- Konu Sahibi aalizzwell
10 yilir Long Island'dayim ailemle birlikte, bu zamana kadar hic iyi bir dost edinemedim varmi benim gibi olan?? Bahar82 selam canim, nasil geciyor gunlerin burada?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yok merak etme o konda haklisin bizde oole diorz tamam ben istanbulu da ozluorm o ayri boazini cikip gezmeyi deniz kenarinda fln ama buraya alisinca istanbula tatile gidince 2 gunde herseye sinirlenmeye basliorz trafigine yargilar gozlerle bakan insanlara. nedense TR de bayiliorz birbirimize tuaf tuaf bakmaya. nese ilginc ama benm de burada sevdigim cok yon var. 2 yere ait olmak kotu bise yaw. iki yeri birlestirmekistio insan. keske ailelerimiz burda olsa bizde hic dusunmezdik burda kalirdik.
BABBAM CIM SEN SOLOTICA LENS TOPIGINDEKI BAMBAMMISIN MERAK ETTIM BU SITEDE SOLOTICA LENS BOLUMUNDE BI BAMBAM VAR DA O YUZDEN SORDUM. HERKESE MERABA BUARADA BENDE NEWYORK TA YASIYORUM 14 YILDIR
BABBAM CIM SEN SOLOTICA LENS TOPIGINDEKI BAMBAMMISIN MERAK ETTIM BU SITEDE SOLOTICA LENS BOLUMUNDE BI BAMBAM VAR DA O YUZDEN SORDUM. HERKESE MERABA BUARADA BENDE NEWYORK TA YASIYORUM 14 YILDIR
cok merak ediyorum acaba amerikada yasiyanlar bizim amerikaya imrendigimiz gibi onlarda avrupaya imreniyor mu ????:44::44::44::44::44:
cnm yok merak etme o konda haklisin bizde oole diorz tamam ben istanbulu da ozluorm o ayri boazini cikip gezmeyi deniz kenarinda fln ama buraya alisinca istanbula tatile gidince 2 gunde herseye sinirlenmeye basliorz trafigine yargilar gozlerle bakan insanlara. nedense TR de bayiliorz birbirimize tuaf tuaf bakmaya. nese ilginc ama benm de burada sevdigim cok yon var. 2 yere ait olmak kotu bise yaw. iki yeri birlestirmekistio insan. keske ailelerimiz burda olsa bizde hic dusunmezdik burda kalirdik
bişey sorucam arkadaşlar.bazen duyuyoruz. yabancıların daha çok avrupa ve amerikadaki insanların türklere karşı bi antipatileri filan varmı?
cnm ABDde bu durum pek yok acikcasi tabi yerine gore degisebilir tabi benm yasadigim yeri ele alarak yorum yapiyorum. Genelde ABDliler cok aliskin yabancilara. Turklerle ilgili cok belirgin keskin dusunceleri olanlara rastlamadim genelde cok ilginc buluyorlar hemen sorup muhabbet ediyorlar. Avrupa icin yorum yapmam dogru olmaz yasamadim sadece gezmek amacli gittim onda da zaten hep turistik yerlerde oldugumuzdan ters birseyle karsilamadik.
bunları duymam iyi oldu. saol cnm. ilerde amerikada yaşamak istiyorum. dilimde çok iyi. ama işte bizim lisede bi hoca vardı. newyorka gitmiş. işte türklere karşı davranışları çok farklıymış filan gittiğine pişman olmuş . bende biraz korkmuştum. şimdi rahatladım