- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.737
- 198
Haha sende aynı benim gibiymişsin
Neeee 12 çocuk muuNe var kayınvalidene bi kaç gün baktıysan bende evliliğimizin 3.ayında kayınbabam kaza yaptı kayınvalidem kalp hastası 1 aya yakın evinde kaldım üstelik yeni evli olmama rağmen ve 12 çocuğu olmasına rağmen... gece gündüz kaldım eve anca 1 yada 2 saatliğine gittim geri döndüm okadar... benimde sinir olduğum konular oldu ama benim sinirim asla hasta olan kayınvalideme ve kayınbabama olmadı... çünkü onların vesilesi ile dünyaya geldi benim biricik aşkım iyiki onun gibi bir eşe sahibim ve bu yüzden kayınvalidem ve kayinbabami seviyorum çokta iyi insanlar... benim sinirim sadece diğer çocuklarına oldu çünkü benim yaşım 23 tü ozamanlar... ve herkesten küçüktüm bütün iş bendeydi... şuan 27 yaşındayim Allah kimseyi hastalıkla sınamasın ama yine olsa yine gider bakarım ama şöyle bi değişiklik yapardım herkesi sıraya sokardım bakması için... bide sana kalk evi süpürüver demiş ne var ki bunda asıl senin bunu söylememen lazım ben her gittiğimde varır varmaz evini süpürüveririm valla bana sadece Allah razı olsun desin yeter başkada bişey istemem...
Aynen canım maşallah 4 yıllık evliyim ama hala bazen 12'sini tam sırasıyla sayamıyorum karışıyorNeeee 12 çocuk muuHey maşallah kayınvalideniz çok bereketli bir kadınmış.
Vallahi bravo söylenecek başka söz yokAynen canım maşallah 4 yıllık evliyim ama hala bazen 12'sini tam sırasıyla sayamıyorum karışıyorgeçen gün eşimin yeğenlerini sırayla saymaya başladım.. eşimde sayma boşuna çünkü senin doğru sıraladığını bilemem çunkü bende sayamıyorum dedi
Kızlar merhaba,
Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum.
Biz ayri sehirde annem ve kaynanam ise aynı sehirde yaşıyorlar
Kaynanam perşembe günü dizinden ameliyat oldu. Memlekete gittik.Perşembe hastanedeydik.cuma gittik cikarttik e e getirdik. Herseyini hazirladim yatağına götürdüm bir dunya misafir geldi hepsini ağırladım. Cumartesi yine kahvaltisi yatağa, bacağına buzu market alışverişi herseyini yaptim. Bakın dikkat ederseniz kendi annemde o memlekette olmasi a ve ayni yerde olmamıza rağmen ben asla gitmiyor hasta bakiyorum. Pazar oldu yine kahvalti hazirladim isi bitirdim oturdum sanki orda ben yokmusum gibi yatağın içinde gözlerini kapatıp yatıyor ama.asla uyumuyor ve demiyor ki bu kız yalniz tv açayım, ya da konusayim. Birden açtı gözlerini hadi kalkda.bi evi süpür dedi bAna bende kalktım biraz suratla evi supurdum bu daha göz kapalı yatmaya devam ediyor. Geldim yine oturdum ama birden ben anneme gidiyorum dedim şaşırdı ve bozuldu zaten eşimde sürekli anneme gitmemi durmak zorunda olmadığımı söylüyordu. Gittim eşime anlattim ağladım kendi anneme gectim. Aksam yemeğini benim annemde yiyecektik esimi arabayla almaya geldim daha eve girdim o kadar çok gelen giden oldu ki sen yokken zor ağırladılar dedi bende anında aaa ne güZel hepsi bi gunde çıkmış dedim. Oyle kalakaldi. Ayy neden beni çağirmadınız ben bakardım misafirlere dememi bekledi ama.demedim. suanda iki gun oldu ordan geleli nasılsın diye aramak asla içimden gelmiyor.
Siz olsanız napardiniz??
Eşim 12 kardeş dediğim zaman millet şaşırıyor canım ilk sordukları hepside tek anneden mi diye evet tek anneden diyorumVallahi bravo söylenecek başka söz yok
:))))) yok canım eşimin yeğenlerinin çocuğu benden büyük oyüzden ben evlenmeden önce hepsi evlenmiş küçüklere de daha yıllar var :))))) zaten anca ramazanda yada kurban bayramında herkes toplanır onun dışında kimse kimseyi görmüyor bi zorluğu yok yaniEşim 12 kardeş olsaydı eşim olmazdı heralde yaa, uğraşamazdım o kadar akraba çoluk çocuk, ne düğün biter ne sünnet ne hastalık kaza bela pfff
Yani,geline bir süpür denmesi,kocaya ağlayacak kadar dram ama,kadının can acısı yeteri kadar dram değil,belki kadın dişini sıkıp dayanmaya çalışıyor,Onlar genç olmayacak ama biz yaşlı olacağız,acaba biz ne olacağız,neler göreceğiz yaşlanınca...Bence yaptığınız ayıp olmuş zaten normalde ayrı şehirlerdesiniz her zaman gidip hizmet etmiyorsunuz ki hastalık bu misafiri de gelir bakıma da ihtiyacı var idare edilebilir bir durum. Kadın da dinleniyor belki tv sesini kafası almayacak belki dinlenmek istiyor insan illa uyuyarak dinlenmez ki gözünü kapatıp da dinlenmek isteyebilir gazete kitap okuyabilirdiniz mesela. Bir evi süpür diyebilir deme şekli kötü olabilir ama senden hiç bir şey isteyemeyecek mi? hemen sizinle konuşmuyor evi süpür dedi diye hadi ben anneme gidiyorum demeniz yakışık alan bir şey değil misafirlerde gelmiş. Hiç olmazssa birgün daha bekleyebilirdiniz gitmek için ve önceden derdiniz ben anneme gidicem diye. Hepimiz birgün kaynana olucaz hastalanıcaz belki huysuz olucaz gelinimiz olacak bunu da unutmayalım. Ayrıca annenizin kayınvalidenize gelmesi gerekmez miydi?
yorumlar işine gelmedi. okuyup kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?