- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi aalizzwell
yok canim sende bi gariplik, buraya alisinca insan, sevio, benimsio, ayrilasi gelmio
kaydirigubbakcemile3
dimi ama opuyorumnanaktan
bir itiraf da benden; ailem ABD ye yerleşmeyi düşünseydi TR yi hiç düşünmezdim :1closedeyes: bende bir gariplik var kanımca
saol canim, evt dediin gbi burasi cok uzak, bizim buraya direk ucus bile yoksenağlama
dideemcim eheheh hosgeldim tatlim topige kaydirigubbakcemile5
cnm cok sevndm ben de aynen GRE devam laelaelaelaelae pof cok sinir bir sinav.
nese ay iisalla gelin bu taraflara keske yakin olsak eheheh :) ama bizim yasadigimiz yer cok guzel deil malesef yani aslinda iklim fln sahane sakin bir yer ama yapicak cok sey yok bi de oole guzel ve buyuk yerlere cok yakin deil. North Carolina dayiz biz. esim Duke da doktora yapio. iste en yakin washington dc var bi. arabayla haftasonu gidilebilecek. cok isterdim new york a yakin bi yerde yasamak. ama daha pahali olurdu eminim burasi yasamak icin uygun maddi olarakhadi hayirlisi tatlim! boshayallersmile
arkadaşlar merhaba, eşim pazar günü(10 mayıs) 11:30 uçağı ile Amerikaya geliyor. iş için 1 hafta kalacak
Amerikada Cincinnati, Ohio 1 hafta kalacak.
önce uçak İllinois ,Chikago, inecek oradan cincinnatiye gidecek. sizden ricam yolculuğunun kaç saat süreceği. Türkiye saati ile kaçta orada olacağı ve kalacağı yer hakkında bilgi almak.için hiç rahat değil. ilk defa bu kadar ayrı kalacağız. sorularıma cevap verirseniz ço memnun olacağım sevgilera.s.
aa biz de North Carolina'ya geliyoruz
15 haziranda orada olacağız inşallah
ama biz şimdilik sizin gibi uzun süre için gelmiyoruz
sadece yaz tatili boyunca yani 3 ay orada olacağız
canim chicago yu bilemiorum ama biletinde tahmini bi varis saati yaziodur, ya da netten ucus bilgilerini bulabilirsiniz, cunku o saat isi baya deisebilio, aktarma yapiosun iki ucus arasi bekleme suresi deisebilio, hava kosullari falan filansempatiksalakcinni, mesela bizim buraya 12 saatte de gelebiliosun 19 saatte desempatiksalakcinni
canim chicago yu bilemiorum ama biletinde tahmini bi varis saati yaziodur, ya da netten ucus bilgilerini bulabilirsiniz, cunku o saat isi baya deisebilio, aktarma yapiosun iki ucus arasi bekleme suresi deisebilio, hava kosullari falan filansempatiksalakcinni, mesela bizim buraya 12 saatte de gelebiliosun 19 saatte desempatiksalakcinni
evt ben de aynen bunu dicektim sen yazmissin bile. varis saati bilette yaziordur ayshaa nin dedigi gibi aktarmalar fln deisebilio saat. ama merak etme icin rahat olsun sonucta varicak bir sekilde. o kdr da korkulcak bise yok biz 3 aktarma yaptigimiz bile oluor. kacirsa bile sonraki ucustan verirler.
arkadaşlar çok teşekkür ederim. içim biraz olsun rahatladı:1hug: ama hala endişeliyim yani ne bileyim o kadar saat havada yolculuk. offf hayırlısı ile gidip dönse:1no2:
selam kizlar topigi daha yeni gordum bende new york long island dayim 4,5 senedir burdayim evlenip geldim hala cok alistigim soylenemez burada yasamaya alistim ama esim bugun hadi tr ye donuyoruz dese kosa kosa giderim herhalde gerci cocugumu dusunmek zorundayim ama gurbetlik cok zor yalnizlik ondan da zor allah rizasi icin gorustugum konustugum bir tane arkadasim yok
selam kizlar topigi daha yeni gordum bende new york long island dayim 4,5 senedir burdayim evlenip geldim hala cok alistigim soylenemez burada yasamaya alistim ama esim bugun hadi tr ye donuyoruz dese kosa kosa giderim herhalde gerci cocugumu dusunmek zorundayim ama gurbetlik cok zor yalnizlik ondan da zor allah rizasi icin gorustugum konustugum bir tane arkadasim yok
aaa oole mi cnm hangi sehre geliorsunuz? bayanssulusmile
.
canim kusura bakma daha yeni gordum yazdigini new york un neresine geliceginize bagli manhattan brooklyn gibi kalabalik yerlere gelicekseniz surekli bi hareketlilik surekli bir karmasanin icinde olucaksiniz demektir biz long island dayiz tam yasanilicak yer ozellikle cocukluysan yada gurultuyu sevmiyorsan gerci oglum olmasa ben sokaklarda kalabaligi severim manhattan tam benlik :) aklimada birsey gelmiyor ki yalniz su belirtiyim new york amerikanin en pahali olan eyaletlerinden biri hersey ates pahasi benim aklima birsey gelmiyor senin aklina takilan birsey varsa yaz canim elimden geldigince cevaplarimmerhaba bahar
sana bir sorum olacak..
eşim, daha evlenmeden önce California da yaşıyordu, mecburen evlendikten sonra da orayı tercih etti... ama şimdi istersen New York a gidelim dedi. ama açıkçası New York tan biraz çekiniyorum. biraz bilgi verir misin New York hakkında a.s.
yok canim ya hic kimse yok olanlarda dogru durust insanlar degil keske ailemden bir kisi bile olsa burda olsaydi bazen cok bunaliyorum biriyle konusmaya ihtiyac duyuyorum ama kimse yok ki turkiyeyi arayip onlarada derdimi anlatamiyorum cunku beni gormedikleri icin acaba neyi var gercekten rahati yerinde mi diye iki kat fazla uzuluyorlarorada Turk cok,hic mi kafana uyan biri yok ,canim cok uzuldum ,yanlizlik zor.
canim kusura bakma daha yeni gordum yazdigini new york un neresine geliceginize bagli manhattan brooklyn gibi kalabalik yerlere gelicekseniz surekli bi hareketlilik surekli bir karmasanin icinde olucaksiniz demektir biz long island dayiz tam yasanilicak yer ozellikle cocukluysan yada gurultuyu sevmiyorsan gerci oglum olmasa ben sokaklarda kalabaligi severim manhattan tam benlik :) aklimada birsey gelmiyor ki yalniz su belirtiyim new york amerikanin en pahali olan eyaletlerinden biri hersey ates pahasi benim aklima birsey gelmiyor senin aklina takilan birsey varsa yaz canim elimden geldigince cevaplarim