- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
-
- Konu Sahibi aalizzwell
Baya kalabaliklasmisiz kizlar :dance:
Kiyafet konusu ayri bir olay zaten Turkiye de buyuk beden bulamazsin bura kucuk beden bulamiyorsun:1shok:
Zevkleri de bir ayri
Kizlar yazin Turkiye ye kimler gidiyor bakalim?
Bende gidicem insallah.Tarihim belli degil ama.
sen ne zaman gidiceksin canim?
canim j2 ye calisma izni veriolar ben aldim mesela:dance: vize cesidini deistirmene gerek yok
Selam arkadaslar, ben de Amerikada doktora yapiyorum. Evlendigim icin geldim, esim de Turk ve ilk o doktoraya basladi , yazin geldi Tr. ye evlendik ve ben de buraya geldim. GRE ve TOEFL sinavlarini aldim, F2 vizem vardi ilk zamanlar ama hicbir ise yaramiyo maalesef((( Dependent vizesi... Master a kabul aldim ve bitirdim bu buradaki 3. senem. Floridadayim.. Simdi bu sene de doktoraya basladim matematik bolumundeyim. Ama o kadar cok zorlaniyorum ki... Burada ulasim yok arabanin olmasi sart.. Onun haricinde yalnizlik ozlem hasret bak 3 sene gecmis ben hala zorlaniyorum.
Neyse yine yazisiriz buradan..
biz de haziran ortasinda gitcez bayanssulusmileopuyorumnanaktancanim ben haziran basinda gidicem sositososito
Baya kalabaliklasmisiz kizlar :dance:
Kiyafet konusu ayri bir olay zaten Turkiye de buyuk beden bulamazsin bura kucuk beden bulamiyorsun:1shok:
Zevkleri de bir ayri
Kizlar yazin Turkiye ye kimler gidiyor bakalim?
Hem de ne gicik. Ben bu yaz ehlyetmi alacagim insallah kocamdan arabayi kacirir gezmeye baslarim. O gezmeyi sevmiyor( Bir de plajlar var dogru durust ama egenin akdenizin plajlarindan sonra buranin suyu hamam suyundan farksiz... Bir de ust bas almak istiyorum kendi olculerime yakisan birsey bulamiyorum. Kiyafetler zevkli degil, cok duz cok kotu kaliplari var... Ben de zaten hep hayatim boyu dupeduz giyindim, artik yasim gecmeden sikir sikir giyinmek istiyorum.
En buyuk sorun yalnizlik. Kafama gore arkadasim yok( Bizim departmanda uc kiz var!!! Digerleri master da yaslari kucuk 22
Diger bir sorun benim matematik background um yok( Cok zorlaniyorumm offf..Bitirmezsem de kendimi basarisiz gorecegim hayat boyu... Bu benim idealim, akademisyen olmak istiyorum.
yok canim ya gayet yasal yollardan hem de cok kolay aldimzemuszemus
walla gulluk gulistanlik ulke biz geldik krize girdikaydirigubbakcemile3
ben ilk zamanlar cekiklerin konusmasini anlamiodum garip garip geliodu simdi alistimkaydirigubbakcemile3
cnm evt j2 ye veriorlar biz suan f vizedeyiz o yuzden deistircez J ye :) o zmn alabilicem yoksa f2 ye sponsor bulmadan bi isyerine girmeden yani H e cevirmeden kesinlikle calismaya izin yok
biz de haziran ortasinda gitcez bayanssulusmileopuyorumnanaktan
bilet fiyatlari cok fena bu aralar ne yaptiniz siz biz henuz almadik belki biraz ucuzlar die bekliorz eyvahedigeldismile
ay bu beden konusunda zaten delircem benhele ki ayakkabilarda. 6 benm ayak numaram ama bazi yerler pek 6 uretmio mu ne annamadim. mesela urban outfitters da bise begeniosun en kucugu 7 numara sinir oluorm
kiyafetlerde de ayri dert kocamanlar valla bilmiyorumkismile
ay ben yanlis okumusumkaydirigubbakcemile3
zaten amerikalilar bi garip calisma izni verirken bile sacma sapan seyler soruolarsempatiksalakcinni
neymis ev gecindirmiceeni sadece kendi masraflarin icin calisicaani ispatlaman lazimmiskaydirigubbakcemile3
cok komikler walla:roflol:
ay evt ya baya pahalanmis biletlerboshayallersmile
neyse ki biz biraz onceden almistik bu duman olaylari falan cikmadan baya once:dance:
yirttik yanizemuszemus
ay ne guzel sanslisiniz o zmn. biz gecen yil cok uygun bulmustuk nisan sonunda almistik. bu sene de o zmni bekliorz ilginc bi durum var biletlerde cok sure once alinca da cok cok ucuz olmuo cok yakin alinca da ortada bi yerde alinca uygun bulunuo ama bakalim ne olcak sonumuz kafamçokkarıştı o kdr parayi bayilmak cok sinir bozucu :umursamaz:
evt haklisinboshayallersmile
ama bilet parasindan cok benim sinir oldugun bavul parasi adamlar resmen soyguncu ya:sm_confused:
ay biz artik sadece birer el valizi ile gidip geliorz birer de laptop bi sirf cantasi hepsini yanimiza aliorz valla. hic bagaj da beklemiorz boolece hemen cikiorz. az esya ile gidip geliorz ne yapalim. ama ilk gelirken biz de malesef bayilmistik paracok sinir evt taatlim haklsin
biz baya bi bayilicaz giderkenkaydirigubbakcemile3
hem carry on baggage hem de sirt cantasi goturulebilio mu tatlim ole yazmissin dafisfisfis
ehehe evt ben gecen giderken aynen sooleydim bi el valizim bi laptop bir sirt cantasi hatta bi de kendi cantam vardi yan cantam sempatiksalakcinni
zaten laptop semsiye kaban fln ayri yani onnari carry on icin saymiorlar ayrica alabiliosun. bir el valizi ve bir sirt cantasi alabiliosun carry on olarak da. yan cantayi da aradan kaynatmistimya zaten bebekleri aileleri goruosunuzdur ne kdr yukleniorlar doal olarak. yani sigicak boyutlarla olduktan zaten el valizin sorun yok yeterli istedikleri boyutlara ve agirliga uysun. ya tabi havayolu sirketine gore deisebilio kontrol etmek lazim her seferinde. aklinialirimsmile