Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatlı kaynana
- Konu Sahibi mamasugi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Canım kalk evi süpür demekte de kötü bişey yok ki onlar yaşlı eski insanlar konuşma tarzları böyle sorsan kendi kızlarınada aynısını söylüyordur... ben kayınvalideme gittiğim zamanlar erken giderim onun söylemesine bile fırsat vermem evini süpürüveririm sonuçta eskisi gibi çalı süpürgesiyle mi uğraşıyoruz şimdiki süpürgeler elektirikli yani çok rahat :))) hatta kızlarının dedikodusunu yapar hiç gelipte analarının evini süpürmüyorlar diyor... zaten kadın kalp hastası oyüzden hiçte zoruma gitmiyor evini süpürdüğüm zaman :)))tekrar tekrar okudum kayın valide ne söylemiş diye annenize gittikten sonra dönüşte kavga mı çıkarmış diye ama ben abartılacak bi şey bulamadım.
yok gözlerini kapatmış yok tv açmamış başında beklemenizi istedi mi ya da tv açılmayacak dedi mi bazen gelinlerde sebep arıyorlar.
annenize gitmişsiniz yemeğinizi yemişsiniz zaten eşinizde sizin yanınızda destekçiniz ve siz oraya hasta bakmaya gitmişsiniz.dönüşte de demişsiniz diyeceğinizi.yaşlı ve hasta bir kadını sonrasında arayıp nasıl oldun dememek için bizden onay istiyorsun.arayıp sorsan ne kaybedersin
annen de olsaydı evini temizleyip işini yapmayacak mıydın kalk evi süpür demiş evet kaba olmuş çirkin olmuş ama sende ezdirmemişsin kendini.
ilişkilerde empati önemli.şimdi ameliyat olmuş yaşlı bir kadın niye bu kadar sorun yaptın onu anlamadım.çok büyük kavga hakaret haksızlık yok.günlük ilişkilerde bile olabilecek sorunlar.her şeyi bu kadar takmayın.
birde eşimi aradım ağladım diyorsun.neden tv açmadı gözlerini kapattı diye mi
haklısın kalk evi süpür lafında bana göre de bi şey yok ama inceliğe çok takan insanlar var yani anlatılanlar içerisinde belki buna takılınabilir ki o da belki
yaşlı insanlardan bahsediyoruz rica cümlelerini ne bilirler niyet önemli bence ağızdan çıkandan çok
kaynanayla şehirler bile ayrı ayda yılda bir görüşülüyordur o da hasta ziyaretine gidilmiş.
annemin bir lafı var "eline mi yapışır yapsan ne olacak diye"
annemde ban kalk evi süpür der annesi söylese batmazdı
ben kaynanamın çayını da götürüyorum okuldan geliyorum yemeğimi de yapıyorum o da bende ki tatlı dili gördükçe elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor.üstelik ne annem ne tek bir akrabam var bu şehirde
iki oğlum var allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
yaşlı insanlardan bahsediyoruz rica cümlelerini ne bilirler niyet önemli bence ağızdan çıkandan çok
kaynanayla şehirler bile ayrı ayda yılda bir görüşülüyordur o da hasta ziyaretine gidilmiş.
ben kaynanamın çayını da götürüyorum okuldan geliyorum yemeğimi de yapıyorum o da bende ki tatlı dili gördükçe elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor.üstelik ne annem ne tek bir akrabam var bu şehirde
- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
ilk gelen yorumlar tam istediği gibiydide sonrakileri beğenmemiştir.yorumlar işine gelmedi. okuyup kaçıyo
- 23 Mayıs 2009
- 14.276
- 15.518
- 823
zaten ilk yorumlara cevap verdi, sonrası yok okuyup gidyoilk gelen yorumlar tam istediği gibiydide sonrakileri beğenmemiştir.
- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Aynen canım valla ben aynı şehirdeyim hem kendi ailemle hemde eşimin ailesiyle... erkenden gidiyorum saat 3-4 gibi akşama kadar evini temizliyorum yemeği kayınvalidem hazırlıyor bana yaptırmıyor hatta çok yoruldun gel otur diyor beraber evlilik programları izliyoruz hiç sevmediğim halde seviyormuş gibi izliyorum yorumlar yapıyoruz :))) akşam eşim gelince yemeği yiyoruz çayı içiyoruz bulaşıklarıda yıkıyorum sonra evimize gidiyoruz yorucu bir gün oluyor ama güzel ve değişik oluyor... Allah çocuklarınında mürüvetini görmeyi nasip etsin canım inşallah benimde olur bebeklerim....haklısın kalk evi süpür lafında bana göre de bi şey yok ama inceliğe çok takan insanlar var yani anlatılanlar içerisinde belki buna takılınabilir ki o da belki
- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Haha evet valla hiç bu kadar tepki toplanacağını bilmiyordu... zaten kocasıda büyük bi ihtimalle karısına hak verdiğinden değil çenesinden bıkmıştırilk gelen yorumlar tam istediği gibiydide sonrakileri beğenmemiştir.
yok kız sadece okumakla kalmıyor kendisine hak verenleri aradan seçip beğeniyorzaten ilk yorumlara cevap verdi, sonrası yok okuyup gidyo
- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
aynen. güzel tespitHaha evet valla hiç bu kadar tepki toplanacağını bilmiyordu... zaten kocasıda büyük bi ihtimalle karısına hak verdiğinden değil çenesinden bıkmıştır
- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Haha evet valla hiç bu kadar tepki toplanacağını bilmiyordu... zaten kocasıda büyük bi ihtimalle karısına hak verdiğinden değil çenesinden bıkmıştır
Koca saçma konu sahibi saçma
- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
kaynana denen organizmaya bakmazdim oncelikle(miktari oldukca az olanlari haric),bence iyilik hakeden iyi insanlara yapilmali...madem baktiniz sonunda yaptiginiz iyi olmus az bile.o sizin yaptiginiz fedakarligi zaten mecbur diye dusundugu icin minnet etmemistir.bu cinse gore ev oglumun evi,oglunun esi de el kizidir,,ve bunlara yapilan her zerre iyilik gereksizdir