- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
İyi de nerden biliyosunuz ki ağrısı sızısı olmadığını herkes her bünye farklıdır.. sezeryana da çerez muamelesi yapıyolar ama 10 gün doğrulamadım 3 haftada kendimi ancak toparladım.. o yüzden basite indirgemeyin.. hasta kadın sizin gönlünüzü eğlemeyi düşünmüycekti bi de di mi?Ağrısı olacak surekli yatilacak bir ameliyat değil menisküs ameliyati ayrica yaninda kardeşi ve yeğeni vardı yalniz birakmadim
Siz bana eli.masali diyemezsiniz bu bir ağrısı olmadığını yatmak istediğini kendisi söylüyor buda ikiİyi de nerden biliyosunuz ki ağrısı sızısı olmadığını herkes her bünye farklıdır.. sezeryana da çerez muamelesi yapıyolar ama 10 gün doğrulamadım 3 haftada kendimi ancak toparladım.. o yüzden basite indirgemeyin.. hasta kadın sizin gönlünüzü eğlemeyi düşünmüycekti bi de di mi?
Tamam kalk evi süpür çok çirkin ama siz de az eli maşalı değilsiniz hani
Aynen.Meniskuste kolay bir ameliyat değil bence,komşu teyze oldu,kaç ay iyileşemedi,iltihap aktı uzun zaman.Ama bir söz var,herkeste başkasındaki acıya katlanacak sabır vardır diye.Öyle olmuş.Tamam konu sahibini hoşlayıp beşlese iyi de,canı burnunda olan ameliyatlı insandır yani.Kol olsa bir nebze,o ayağın üzerine basmak kolaymı?İyi de nerden biliyosunuz ki ağrısı sızısı olmadığını herkes her bünye farklıdır.. sezeryana da çerez muamelesi yapıyolar ama 10 gün doğrulamadım 3 haftada kendimi ancak toparladım.. o yüzden basite indirgemeyin.. hasta kadın sizin gönlünüzü eğlemeyi düşünmüycekti bi de di mi?
ben olsam gidip o kadar kalmazdım 1 2 ün sonra kendi evime dönerdim hele bana yüz vermiyorsa hiç umurum olmaz 1 gün bile kalmam kim bakarsa baksınKızlar merhaba,
Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum.
Biz ayri sehirde annem ve kaynanam ise aynı sehirde yaşıyorlar
Kaynanam perşembe günü dizinden ameliyat oldu. Memlekete gittik.Perşembe hastanedeydik.cuma gittik cikarttik e e getirdik. Herseyini hazirladim yatağına götürdüm bir dunya misafir geldi hepsini ağırladım. Cumartesi yine kahvaltisi yatağa, bacağına buzu market alışverişi herseyini yaptim. Bakın dikkat ederseniz kendi annemde o memlekette olmasi a ve ayni yerde olmamıza rağmen ben asla gitmiyor hasta bakiyorum. Pazar oldu yine kahvalti hazirladim isi bitirdim oturdum sanki orda ben yokmusum gibi yatağın içinde gözlerini kapatıp yatıyor ama.asla uyumuyor ve demiyor ki bu kız yalniz tv açayım, ya da konusayim. Birden açtı gözlerini hadi kalkda.bi evi süpür dedi bAna bende kalktım biraz suratla evi supurdum bu daha göz kapalı yatmaya devam ediyor. Geldim yine oturdum ama birden ben anneme gidiyorum dedim şaşırdı ve bozuldu zaten eşimde sürekli anneme gitmemi durmak zorunda olmadığımı söylüyordu. Gittim eşime anlattim ağladım kendi anneme gectim. Aksam yemeğini benim annemde yiyecektik esimi arabayla almaya geldim daha eve girdim o kadar çok gelen giden oldu ki sen yokken zor ağırladılar dedi bende anında aaa ne güZel hepsi bi gunde çıkmış dedim. Oyle kalakaldi. Ayy neden beni çağirmadınız ben bakardım misafirlere dememi bekledi ama.demedim. suanda iki gun oldu ordan geleli nasılsın diye aramak asla içimden gelmiyor.
Siz olsanız napardiniz??
Siz bana eli.masali diyemezsiniz bu bir ağrısı olmadığını yatmak istediğini kendisi söylüyor buda iki
@Uslu-gelin o kadar bakıyorum biraz pışpışlasın diye beklemiş ama adı üstünde ameliyatİyi de nerden biliyosunuz ki ağrısı sızısı olmadığını herkes her bünye farklıdır.. sezeryana da çerez muamelesi yapıyolar ama 10 gün doğrulamadım 3 haftada kendimi ancak toparladım.. o yüzden basite indirgemeyin.. hasta kadın sizin gönlünüzü eğlemeyi düşünmüycekti bi de di mi?
valla hep derim böyle insanlar yardım edecekse hiç etmesin. iki yardım ediyorlar sonrada sanki dünyanın yükünü kaldırmış gibi havalara giriyorlar.tvyi açmak istiyosan açarsın niye kaynanın açmasını bekliyosun. eşine niye ağlıyosun onuda anlamadım, kadın bişeyde dememiş. burdaki konularda genelde kaynanalar ggözyaşlarını silah olarak kullanır, ama burda sen kullanıyosun sanırım. annene gitmek tabiki hakkın, ama hasta varken orda olmalısın. aynı şehirde olmamıza rağmen asla anneme gitmiyorum gibi bi cümlede tuhaf.
sanki zorla gitmiş, zorla hasta baktırılmış gibisin. eşinde zorlamamış. durmak zorunda değilsin falan demiş. keşke dinleseydin eşini, 3 gün orda durmasaydın hiç.
kaynanın tek hatası kalk süpür demesi. daha kibar söyleyebilirdi sadece
benim eltimde böyleydi kv azıcık öte git dese yanına bin katar ağlaya sızlaya kocasına anlatırdı. sonunda oğlu anadan nefret ettirdi. şimdi kaynım annesinin evine bayramdan bayrama gelir.ayıp yani günah.ayrıca eşin durmak zorunda değilsin demiş, kaynana da asla gidemezsin dememiş. kalkıp gitmişsin. buna rağmen niye gittin eşine ağladın anlamadım.
aynen kadıncağız belki gelen giden olur düşüncesi ile evide süpürsen demiştir. buda vay efendim bana evi süpür dedi. ne olur elinemi yapışır. allah rızası için yapar insan kimse için değil.ben kayınvalidenin emir verir gibi konuştuğunu da sanmıyorum buradaki tavrından ötürü.
benim eltimde böyleydi kv azıcık öte git dese yanına bin katar ağlaya sızlaya kocasına anlatırdı. sonunda oğlu anadan nefret ettirdi. şimdi kaynım annesinin evine bayramdan bayrama gelir.ayıp yani günah.
aynen kadıncağız belki gelen giden olur düşüncesi ile evide süpürsen demiştir. buda vay efendim bana evi süpür dedi. ne olur elinemi yapışır. allah rızası için yapar insan kimse için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?