Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

Baya kalabaliklasmisiz kizlar :dance:
Kiyafet konusu ayri bir olay zaten Turkiye de buyuk beden bulamazsin bura kucuk beden bulamiyorsun:1shok:
Zevkleri de bir ayri
Kizlar yazin Turkiye ye kimler gidiyor bakalim?

Kiyafet konusu ayri bir olay zaten Turkiye de buyuk beden bulamazsin bura kucuk beden bulamiyorsun:1shok:
Zevkleri de bir ayri

beeeen:dance::teytey::sm_cool:

canim j2 ye calisma izni veriolar ben aldim mesela:dance: vize cesidini deistirmene gerek yok

cnm evt j2 ye veriorlar biz suan f vizedeyiz o yuzden deistircez J ye :) o zmn alabilicem yoksa f2 ye sponsor bulmadan bi isyerine girmeden yani H e cevirmeden kesinlikle calismaya izin yok

aynen tatlim burada da arabasiz bir hicsin yani 2 araba lazim resmen akannehir
ben de seinn taktigini uyglucam cnm mastere basvuruorm/. toefl aldim gre icin calisiorm simdi off offf. nese haklisin F2 berbat bi vize hic biseye yaramio cok sinir. esim zaten oorenci yani neden F2 ye calisma izni vermiolar anlamiorm tek maasla ne haliniz varsa gorun demek resmen. neyse yazin TR ye gidip geldikten sonra direk J ye gecicez eger ben kabul almazsam tebi :)
ozlem konusunda malesef aileleri cok ozluorz biz de 2 yere ait olmak zormus valla
ama sizin icin isler daha bi yoluna girmis cnm ya sanslisiniz biz de bi benm durumumu halletsek daha rahat edicez guclubacismile

Zevkleri de bir ayri

ay bu beden konusunda zaten delircem ben hele ki ayakkabilarda. 6 benm ayak numaram ama bazi yerler pek 6 uretmio mu ne annamadim. mesela urban outfitters da bise begeniosun en kucugu 7 numara sinir oluorm
kiyafetlerde de ayri dert kocamanlar valla bilmiyorumkismile

cnm hic umutsuzluga kapilma tabikisi yaparsin burda sonucta amerikalilardan daha zor biseyi basariorsun. opuyorumnanaktan

yok canim ya gayet yasal yollardan hem de cok kolay aldimzemuszemus

walla gulluk gulistanlik ulke biz geldik krize girdikaydirigubbakcemile3

ben ilk zamanlar cekiklerin konusmasini anlamiodum garip garip geliodu simdi alistimkaydirigubbakcemile3

ay valla kuruttuk burayi da cnm yaaa aklinialirimsmile
hehe haklisin telaffuzlari cok kotu fena dilleri zor donuo hatta donmuo sempatiksalakcinni bizim aksan onlardan sonra abdlilere super gelio cok rahat anlasilio fln diorlar. eminim sizlere de diorlardir. ben master icin basvurucagim hocanin labinda calistim bi sure gonullu olarak tabikisi 3 de 2 si asyali geri kalani hintli olan bi labti. cinli bi cocukla calisiorm orda o kdr kotu ki aksani notepad aciordum pc de yazdiriordum 10 kere de solese ne dedigi anlasilmio kafamçokkarıştı ki normalde dier insalarla hic boole bi sorun yasamiorm. hos o cocugun ki ekstra kotu :umursamaz:

cnm evt j2 ye veriorlar biz suan f vizedeyiz o yuzden deistircez J ye :) o zmn alabilicem yoksa f2 ye sponsor bulmadan bi isyerine girmeden yani H e cevirmeden kesinlikle calismaya izin yok

ay ben yanlis okumusumkaydirigubbakcemile3

zaten amerikalilar bi garip calisma izni verirken bile sacma sapan seyler soruolarsempatiksalakcinni

neymis ev gecindirmiceeni sadece kendi masraflarin icin calisicaani ispatlaman lazimmiskaydirigubbakcemile3

cok komikler walla:roflol:

biz de haziran ortasinda gitcez bayanssulusmileopuyorumnanaktan
bilet fiyatlari cok fena bu aralar ne yaptiniz siz biz henuz almadik belki biraz ucuzlar die bekliorz eyvahedigeldismile

ay evt ya baya pahalanmis biletlerboshayallersmile

neyse ki biz biraz onceden almistik bu duman olaylari falan cikmadan baya once:dance:

yirttik yanizemuszemus

kaydirigubbakcemile3:roflol:

tobe tobe hayda ne acaip harbiden :uhm:

ay evt ya baya pahalanmis biletlerboshayallersmile

neyse ki biz biraz onceden almistik bu duman olaylari falan cikmadan baya once:dance:

yirttik yanizemuszemus

ay ne guzel sanslisiniz o zmn. biz gecen yil cok uygun bulmustuk nisan sonunda almistik. bu sene de o zmni bekliorz ilginc bi durum var biletlerde cok sure once alinca da cok cok ucuz olmuo cok yakin alinca da ortada bi yerde alinca uygun bulunuo ama bakalim ne olcak sonumuz kafamçokkarıştı o kdr parayi bayilmak cok sinir bozucu :umursamaz:

evt haklisinboshayallersmile
ama bilet parasindan cok benim sinir oldugun bavul parasi adamlar resmen soyguncu ya:sm_confused:

evt haklisinboshayallersmile
ama bilet parasindan cok benim sinir oldugun bavul parasi adamlar resmen soyguncu ya:sm_confused:

ay biz artik sadece birer el valizi ile gidip geliorz birer de laptop bi sirf cantasi hepsini yanimiza aliorz valla. hic bagaj da beklemiorz boolece hemen cikiorz. az esya ile gidip geliorz ne yapalim. ama ilk gelirken biz de malesef bayilmistik para cok sinir evt taatlim haklsin

biz baya bi bayilicaz giderkenkaydirigubbakcemile3

hem carry on baggage hem de sirt cantasi goturulebilio mu tatlim ole yazmissin dafisfisfis

biz baya bi bayilicaz giderkenkaydirigubbakcemile3

hem carry on baggage hem de sirt cantasi goturulebilio mu tatlim ole yazmissin dafisfisfis

ehehe evt ben gecen giderken aynen sooleydim bi el valizim bi laptop bir sirt cantasi hatta bi de kendi cantam vardi yan cantam sempatiksalakcinni
zaten laptop semsiye kaban fln ayri yani onnari carry on icin saymiorlar ayrica alabiliosun. bir el valizi ve bir sirt cantasi alabiliosun carry on olarak da. yan cantayi da aradan kaynatmistim ya zaten bebekleri aileleri goruosunuzdur ne kdr yukleniorlar doal olarak. yani sigicak boyutlarla olduktan zaten el valizin sorun yok yeterli istedikleri boyutlara ve agirliga uysun. ya tabi havayolu sirketine gore deisebilio kontrol etmek lazim her seferinde. aklinialirimsmile

dooru diosun bi de orda gidp kucucuk cantayi dunya para verip check in yaptirmak varsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…