Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

10 yilir Long Island'dayim ailemle birlikte, bu zamana kadar hic iyi bir dost edinemedim varmi benim gibi olan?? Bahar82 selam canim, nasil geciyor gunlerin burada?..

Son düzenleme:
cok merak ediyorum acaba amerikada yasiyanlar bizim amerikaya imrendigimiz gibi onlarda avrupaya imreniyor mu ????:44::44::44::44::44:

BABBAM CIM SEN SOLOTICA LENS TOPIGINDEKI BAMBAMMISIN MERAK ETTIM BU SITEDE SOLOTICA LENS BOLUMUNDE BI BAMBAM VAR DA O YUZDEN SORDUM. HERKESE MERABA BUARADA BENDE NEWYORK TA YASIYORUM 14 YILDIR

cnm ya cok pardon ben bayadir girmiordum bu topige gormemisim cnm evt solotica topigindeki bambam benm
bu arada tatilde NY daydim ilk defa bu kdr gezme sansim oldu cok sevdim NY yi yasayamak isterdik orada sanslisin valla. tabi yasam pahali orada biliorm ama sehir guzel gercekten :)

cok merak ediyorum acaba amerikada yasiyanlar bizim amerikaya imrendigimiz gibi onlarda avrupaya imreniyor mu ????:44::44::44::44::44:

vildancim benm yasadigim bolge icin konusabilirim bu konuda pek oole deil adamlarin umru deil desem yeridir. dunya amerikadan ibaret onnara :)

Son düzenleme:

slm kizlar bende amerikada yasiyorum yaklasik 1 yil olcak benim bulundugum yerde bayagi bi turk var o acidan sansliyim ama yinede yeni insanlarla tanismak isterim albany NY de yasiyoruz esimle birlikte

bizde buraya geleli 1 ay oldu.Las Vegasta yasiyoruzzzz.Hersey iyi gidiyor suan da cok sukur..

Merhabalar

Esimin isi dolayisiyla Austin'e gitme ihtimalimiz var. Oradaki yasamla ilgili bilgi almaya calisiyorum. Orada yasayan yada yasamis olan var mi?

Tesekkurler

bişey sorucam arkadaşlar.bazen duyuyoruz. yabancıların daha çok avrupa ve amerikadaki insanların türklere karşı bi antipatileri filan varmı?

bişey sorucam arkadaşlar.bazen duyuyoruz. yabancıların daha çok avrupa ve amerikadaki insanların türklere karşı bi antipatileri filan varmı?

cnm ABDde bu durum pek yok acikcasi tabi yerine gore degisebilir tabi benm yasadigim yeri ele alarak yorum yapiyorum. Genelde ABDliler cok aliskin yabancilara. Turklerle ilgili cok belirgin keskin dusunceleri olanlara rastlamadim genelde cok ilginc buluyorlar hemen sorup muhabbet ediyorlar. Avrupa icin yorum yapmam dogru olmaz yasamadim sadece gezmek amacli gittim onda da zaten hep turistik yerlerde oldugumuzdan ters birseyle karsilamadik.

merhabalar bende 2.5 yildir Chicagoda yasiyorum esimle birlikte.. evlendim ve buraya geldik.. cok degil ama 2 tane cok iyi arkadas edindim cok sukur ama gercekten zor buralarda yasamak bburdada baya Turk var Allah hepimizin yardimcisi olsun

bunları duymam iyi oldu. saol cnm. ilerde amerikada yaşamak istiyorum. dilimde çok iyi. ama işte bizim lisede bi hoca vardı. newyorka gitmiş. işte türklere karşı davranışları çok farklıymış filan gittiğine pişman olmuş . bende biraz korkmuştum. şimdi rahatladım

Rica ederim ne demek cnm. Tabi ki ben kendi yasadigim bolgeye gore yorum yaptim. NY'a gezmek amacli gitmistik bir sorun gene yasamamistik belki hocanin sansina karsilastiklarindan kaynakli bir durumdu. Hicbirinin onyargisi yok diyemem tabi boyle kesin bir yargi yapmak guc genel olarak gordugume gore yaziyorum Ama sunu diyebilirim bir Akdenizli sicakliginda degiller ilk karsilastiginda bizler gibi hemen salirip can ciger kuzu sarmasi olmuyorlar.

Son düzenleme:
bizde las vegastayiz kizlar 4ay oldu biz geleli :))) tek sorunum dil bilmiyorummmmmmm :) herseyi esime soruyorummmm

kızlar amerikada yasayıp sağlık sektörüyle ilgisi olan arkadaslardan bir ricam olacak ben lupus hastasıyım bu hastalığı tedavi eden bir ilaç yok yalnız fda tarafından onaylanan yeni bir ilaç var adı benylista bu ilaç amerikada satışa çıktı sanırım bu ilacla ilgili bana bilgi verebilecek arkadaslardan yardımlarını bekliyorum

kızlar selam, ben de 2 aya kadar Texas Houston'a geliyorum. evi halledemedik henuz, 3 ay kadar kalıcam tercihim mobilyalı bir ev, houston'da oturan var mı? semt vs konusunda cok yardıma ihtiyacım var, lutfen duyun beniiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…