Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

bir itiraf da benden; ailem ABD ye yerleşmeyi düşünseydi TR yi hiç düşünmezdim :1closedeyes: bende bir gariplik var kanımca

cnm yok merak etme o konda haklisin bizde oole diorz tamam ben istanbulu da ozluorm o ayri boazini cikip gezmeyi deniz kenarinda fln ama buraya alisinca istanbula tatile gidince 2 gunde herseye sinirlenmeye basliorz trafigine yargilar gozlerle bakan insanlara. nedense TR de bayiliorz birbirimize tuaf tuaf bakmaya. nese ilginc ama benm de burada sevdigim cok yon var. 2 yere ait olmak kotu bise yaw. iki yeri birlestirmekistio insan. keske ailelerimiz burda olsa bizde hic dusunmezdik burda kalirdik.

saol canim, evt dediin gbi burasi cok uzak, bizim buraya direk ucus bile yoksenağlama

evt aynen direk yok malesef of tek sorun da bu yani yolculuk uzun.

arkadaşlar merhaba, eşim pazar günü(10 mayıs) 11:30 uçağı ile Amerikaya geliyor. iş için 1 hafta kalacak
Amerikada Cincinnati, Ohio 1 hafta kalacak.
önce uçak İllinois ,Chikago, inecek oradan cincinnatiye gidecek. sizden ricam yolculuğunun kaç saat süreceği. Türkiye saati ile kaçta orada olacağı ve kalacağı yer hakkında bilgi almak.için hiç rahat değil. ilk defa bu kadar ayrı kalacağız. sorularıma cevap verirseniz ço memnun olacağım sevgilera.s.

aa biz de North Carolina'ya geliyoruz
15 haziranda orada olacağız inşallah
ama biz şimdilik sizin gibi uzun süre için gelmiyoruz
sadece yaz tatili boyunca yani 3 ay orada olacağız

canim chicago yu bilemiorum ama biletinde tahmini bi varis saati yaziodur, ya da netten ucus bilgilerini bulabilirsiniz, cunku o saat isi baya deisebilio, aktarma yapiosun iki ucus arasi bekleme suresi deisebilio, hava kosullari falan filansempatiksalakcinni, mesela bizim buraya 12 saatte de gelebiliosun 19 saatte desempatiksalakcinni

aa biz de North Carolina'ya geliyoruz
15 haziranda orada olacağız inşallah
ama biz şimdilik sizin gibi uzun süre için gelmiyoruz
sadece yaz tatili boyunca yani 3 ay orada olacağız

aaa oole mi cnm hangi sehre geliorsunuz? bayanssulusmile

evt ben de aynen bunu dicektim sen yazmissin bile. varis saati bilette yaziordur ayshaa nin dedigi gibi aktarmalar fln deisebilio saat. ama merak etme icin rahat olsun sonucta varicak bir sekilde. o kdr da korkulcak bise yok biz 3 aktarma yaptigimiz bile oluor. kacirsa bile sonraki ucustan verirler.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. içim biraz olsun rahatladı:1hug: ama hala endişeliyim yani ne bileyim o kadar saat havada yolculuk. offf hayırlısı ile gidip dönse:1no2:

arkadaşlar çok teşekkür ederim. içim biraz olsun rahatladı:1hug: ama hala endişeliyim yani ne bileyim o kadar saat havada yolculuk. offf hayırlısı ile gidip dönse:1no2:

endiselenme canim ya, biliosun kaza riski en dusuk olan yolculuk tipi ucak yolculuu.

cani cok sikilabilir tek basina o ayrikaydirigubbakcemile3 hele bi de yolculukta uyumayi sevmiosabilmiyorumkismile

selam kizlar topigi daha yeni gordum bende new york long island dayim 4,5 senedir burdayim evlenip geldim hala cok alistigim soylenemez burada yasamaya alistim ama esim bugun hadi tr ye donuyoruz dese kosa kosa giderim herhalde gerci cocugumu dusunmek zorundayim ama gurbetlik cok zor yalnizlik ondan da zor allah rizasi icin gorustugum konustugum bir tane arkadasim yok

merhaba bahar

sana bir sorum olacak..
eşim, daha evlenmeden önce California da yaşıyordu, mecburen evlendikten sonra da orayı tercih etti... ama şimdi istersen New York a gidelim dedi. ama açıkçası New York tan biraz çekiniyorum. biraz bilgi verir misin New York hakkında a.s.

ben de topigi yeni gordum,her zamanda burayi kontrol ederim gozumden kacmis demekki.

ben California da yasiyordum esim orali,ama hamile kaldiktan sonra Texas a tasindik,kizkardesim ve annem burda oldugu icin ,esim de sagolsun kabul etti ve geldi,iyi ki de tasinmisim,insanin ailesi gibi yok hele de uzaklarda insanin en cok ihtiyac duydugu sey ailenden birisinin yaninda olmasi.

simdi Allah bagislarsa 6 aylik ceylin isminde bir kizim var ,calismiyorum su anda,kizim 1 yasina gelene kadar dusunmuyorum calismayi.

guzel bir topik.paylasmak guzel olacak.

orada Turk cok,hic mi kafana uyan biri yok ,canim cok uzuldum ,yanlizlik zor.

yeni gelen arkdslar hosgelmisler sefa gelmisleropuyorumnanaktan

ben de diodum kimse ugramaz oldu topie die:gitme:

canim kusura bakma daha yeni gordum yazdigini new york un neresine geliceginize bagli manhattan brooklyn gibi kalabalik yerlere gelicekseniz surekli bi hareketlilik surekli bir karmasanin icinde olucaksiniz demektir biz long island dayiz tam yasanilicak yer ozellikle cocukluysan yada gurultuyu sevmiyorsan gerci oglum olmasa ben sokaklarda kalabaligi severim manhattan tam benlik :) aklimada birsey gelmiyor ki yalniz su belirtiyim new york amerikanin en pahali olan eyaletlerinden biri hersey ates pahasi benim aklima birsey gelmiyor senin aklina takilan birsey varsa yaz canim elimden geldigince cevaplarim

orada Turk cok,hic mi kafana uyan biri yok ,canim cok uzuldum ,yanlizlik zor.
yok canim ya hic kimse yok olanlarda dogru durust insanlar degil keske ailemden bir kisi bile olsa burda olsaydi bazen cok bunaliyorum biriyle konusmaya ihtiyac duyuyorum ama kimse yok ki turkiyeyi arayip onlarada derdimi anlatamiyorum cunku beni gormedikleri icin acaba neyi var gercekten rahati yerinde mi diye iki kat fazla uzuluyorlar

cevabın için çok sağol canım. mesela iklim nasıl? çok sert oluyor sanırım kışlar? bir de çok hareketli ve kalabalık yerleri sevmiyorum, korkutuyor beni. ama senin yaşadığın yer güzelmiş, sessiz-sakin.. :lepi:

Merhabalar,

Ben de 13 aydir Amerika dayim. 8 ay Florida da kaldiktan sonra 5 aydir da Indiana da master yapiyordum ama okulda bazi problemler yasadim simdi okul degistirmeye calisiyorum. California ve Texas da birer okula basvurdum bakalim hayirlisi. Haziran da Turkiye ye gidecegiz 2 ayligina benim de 23 aylik bizr kizim var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…