Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

evt cidden hic onemsemiolarlmaz:

bu arada 5 olan laptop, suan 6 bavul varkaydirigubbakcemile3

cok zor durumdayiz ciddenkaydirigubbakcemile3

evt cidden hic onemsemiolarlmaz:

bu arada 5 olan laptop, suan 6 bavul varkaydirigubbakcemile3

cok zor durumdayiz ciddenkaydirigubbakcemile3

anaaaaa sempatiksalakcinni ee peqi uzun mu kalcaksiniz yoksa hediyelerden dolayi fln mi bu kdr? biz sadece 3.5 hafta gidibilcez bu sene o yuzden sadece el valizi yetio. oole pek buyuk hediye de goturmuorz kimseye ilk sefer gidiste ufak tefek bisiler almistik. valla herkese diorz cok buyuk bise istemeyin die :hulya: hehueh kolay gelsin valla size cnm ya:smiley-cool:

canim ben artik donuorum tr de o yuzden o kadar cokkaydirigubbakcemile3

Kizlar yaz tatili icin ben esimden 2-3 hatfa once gidicem bilet almadik henuz esimin ne zaman gidebilecegi belli degil diye.Biletler ne pahali 1500-1600 den asagi yok.Sizler aldiniz mi?

Kizlar yaz tatili icin ben esimden 2-3 hatfa once gidicem bilet almadik henuz esimin ne zaman gidebilecegi belli degil diye.Biletler ne pahali 1500-1600 den asagi yok.Sizler aldiniz mi?

cnm bizde bugun aldik biletler cok fena gecen yil cok daha uygun fiyatlara bulmustuk. aynen dedigin gibi fiyatlara buldum haziran ortasi icin. 1300 gibi bise oldu kisi basi ( gecen yil nerdeyse bununla yari yariya bilet almistik inanilmaz bu sene cok kotu :umursamaz: resmen 1 aydir insinler die bekledik suana kdr en uygun buldugumuz bu oldu. artik daha da bekleyemedik ama belki iner bi sure belki daha da pahaliu olur ay belli olmuo :sinifsinif:

biz de gelirken 1600 vermistik:sm_confused:

slm benim sessiz topigimin sessiz kizlarikaydirigubbakcemile3
napiosunuz?

ay cnm benm arada kaynamis gormemisim bile.
ne guzel siz donuorsunuz. neler hissediyorsunuz? yani kalmak mi donmek mi? nasil? biz cok kararsiziz ne yapicaz sonrasinda die?

cok heycanliyiz tabiaklinialirimsmile ozellikle ben direk evlenip buraya geldim, simdi ev kurucaz tr de falan yeniden evleniomus gbi hissediorum kendimikaydirigubbakcemile3

ya biz aslinda burayi cok sevioruz, harika tam yasanilcak bi yer ama sizin orasini bilmiorum da bizim burda hic turk yok goruselim edelim arkadaslik kuralim, o yuzden cok zor oluo. sahsen sevdiklerimle beraber tr de olmayi tercih ederim, ha onlar burda olsaydi gitmek istemeyebilirdimkaydirigubbakcemile3

bir itiraf da benden; ailem ABD ye yerleşmeyi düşünseydi TR yi hiç düşünmezdim :1closedeyes: bende bir gariplik var kanımca

bizde cnm ayni evlenip geldik sizin gibi :) ne guzel yeni heycan tabi ev kurmak hiihi

bizim burada cok turk var valla ama gene de ailelerimizi yakin arklarimizi ozluorz dedigin gibi keske burada olsalar bizde donmeyi hic dusunmezdik. biz buradan sonra avrupa da yasamayi planliorz en azindan daha yakin gidip gelmek daha kolay ailelerimiz de daha kolay gelir gider die. burasi cok uzak malesef. :umursamaz:

hayirli olsun cnm sizin icin cok sevndm senin adina bayanssulusmile

bir itiraf da benden; ailem ABD ye yerleşmeyi düşünseydi TR yi hiç düşünmezdim :1closedeyes: bende bir gariplik var kanımca

yok canim sende bi gariplik, buraya alisinca insan, sevio, benimsio, ayrilasi gelmio

kaydirigubbakcemile3

saol canim, evt dediin gbi burasi cok uzak, bizim buraya direk ucus bile yoksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…