anliyorum insanin icindeki ozlem ne yaparsa yapsin hic dinmiyor. evet burda hersey tr den guzel evler arabalar yollar caddeler . hayat standartlari yuksek donene keriz denir ama insan anasini babasini kardeslerini ne cok ozluyor degil mi? avrupa degil ki gidesin 2-3 saate dunya bi yol dunya bir para. en cok ta ablami ozledim. bide dogum yaptim ustelik burda elimde bebisle yapayalniz ah ablacigim olsaydi yanimda

neyse aglayacagim simdi .. bende chicagoda yasiyorum esim burda doktora calismalari icin geldi bende tr de tarih ogretmenidim lisede. ucretsiz izindeyim simdi calismiyorum burda donunce tam gaz devam ise . geleli 1 bucuk sene oldu ocak 2011 de donuyoruz kismetse memleket adana ...

herkesi optm

best regarts

daha geleli iki haftaya olmadı ama şimdiden yalnızlık duygusu içimi kapladı
bu günler nasıl geçecek bilmiyorum.

daha geleli iki haftaya olmadı ama şimdiden yalnızlık duygusu içimi kapladı
bu günler nasıl geçecek bilmiyorum.

ilk sene genelde çok zor olur, ama sonra alışırsınız (özellikle kendi isteğinizle gittiyseniz). siz ne kadar kalacaksınız?yerimseniben

Tekrar merhaba kizlar,

10 gun sonra North Carolina , Raleigh e gidiyorum esim ve 2 yasindaki kizimla. Ben de bir cok arkadas gibi egitim amacli gidiyorum US e. doktoraya baslayacagim kismetse...North CArolina dan birileri varsa tanismak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…