Ameliyatımın 3. Günündeyim ağrılarım felaket

gecmis olsun canim bende pazartesi gunu olmustum bugun 8.gunum seni cok iyi anliyorum ..... hep boyle kalicakmi acaba diye dusunuyorsun ama benin ilk 3 gunum zordu simdi kendi isimi yeteri kadar gorebiliriyorum ....tabiki zorlamadan yavas hareketlerle ...aynaya bakinca insanin butun agrilari geciyor....gecmeyen tek sey geceler biraz yatarak biraz oturarak uyuyup sabahi ediyorum...bu gunler gecicek insallah guzel gunler bizi bekliyor :)

İnşallah feyzacığım inşallah gün geçtikçe benim ağrılarımda diniyor ama gece biraz hapşırık tuttu bu benim canımı çok yaktı Birand önce geçsin inşallah :)

Canm cok geçmiş olsn Yazini okurken ılk 1 haftam aklima geldi 1bucuk hafta her geceyi agalayarak gecrdgmi biliyrm ama inan o kdr hızlı geciyoki sadece sabır benimde pisman oldgm oldu ama cok sukur o zor günleri atlatnca hersey muhteşem oluyo bi bakmissnki 1 ay gecmis ılk haftani atlat snra rahatliyosn gule gule kullan Insallah canm

teşekkür ederim canım ağıralarım biraz daha iyi :) şu yapışkanlardan bir kurtulayım atarım inşallah :)
canım merhaba bende yakında ameliyat olacağım 260 cc koydu demişssin banada kas altı 250 cc dedi büyüklüğü nasıl sence göğüs dokun varmıydı acaba?birde özel mesaj atamıyorum doktorun kimdi yardımcı olursan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…