- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
valla captain price senin konulara yaklaşımını yorumlarını okadar çok beğeniyorumki.ayrıca yapmayacaksan yapma. hem yapıp hem surat asıp hem kocaya şikayet etmek ne ola ki?
+ 10000ayrıca yapmayacaksan yapma. hem yapıp hem surat asıp hem kocaya şikayet etmek ne ola ki?
valla captain price senin konulara yaklaşımını yorumlarını okadar çok beğeniyorumki.
Yok bir taraftan da uslu gelinimiz yazmışki,pazar sabahı kahvaltıyı hazırladım,işi bitirdim oturdum.Kadın deyince ev süpürüldüğüne göre,iş bitmemiş demekki.Biri gelince ilk göze çarpacak şey,süpürülmemiş bir evdir.Malum pazar,tatil olduğu için hasta ziyaretine gelenlerde olacaktır.Adamda da akil yokmuymus Allah askina annem ameliyat olmus sen ne muhabbetinden bahsediyorsun diyememis. Ben olsam daha fazlasini soylerdim esime.
Bu nasıl bi üsluptur had bildirir gibi? Benim kaynanamı az çok bilen bilir burdaki muhabbetlerimden.. kolundan ameliyat olmuştu 10 gün benim evimde hiç kalkmadan yattı.. banyosuna kadar da yaptırdım.. ameliyatlı diye gereken tüm özeni gösterdim yani.. basite almadım..Siz bana eli.masali diyemezsiniz bu bir ağrısı olmadığını yatmak istediğini kendisi söylüyor buda iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?